Fenerbahçe'nin acı günü! Hakan Dinçay vefa etti

Fenerbahçe'nin acı günü! Hakan Dinçay vefa etti
Fenerbahçe Asbaşkanı ve Voleybol Şube Sorumlusu Hakan Dinçay, bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Dinçay, 15 yıldır sarı-lacivertli kulüpte yöneticilik yapıyordu.
Fenerbahçe Asbaşkanı ve Voleybol Şube Sorumlusu Hakan Dinçay bu sabah hayatını kaybetti. İki kız bir de erkek babası olan Hakan Dinçay geçtiğimiz yıl amansız bir hastalığa yakalanmıştı.

Hakan Dinçay yönetiminde  Fenerbahçe,  Türkiye'ye kadınlarda ve erkeklerde üst üste şampiyonluklar gelirken sarı melekler  Avrupa'nın ve dünyanın zirvesine çıktı. Erkek Voleybol Takımı da  Avrupa'dan kupa getirmeyi başardı.



RESMİ SİTEDEN AÇIKLAMA GELDİ: ÇOK ÜZGÜNÜZ

Resmi siteden yapılan açıklama şöyle;

"Kulübümüzün Asbaşkanlarından Hakan Dinçay'ı tedavi gördüğü hastanede kaybettiğimiz haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Yöneticimiz Hakan Dinçay'a Allah'tan rahmet; Dinçay ailesi, sevenleri ve tüm  Fenerbahçe Camiası'na başsağlığı dileriz."



HAKAN DİNÇAY KİMDİR?

1961 yılında  İstanbul'da doğan Hakan Dinçay ömrünü  Fenerbahçe'ye adadı. 1994 yılından beri aktif olarak  Fenerbahçe'ye hizmet etti. 2002'den bu yana da yönetim kurulu üyeliği yaptı.  Fenerbahçe Voleybol Şubesi'nin başarılarında önemli rol oynayan insanlardan biri oldu.  Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı  Aziz Yıldırım amatör sporlara daha fazla eğilme kararı aldığında Hakan Dinçay'ı da voleybol şubesinde görevlendirdi. O zamana kadar  Fenerbahçe'nin kadınlarda da erkeklerde de şampiyonluğu yoktu.  Fenerbahçe, son 15 yılda voleybolda büyük başarılar kazandı.  Türkiye'de kadınlarda ve erkeklerde üst üste şampiyonluklar gelirken sarı melekler  Avrupa'nın ve dünyanın zirvesine çıktı. Erkek Voleybol Takımı da  Avrupa'dan kupa getirmeyi başardı. Bu süreçte Hakan Dinçay hep voleybol şubesi sorumlusu olarak görev yapıyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.