Silivri Polisi suçlulara göz açtırmıyor

Silivri Polisi suçlulara göz açtırmıyor
Silivri Polisi suçlulara göz açtırmıyor
Silivri Polisi suçlulara göz açtırmıyor
Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü haftalık bilgilendirme toplantısı yaparak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre; Silivri Kiptaş Konutlarında ikamet eden M.M. ve M.D. isimli şahısların evlerinde yapılan aramada. Saksılarda yetiştirilmiş, 46 kök hint keneviri, 51.3 gr. Kubar diye tabir edilen uyuşturucu madde yakalandı. Şahıslardan M.D isimli kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderilirken M.M serbest bırakıldı.
 
Silivri Alibey Mahallesi yeni harmanlı sokak üzerinde kullanılmayan boş bir binada görülen ve durumlarından şüphelenilen M.K. A.Ş, O.A isimli şahısların üzerleinde yapılan aramada, 3,97 gr uyuşturucu madde yakalandı.
 
Önceki gün sabah saat 06:00 da Silivri konutlar bölgesinde yapılan uygulama esnasında 34 TZ plaka numaralı araç içerisinde bulunan A.A isimli şahsın üzerinde 3 gr esrar maddesi yakalandı.
 
Oto hırsızları Jandarmaya teslim edildi
Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Kumluk Mevkiinde, denize giren vatandaşların araçlarını park ettiği gölgede araçtan hırsızlık olaylarına karşı yapılan kontroller sırasında E-5 üzeri yan yolda hılı bir şekilde giden ve sol ön kapı camı kırık olan aracın takip edilmesi sonucunda 34 TY plaka numaralı araç Selimpaşa mevkiinde durduruldu. Araçta bulunan S.B ve E.Ö isimli şahısların üzerinden birer adet cep telefonu ve kol saati çıkarken araçlarında yapılan aramada, 4 adet cep telefonu, 2 adet kol saati ve bir adet de fotoğraf makinesi bulundu. Şahıslar Kumburgaz Jandarma ekiplerine teslim edildi.
 
Karakaş’ı da soydular
Silivri’’de bir çok evi soyan hırsızlar yakayı ele verdi. İlçece yaşanan hırsızlık olaylarından AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’da nasibini aldı. Karakaş’ın ve bir çok kişinin evini soyan A.G ve M.Ş isimli şahıslar Emniyet Müdür Yardımcısı Atalay İşcan tarafından Silivri Otogarında kıskıvrak yakalandı. Şahısların üzerinde 10 adet altın kolye, 3 adet yüzük ve 3 adet küpe bulundu. Şahıslar Silivri Adliyesine sevk edildi. 
 
Haber: Fatma Sarıbıyık
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.