Akgül ve Kaya Büyükçekmecespor’da

Akgül ve Kaya Büyükçekmecespor’da
Tepecikspor’un başarılı yöneticilerinden Ömer Akgül ve Yusuf Kaya’nın Büyükçekmecespor için çalışacak olmaları, camiada sevinçle karşılandı.

Tepecikspor’un başarılı yöneticilerinden Ömer Akgül ve Yusuf Kaya’nın Büyükçekmecespor için çalışacak olmaları, camiada sevinçle karşılandı.

Yıllardır Tepecikspor'da yöneticilik yapan ve bu sezon bu camiadan uzak kalan eski yöneticilerden Ömer Akgül ile Yusuf Kaya, yeni sezonda ilçelerinin takımı olan Büyükçekmecespor Kulübü'nün başarısı için mücadele verecekler. Akgül ve Kaya'nın sezonun ilk idmanında takımın yanında olmaları dikkatlerden   kaçmadı. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'nü kıramayarak bu teklife evet diyen Akgül ve Kaya, Tepecikspor'daki başarılı sezonları bundan böyle Büyükçekmecespor'da yaşayacaklarını söylediler. Çok güçlü bir yönetimle yola çıkan Büyükçekmecespor'un bu ligde iyi bir yer tutabilmesi ve şampiyonluk ipini göğüslemesi için üzerlerine düşeni maddi ve manevi anlamda yerine getireceklerini söyleyen Ömer Akgül ile Yusuf Kaya, şunları söylediler: "Tepecikspor'da uyguladığımız modeli Büyükçekmecespor'a taşıyıp burada da aynı başarının gelmesi için uğraş vereceğiz.

Kulüp Başkanı Güngör Gül ve diğer yönetici arkadaşların bizlere karşı bakışları çok iyi. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve yönetimde bulunan arkadaşların destekleriyle bu sezon Büyükçekmecespor'u Bölgesel Amatör Lige çıkaracağız. Gücümüz oranında Tepecikspor'un da yanında olmaya çalışacağız" şeklinde konuştular.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum