BOLU BEYİ SİLİVRİ: 3-1

BOLU BEYİ SİLİVRİ: 3-1
SİLİVRİSPOR TERMAL’E KONDU Yeni sezon öncesi ikinci etap hazırlıklarını Bolu Termal Otel’de sürdüren Silivrispor Petra Clup’ta yapılan 4 günlük kampın ardından daha yüksek rakımda bulunan Termal Otel’e yerleşti.
BOLU BEYİ SİLİVRİ: 3-1
 
Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Silivrispor kampın ilk hazırlık maçında TFF 3.Lig takımlarından Gümüşhane Doğanspor’la karşı karşıya geldi. Termal Stadı’nda oynanan maçta rakibini adeta sahadan silen mavi kırmızılılar sahadan 3-1 galip ayrılarak Bolu’yu ayağa kaldırdı.
 
Güçlü rakibi önünde ideale yakın bir tertiple sahaya çıkan Silivrispor’a galibiyeti getiren golleri 27. ve 72. dakikalarda Ali Yavuz, 54. dakikada da Oğuz attı. Gümüşhane’nin golü ise 58. dakikada Çetin attı. Silivrispor ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasına rağmen bir çok net gol fırsatından cömertçe yararlanamadı. Oğuz ve Ali Yavuz ilk yarı boyunca gol kaçırma yarışına girdiler adeta. Beylikdüzü’nden transfer edilen Fatih’e ortasahada Yunus’la birlikte şans veren teknik direktör Kadir Akbulut sahaya değişik bir dizilişle çıktı. Akbulut’un bu hamlesi 90 dakika sonunda galibiyet olarak geri döndü. Ortasahada hatasıza yakın oynayan iki futbolcu da görevlerini eksiksiz olarak yaptı. Yasin Özbudak’ın sakatlığı nedeniyle değişik arayışlara giren Akbulut’un Serkan’ın da kasığındaki ağrıları nedeniyle bu maçta denediği ikili lig öncesi de önemli bir alternatif haline geldi. Savunmada Özgür ve Volkan’ın hatasız oynamaları, ilk topları da mükemmel karşılamaları Gümüşhane forvetinin yeterli boşluklar ve geniş alanlar bulmasına engel oldu. Silivrispor’da genç Vahit sol kanatta yaptığı etkili bindirmelerle göz doldururken sağ kanatta da Sonat ve Metin goller de büyük bir paya sahip oldu. Maçı Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral İstanbul’dan gelerek izlerken maçtan sonra da yaptığı açıklamada takımı beğendiğini, Silivrispor’un iyi takım yaptığını, Silivrispor’un iyi bir takım olduğunun Bolu’da bile konuşulduğunu söyledi.
Haber ve fotoğraflar: ENGİN AKIN
---- ------------
HAZIRLIK MAÇLARI SONUÇLARI
Ortaköy- Y.Kemal İ.Y.: 4-2
Ömerli- B.Mimarsinan: 2-2
T.Anadolu- Güzelce: 0-3
Levent- Araphan: 2-1
İst. Demir- Ç.T.Ümit: 2-0
Sadabat- İ.Bulancak: 1-2
Kuruçeşme- M.K.Tayfun: 3-2
K.M.Paşa- Kadırga: 1-5
Gürpınar- Güneşli: 4-3
B.Trakya- Z.Yıldız: 1-1
Saray- Fenerköy: 1-1
Parseller- Kemerburgaz: 3-3
Paşabahçe- Sancaktepe Gençlik: 1-2
Karsspor- Tepecikspor: 0-1
A.Hürriyet- Reşitpaşa: 0-1
Selimiye- Kaynarca: 4-1
T.B.Kültür- K.K.Yıldız: 2-3
----- -----
SİLİVRİSPOR TERMAL’E KONDU
 
Yeni sezon öncesi ikinci etap hazırlıklarını Bolu Termal Otel’de sürdüren Silivrispor Petra Clup’ta yapılan 4 günlük kampın ardından daha yüksek rakımda bulunan Termal Otel’e yerleşti.
 
Burada devam edecek 4 günlük kampın ardından bir hazırlık maçı yaparak İstanbul’a dönecek olan mavi kırmızılıların dönüşte 4 gün izin yaparak yeniden Silivri’de toplanacakları öğrenildi. Silivrispor Asbaşkanı Mutlu Memiş “İki etaptan oluşan kamp programımızın ilkini tamamlayıp, ikincisine başlamış bulunmaktayız. Daha önce yaptığım açıklamalarda Silivrispor’un SAL’da son senesi olduğunu söylemiştim. Bu iddiamı tekrar yineliyorum. Silivrispor’un SAL’daki son senesi. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edeceğiz. Taraftarlarımız ve bizi sevenler rahat olsunlar. Son oynadığımız Gümüşhane Doğan maçı oyuncularımızın performansının tatmin edici bir düzeye çıktığını göstermiştir. Gümüşhane maçında ortaya koyduğumuz performansı lige de yansıttığımız takdirde taraftarlar bu sezon arzuladıkları Silivrispor’u sahada fazlasıyla göreceklerdir. Her şey Silivri ve Silivrispor için.” Diye konuştu.
 
--- ------
GÜRPINAR- GÜNEŞLİ: 4-3
 
Gürpınarspor’dan mucize galibiyet. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gürpınarspor son hazırlık maçında Güneşlispor’u ilk yarısını 3-1 yenik kapattığı maçta 4-3 mağlup etti.
 
Gürpınar Stadı’nda oynanan maçta Gürpınarspor’a galibiyeti getiren golleri Enis 2 ve Enver 2 attı. Güneşli ilk yarıyı 3-1 galip kapatmasına rağmen ikinci yarıda yenilgiden kurtulamadı. Gürpınarspor ikinci yarıda kondisyonuyla sonuca gitti.
---- -----------
ÖMERLİ KAÇAMADI: 2-2
 
Yeni sezonda Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Ömerlispor ile B.Çekmece Mimarsinan hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Hadımköy Stadı’nda oynanan karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne olurken iki takım da yenişemedi. Karşılıklı gollerin seyredildiği maçta Ömerlispor iki kez öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamadı. İki kez arkadan gelip rakibini yakalayan B.Çekmece Mimarsinan bir türlü galibiyet golünü bulamadı.
Maça hızlı başlayan taraf Ömerlispor oldu. İlk dakikalardan itibaren saha avantajını da kullanarak oyunu rakip sahaya yıkmaya çalışan siyah beyazlılar 7. dakikada B.Çekmece Mimarsinan savunmasının ofsayt duraklamasından yararlanarak topu filelerle buluşturdu. Bir süreden beri Ömerlispor’la birlikte antrenmanlara çıkan Sercan bütün B.Çekmece Mimarsinan savunmasının ofsayt diye bıraktığı pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kalarak topu filelerle buluşturdu: 1-0. Bu golden sonra oyuna ortak olan B.Çekmece Mimarsinan daha sonra da oyunu rakip sahaya yıkarak gol için sağlı sollu gelmeye başladı. Bu kez 25. dakikada Ömerli savunmasının ofsayt duraklamasından yararlanma sırası konuk takıma geldi. Erkan attığı golle skoru 1-1 yaptı. Takıma beraberlik golü kazandıran Erkan 33. dakikada da direkleri geçemedi. 37. dakikada ise bu kez sahneye çıkan isim ev sahibi ekip adına Murat Doğru oldu. Tecrübeli futbolcu attığı golle Ömerlispor’un ikinci kez öne geçmesini sağladı: 2-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.
Maçın ikinci yarısında da tempo hiç düşmedi. B.Çekmece Mimarsinan adına 75. dakikada sahneye çıkan Murat maçın skorunu ilan etti: 2-2. Kalan sürede başka gol olmazken Mustafa Çakıcı’nın bir topu da Ömerli adına direkte patladı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
------ --------
ENGİN: TAKIMDAN MEMNUNUM
İFA Teknik Direktörü Tufan Engin takımın son durumundan memnun olduğunu söyledi. Zamanla daha iyi olacaklarını ifade eden Engin, Y.Esenyurt ile oynanan ve 1-1 biten hazırlık maçının ardından yaptığı değerlendirmede “Zamanla daha da iyi olacağımıza inanıyorum. Futbolcularımdan memnunum. Önümüzde süre de var. Hedefimize emin adımlarla, sağlam bir şekilde ilerlemek istiyoruz. İnşallah bunda da başarılı olacağız.” İfadesini kullandı.
--- -------
 
 
 
GÜZELCE İKİNCİ YARIDA: 3-0
 
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Güzelcespor ile T.Anadoluspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Tepecik Stadı’nda oynanan maçta ilk yarı golsüz sona ererken ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Güzelcespor 51. dakikada Yavuz, 62. dakikada frikikten Baran ve 82. dakikada Necmi’nin attığı gollerle farka koştu: 0-3. İlk yarısı denk kuvvetlerin mücadelesine sahne olan maçın ikinci yarısında gençlerle sahaya çıkan T.Anadolu güçlü rakibi önünde direnemedi. İki takım için de sezonun ilk hazırlık karşılaşması anlamına gelen mücadeleyi tribünden de Güzelcsepor Kulüp Başkanı Tamer Canbaz, Teknik Direktör Mehmet Çelik, Güzelcespor eski Teknik Sorumlusu Adnan Toros’un yanı sıra çok sayıda taraftar da takip etti. Güzelcespor’un transfer listesinde bulunan Baran attığı frikik golüyle alkışlanırken Murat Kala da ortasahadaki performansıyla hem antrenör Bülent Özvatan’ın hem de tribünlerin büyük beğenisini kazandı. T.Anadoluspor ise ilk yarıda as kadroya yakın onbiri ile beğeni toplarken ikinci yarıda sahaya sürülen gençler tecrübesizliğinin kurbanı oldu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
-------- ----------------
BULUT: İYİ DURUMDAYIZ
Avcılar Belediyespor Antrenörü Erkan Bulut, Bakırköyspor ile oynanan hazırlık maçının ardından yaptığı değerlendirmede kendileri için iyi bir prova olduğunu söyledi. Bulut yaptığı açıklamada “Bizim için olumlu bir prova oldu. Tüm oyunculara şans verdik. Baya da gol kaçırdık. Daha fazla hazırlık maçı yaparak eski ve yeni oyuncuların uyumunu hızlandırmak istiyoruz. Şu anda iyi bir durumda olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim.” Diye konuştu.
----- --------
RAMAZAN BİTTİ
B.Çekmece Mimarsinanspor’da Ramazan transferi imza aşamasına geldi. Son olarak geçtiğimiz sezon Y.Esenyurtspor’da forma giyen tecrübeli futbolcu B.Çekmece Mimarsinan’la büyük ölçüde anlaştı. Lacivert kırmızı beyazlılarla hazırlık maçlarına çıkan Ramazan’ın birkaç gün içinde resmi imzayı atacağı belirtildi. B.Çekmece Mimarsinanspor Asbaşkanı Hakan Gören, Ramazan’la anlaştıklarını söyledi. Bu arada henüz fizik olarak takımdan geri olan Ramazan Elverdi’ye bir ay boyunca lige kadar özel bir program verileceği belirtildi.
Haber: İskender KORDU
------ ----
İBRAHİM ÖMERLİ’YE
Ömerlispor’dan transfer atağı. Siyah beyazlılar son olarak Yücespor’da forma giyen ön libero İbrahim’i renklerine bağlamak için harekete geçti. Siyah beyazlı forma ile Pazar günü B.Çekmece Mimarsinan’a karşı ilk onbirde forma giyen tecrübeli ortasaha oyuncusu başarılı bir görüntü çizdi. Yönetimin de transfer için harekete geçtiği, birkaç gün içinde de resmi imzaların atılacağı belirtildi.
Haber: İskender KORDU
------ -------
OĞUZHAN, Y.ESENYURT’TA
Y.Esenyurtspor’dan geleceğe yatırım. Geçtiğimiz sezon İncirtepespor’da forma giyen kaleci Oğuzhan resmen Y.Esenyurtsporlu oldu. Genç file bekçisinin lisansının kulübünden alındığı, yeni sezonda da yeşil beyazlı takımın bünyesinde olacağı belirtildi. Takıma katılmasına henüz kısa bir süre olmasına rağmen antrenör Kemal Aktaş’ın gözüne giren, zaman zaman da hazırlık maçlarında forma verilen genç file bekçisinin performansıyla da memnun ettiği belirtildi.
Haber: İskender KORDU
-------- -----------
KURALAR GAZANFER ÖZCAN’DA
 
B.Çekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği ile İstanbul Futbol İl Başkanlığının birlikte organize edeceği B.Çemkece-Silivri-Çatalca 1.Amatör, U 15 ve U 17 kura çekimlerinin Cuma günü B.Çekmece Gazanfer Bilge Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirileceği bildirildi.
 
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan B.Çekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Asbaşkanı Tamer Canbaz, İstanbul Futbol İl Başkanlığı ile derneğimizin birlikte organize edeceği bölgesele kura çekimi ile birlikte bir ilki gerçekleştirmenin onur ve gururunu yaşıyoruz. Cuma günü B.Çekmece Kültür Merkezi Gazanfer Bilge Kapalı Spor Salonu’nda saat 18.00’da başlayacak olan kura çekimi programımıza bölgemizdeki bütün amatör spor kulüplerinin yetki belgesi ile birlikte birer temsilcisini bekliyoruz.” Diye konuştu. Bu arada kura çekimine B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün de davet edildiği elimize ulaşan bilgiler arasında.
Haber: İskender KORDU
------ ---------
 
ALİ HENDEM LEVENTSPOR’DA
 
Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligi hedefleyen Leventspor son bombalarını da patlattı. Geçtiğimiz sezon Silivrispor’da forma giyen Ali Hendem ile Sancaktepe Gençlik’te forma giyen Erdem Kodalak resmen Leventsporlu oldu.
 
Beykoz ile profesyonel sözleşme imzalayarak takımdan ayrılan savunma oyuncusu Halil'in boşluğunu doldurmak amacıyla kadroya katılan başarılı savunma oyuncusu, kulüp ile küçük pürüzlerin halledilmesinin ardından takımla birlikte antrenmanla başladı.Geçtiğimiz sezon kaptanlığını yaptığı Sancaptepe Gençlikspor'u 3.Lig'e taşıyan tecrübeli orta saha oyuncusu Erdem, imza töreni sonrası Leventspor'u en üst noktaya taşımak için geldiğini ifade etti. Bu arada Leventspor’la bir süre antrenmanlara çıkan forvet oyuncusu Adil Erbilgin ile de yolların karşılıklı olarak ayrıldığı öğrenildi.
---- --------------
İSTANBUL DEMİR- Ç.T.ÜMİT: 2-0
 
Sadabat Kupası’nda mücadele eden İstanbul Demirspor dördüncü maçında Çeliktepe Ümitspor’u 2-0 mağlup ederek puanını 7’ye yükseltti.
 
Kağıthane Nurtepe Stadı’nda oynanan karşılaşmada baştan sona üstün bir futbol ortaya koyan İstanbul Demir7e galibiyeti getiren golleri ilk yarıda Can ikinci yarıda da Onur kaydetti. Haftaya şampiyonluk maçında İstanbul Bulancak ile karşı karşıya gelecek olan İstanbul Demirspor turnuvada ortaya koyduğu futbolla da dikkat çeken takımların başında geldi.
Bu arada İstanbul Demirspor dün çıktığı turnuva maçından önce hafta başında vefat eden Adana Demirspor kulüp başkanlarından Bekir Çınar için saygı duruşunda bulundu. Sahaya siyah bant ile çıkan İstanbul Demirspor’un bu davranışı büyük takdir topladı.
 
 
-------- ------------------
HAZIRLIK MAÇLARI SONUÇLARI
Ortaköy- Y.Kemal İ.Y.: 4-2
Ömerli- B.Mimarsinan: 2-2
T.Anadolu- Güzelce: 0-3
Levent- Araphan: 2-1
İst. Demir- Ç.T.Ümit: 2-0
Sadabat- İ.Bulancak: 1-2
Kuruçeşme- M.K.Tayfun: 3-2
K.M.Paşa- Kadırga: 1-5
Gürpınar- Güneşli: 4-3
B.Trakya- Z.Yıldız: 1-1
Saray- Fenerköy: 1-1
Parseller- Kemerburgaz: 3-3
Paşabahçe- Sancaktepe Gençlik: 1-2
Karsspor- Tepecikspor: 0-1
A.Hürriyet- Reşitpaşa: 0-1
Selimiye- Kaynarca: 4-1
T.B.Kültür- K.K.Yıldız: 2-3
------ ----------
CELALİYE İMZAYA DOYMADI
Amatör 1.Küme ekiplerinden Celaliyespor önceki gün düzenlediği imza töreni ile yeni sezon öncesi gövde gösterisi yaptı. Lacivert beyazlı yönetim hem iç transferde hem de dış transferde anlaştığı bütün oyunculara imza attırdı. Basın Sözcüsü Güven Dalay gazetemize yaptığı değerlendirmede bu sezon ligde ses getirmek istediklerini söyledi. Dalay “Celaliyeli futbolseverler için gerek dinamik, ahlaklı, kariyerli futbolculardan oluşan bir takım kurduk. Taraftarlarımızdan gereken ilgiyi görmek istiyoruz." Diye konuştu. Bu arada Celaliyespor iç transferde Yılmaz, Arda, Mehmet, Mustafa Yavuzaslan, Mustafa Karadeniz, Halil, Seçkin, Ulvican, Fatih, Chian, Aydoğan ve Mert’le anlaşırken dış transferde de Kamiloba’dan Tunç, Burak ve İsmail’i, Selimpaşa’dan İlkay ve Ahmet’i, Güzelcespor’dan da Barış, Caner ve kaleci Ege’yi renklerine bağladı.
Haber: M.Ali Çatal
 
 
 
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.