Hüseyin Yolaç sevenlerini üzdü

Hüseyin Yolaç sevenlerini üzdü
Tanınan ve sevilen iş insanı Hüseyin Yolaç'tan sevenlerine kötü haber geldi. Yakınının cenazesini taşırken bir motosikletlinin çarptığı Yolaç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Hüseyin Yolaç sevenlerini üzdü
HY İnşaat'ın sahibi Hüseyin Yolaç ve akrabalarına, D-100 Karayolu Ankara istikametinde nakil aracının bozulması sebebiyle cenazelelerini farklı bir araca nakil etmek isterken sürücüsünün alkollü olduğu belirlenen 41 VZ 662 plakalı motosiklet çarptı. Yolaç ve akrabaları yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Daha önce kalbine iki kez stent takılan tanınan iş insanı hastanede yaşamını yitirdi.

Motosikletli de ağır yaralı
Üsküdar Acıbadem Hastanei'ne kaldırılan kazaya sebep veren motosiklet sürücüsünün durumunu ağır olduğu öğrenildi. Çarptığı aile bireylerinden 3 kişi de kol ve bacaklarından aldıkları hafif yaralarla kazayı atlattı.

Hüseyin Yolaç evli, 2 çocuk babasıydı. Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu olan Yolaç daha önce Bilişim Vadisi'nin de genel müdürlüğünü yaptı.


Gazete Damga'nın Yönetin Kurulu Başkanı Mehmet Mert'in de yakın arkadaşı ve aile dostu olan Yolaç, vefat haberiyle herkesi gözyaşına boğdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.