SİLİVRİ CHP STRES ATTI

SİLİVRİ CHP STRES ATTI
Silivri CHP İlçe Başkanı Selami Değirmenci yoğun bir tempo ile referandum propaganda çalışmalarına katılan ilçe örgütü yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Geçlik Kolları ve Kadın Kolları yönetimine Çamlık Et Lokantasında teşekkür yemeği verdi.
 Teşekkür yemeğine Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Seval Çolakoğlu ve eşi Akgün Çolakoğlu’da katıldı. Referandum propaganda çalışmaların da CHP’li kadınlarla birlikte köy ve mahalleri dolaşan Meclis Üyesi Seval Çolakoğlu yemekte kadınları yalnız bırakmadı..
 
 
Doyasıya eğlenip, stres attılar
 
Çamlık Et Lokantası doğal ortamında bir araya gelen yaklaşık 150 kişilik CHP’li yönetici referandum yorgunluğunu davul zurna eşliğinde halay çekerek attı. Yemekte konuşma yapan İlçe Başkanı Selami Değirmenci ise, partililere teşekkür ettiği konuşmasında şöyle dedi; “referandum çalışmalarında kısıtlı imkanlarımıza rağmen bu sonucu aldık, gönül isterdi ki daha yüksek oranda hayır oyu çıksın ama bu örgüt 2011 genel seçimlerinde çok daha iyi sonuç alabilecek güçte bundan eminim, çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum ve özverili çalışmalarınız için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum’’ dedi
 
 
Haber: Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.