Çatalca Belediyesi Güreş takımı başarıya doymuyor

Çatalca Belediyesi Güreş takımı başarıya doymuyor
Çatalca Belediyesi Güreş Takımı katıldığı yağlı güreş müsabakalarında madalyalara adeta ambargo koydu.

Çatalca Belediyesi Güreş takımı katıldığı müsabakalarda destan yazarak adından başarıyla söz ettirirken Çatalcalılara ’da madalya gururunu yaşatıyor. Yağlı güreş sezonunda başarılı bir grafik yakalayan güreş takımı son olarak katıldığı 665. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri ve 37. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Yağlı Güreşleri’nden yine madalyalarla döndü.

Madalyalarla döndüler

Kırkpınar’dan sonra ki en büyük yağlı güreş organizasyonu olan 665. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’ne katılan Çatalca Belediyesi Güreş Takımı güreşçisi Doğukan Toprak 1. olurken Melihcan Yarba’da zorlu rakiplerini yenerek 3. oldu.

  1. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Yağlı Güreşlerine de katılan takımın başarılı güreşçisi Doğukan Toprak birinciliği kimseye bırakmazken Emirhan Taş’ta üçüncü olarak Çatalca’nın güreşteki başarısını bir kez daha gözler önüne serdiler.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Ata sporumuz olan güreşi, ilçemizde geliştirmek için yaptığımız çalışmaların neticelerini alıyoruz. Sporcularımızı tebrik ediyorum” diyerek güreşçileri kutlayarak başarılarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.