Basketbolculara Kaymakam desteği

Basketbolculara Kaymakam desteği
Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz Beş yıldız Basketbol Okulunu ziyaret ederek öğrenciler ile basket maçı yaptı.
Basketbolculara Kaymakam desteği
 
 Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz Beş yıldız Basketbol Okulunu ziyaret ederek öğrenciler ile basket maçı yaptı.
 
5 yıldız okuluna ziyaret
 
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı Büyükçekmece Gazanfer Özcan Spor Salonu’nda her hafta sonu kurs gören Beş Yıldız Spor Kulübü geçtiğimiz hafta sonu ilçe kaymakamını ağırladı.
Kulüp Başkanı Atalay Gültekin ve İlçe Spor Müdürü Orhan Şahin Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz’ü kurslarla ilgili bilgilendirdi.
 
Basketbol bir kültürdür
Kursiyer öğrenciler ile tek tek ilgilenen Kaymakam Gündüz basketbolun önemine değinerek şunları söyledi; ‘Basketbol sadece bir oyun değil bir kültür olduğuna inanıyoruz. Bu kültür, takım ruhunu, liderlik vasıflarını, başarma hırsını, mücadeleyi, kazanmanın sevincini, kaybederken ders alarak kazanmayı, çok çalışmayı, disiplinli ve düzenli olmayı kısacası hayatı içinde bulunduruyor. Basketbol hayatın aynasıdır. Basketbol sahasında geçerli olan her şey hayatta da aynen geçerlidir. Bir basketbol takım oyuncusu tüm bu özellikleri içinde bulundururken hayatta başarısız olması neredeyse imkansızdır.’ Dedi.
 
2005 yılında kuruldu
Kulüp Başkanı Atalay Gültekin ise kulübü ile bilgiler vererek şunları söyledi; ‘2005 yılında kurulan kulübümüz kurulduğu yıldan bugüne kadar başta Basketbol Spor Okulları, Basketbol Takımları ve Yaz Basketbol Kampları olarak hizmet vermektedir. Büyükçekmece ve Bahçelievler olmak üzere iki şubesi bulunan kulübümüzün yönetici ve antrenörleri aynı zamanda, Gökkuşağı Koleji ve Gelişim Meslek Yüksek Okulu Spor danışmanlığı görevlerini de üstlenmektedir.’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.