Gazeteciler Demir’in iftar yemeğinde buluştu

Gazeteciler Demir’in iftar yemeğinde buluştu
Bölgemizin önde gelen sanayicilerinden Anıl Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Demir, hafta sonunda bir iftar yemeği düzenleyerek yerel basının saygın kuruluşları ve kalemleriyle bir araya geldi. Yemeğe üçüncü bölgede görev yapan çok sayıda seçki
Gazeteciler Demir’in iftar yemeğinde buluştu
 
Bölgemizin önde gelen sanayicilerinden Anıl Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Demir, hafta sonunda bir iftar yemeği düzenleyerek yerel basının saygın kuruluşları ve kalemleriyle bir araya geldi. Yemeğe üçüncü bölgede görev yapan çok sayıda seçkin gazeteci katıldı.
 
TEKSTİL, matbaa makinaları ve inşaat sektörlerinde faaliyet yürüten Anıl Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Demir, hafta sonunda bölgede görev yapan gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Avcılar sahildeki Derya Sini Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğinde gazetecilerle yakından ilgilenen Hacı Demir, kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdi.
 
Gazetecileri buluşturdu
Çok sayıda gazete sahibi ve çalışanının katıldığı yemeğe İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) Başkanı Metin Karakoç, Gerçek Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Tarakçı, Erhan Kızılyar, Yunus Arıkan, Değişim Gazetesi Kurucusu Gürsel Karasansar, Hürbakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zerrin Çağlar, Şaban Çağlar, Haberdar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert, İskender Kordu, Hasan Hınıslı, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Haluk Talay, Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi Celal Karaali, Ağrı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Raşit Yıldırım, Yerel Medya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Barış Emregül, Yerel Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nezir Karayün, Filiz Keleş, Yeni Umut Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Abdullahoğlu, Gerçek Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Güven Mutlu, Anahtar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Emin Beyaz, Yeni Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi İrfan Çoban, Mehmet Kaynarpınar, Gül Güyük, Gökmen Çaylar, Güler Cömert, İbrahim Küpeli, Zafer Nalkıran, Erdal Yıldırım, Şenay Güncevar Badur ve Erdal Karasansar katıldı. Yemeğe gazetecilerin yanı sıra Avcılar Belediye Meclis üyeleri Ali Oral, Bülent Taşdan ve Hayati Üşümüş de katılanlar arasında yer aldı.
 
Yerel basın çok önemli
Yemek sonrası basın mensuplarıyla karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Hacı Demir, kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı. Teksilin yanı sıra matbaa makinaları ve inşaat sektöründe de faaliyet yürüttüklerini ifade eden Demir, Anıl Şirketler Grubu bünyesinde yaklaşık 1000 kişiye iş imkanı sunduklarını söyledi. Yerel gazeteleri yakından takip ettiğini belirten Demir, “Çoğu zaman ulusal basında yer almayan ancak yaşadığımız bölge için çok önemli olan haberleri yerel gazetelerde okuma fırsatı buluyoruz. Bu anlamda önemli bir kamu izmeti yaptığınızı düşünüyorum” diye konuştu.
 
Hacı Demir’in eli sıkılması lazım
Yemekte söz alan İYGAD Başkanı Metin Karakoç ise, iftar daveti nedeniyle meslektaşları adına Hacı Demir’e teşekkür etti. Demir’in 1000 kişiye iş imkanı yaratmasını çok önemsediğini belirten Karakoç, “Yaklaşık 1000 kişiyi çalıştıran ve istihdam eden insanın eli sıkılması lazım. Hacı Demir gibi işverenlerimiz çoğalması gerekiyor. İmalat yaptığı bölgedeki sivil toplum kuruluşlarını ve meslek örgütlerini önemsediğinden dolayı da kendisine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.