Silivri Emniyeti Ergun için harekete geçti

Silivri Emniyeti Ergun için harekete geçti
Gazetemizde önceki gün yayınlanan "Muavin tarafından 80'inde Darp Edildi" başlıklı manşet haberimiz Silivri Emniyetini harekete geçirdi. Darp edildiğini ifade eden ve olaya tanık olanların ortaya çıkıp olayı anlatmasını isteyen 80 yaşındaki Emekli Astsu
 
Muavin çocuk çıktı!
Olaya adı karışan araç muavininin 16 yaşında ki F.Y. polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilen F.Y. savcılıkta verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı. Silivri Birlik yönetimi ise darp iddialarını yalanladı.
 
Aygören "Darp yok, kendi düşmüş"
Silivri Birlik Yönetim Kurulu Üyelerinden Coşkun Aygören, olaya ilişkin gazetemize açıklama yaptı. Olayda iddia edildiği gibi bir darp olayı yaşanmadığını öne süren Aygören "Müşteri Selimpaş’da otobüse binmiş ve yine Selimpaşa sınırları içerisinde inmiş. Araçta veya araç muavini ile inerken de sorun yaşanmamış. İsmail Ergun, Selimpaşa'da üstgeçitten geçerken düşmüş ve kalça kemiğini kırmış.Bu olay Mobese kayıtlarında da var. Kayıtlar incelendiğinde muavinin suçu olmadığı ortaya çıktı. Muavin arkadaşımızın olayla bir ilgisi yok ve nitekim de yapılan yasal takip sonucunda da aklanarak serbest bırakıldı" dedi.
 
Sık sık vatandaşlar tarafından çeşitli şikayetlerle gündeme gelen Silivri Birlik otobüslerinde 16 yaşında muavin çalıştırılması ise tepki ile karşılanıyor. Henüz çocuk sayılabilecek yaşta kişilerin otobüs muavinliği yapmasının da doğru olmadığını söyleyen vatandaşlar, Silivri Birlik ile ilgili UKOME'nin bir çözüm üretmesini istiyor. Öte yandan darp edildiğini iddia eden İsmail Ergun, olaya tanık olanların adalet namına şahitlik etmelerini istiyor.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.