SİLİVRİ’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

SİLİVRİ’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelede hız kesmiyor. Silivri tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonunu gerçekleştiren Emniyet Müdürlüğü, 13 kilo uyuşturucu madde ile maddeyi ilçeye getirerek torbacılara dağıtımını yapan A.K. ile, işbir
 
TAKİP SONUÇ VERDİ!
Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü, yaptığı teknik takip sonucu Kepçe Ahmet lakaplı A.K.'nin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. A.K.'yi izlemeye alan ekipler diğer taraftan da istihbarat toplamaya başladı. A.K.'nin yüklü miktarda uyuşturucu madde almak üzere Diyarbakır'a gideceğini tespit eden ekipler 19 Ekim günü hava yolu ile Diyarbakır'a giden A.K.'yi takip etti. 21 Ekim günü Silivri'ye dönen A.K.'nin Diyarbakır ve Bingöl'de temas kurduğu kişilerde 13 kilo uyuşturucu madde satın aldığını ve uyuşturucuları aracı ile ilçeye getirmek üzere anlaşma yaptığı tespit edilen A.K.'nin Seymen Köyü'nde yaşadığı çiftlik evini de izlemeye başladı.
 
SEYMEN’DE YAKALANDILAR!
Diyarbakır'da bulunan F.K. isimli şahıs ile uyuşturucu anlaşması yapan A.K.'nin, F.G. adlı bir şahsı uyuşturucu maddeyi ilçeye getirmek üzere görevlendirdiğini tespit eden Emniyet Müdürlüğü ekipleri incelemeyi genişleterek operasyona start verdi. 23 Ekim günü Silivri'ye getirilen 13 kilo uyuşturucu maddenin Seymen köyünde ki çiftlik evinde muhafaza edilmesi üzerine harekete geçen ekipler 25 Ekim günü Silivri Cumhuriyet Savcılığı izni ile operasyona başladı. Saat 14:00 sularında Seymen köyündeki çiftlik evine baskın yapan Silivri polisi, çiftlik evi ve çevresinde 13.236 gram uyuşturucu madde ele geçirdi. Evin çevresinde yapılan incelemede 3 adet mavi tarım ilacı bidonuna saklanarak dere yatağında muhafaza edilen uyuşturucu maddelere el koyan polis ekipleri A.K., F.G. ve F.K.'yı yakalayarak Adliyeye sevk etti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor. Polis, olayla bağlantısı ve ilgisi olanları tespit ederek operasyonlara devam ediyor.
Silivri Emniyetinin son dönemde uyuşturucu ile mücadelede düğmeye basması üzerine çok sayıda operasyon gerçekleştirildi ve piyasaya sürülmek üzere olan çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Alınan bilgilere göre operasyonlar devam edecek.
 
Haber: Fatma Sarıbıyık 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum