Silivri’de kantin tartışması!

Silivri’de kantin tartışması!
Silivri Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu'nun bazı velileri okul kantininin çok ucuza işletildiğini iddia ederek bu kantini 6 bin TL’ye işletmeye talip oldular.
Okul velilerinden, Fatih Aslan ve Hüseyin Ataş (Namı diğer HOROZ HÜSEYİN) kantini yaklaşık on yıldır işleten kişinin çok ucuza işlettiğini daha yeni zam yapılarak 3 200-TL’ye çıkartıldığını ama bu kantinin aylık kirasının en az 6 000 (6 BİN TL) TL olması gerektiğini vurguladılar.
Yaklaşık 2 bin öğrencinin eğitim gördüğü okulda nedense yıllardır kantinin ihale edilmediğini veya el altından ihale edildiğini vurgulayan Aslan ve Ataş HABERDAR muhabirine şöyle konuştu; ‘Burada amaç okulumuza daha fazla gelir getirmek ve okul sorunlarını bu gelirleri ile halletmek. Okul yöneticilerimiz hem paramız yok diye ağlarlar hem de ellerindeki imkanları ona buna peşkeş çekerler. Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, ve Silivri Milli Eğitim Müdürlüğü’nü bu konuda göreve davet ederek gerekirse imza kampanyası düzenleyip olayı bakanlığa kadar taşıyacağız’ dediler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.