GOL DÜELLOSU GÜRPINAR’IN: 9-6

GOL DÜELLOSU GÜRPINAR’IN: 9-6
Amatör 1.Küme ekiplerinden Gürpınarspor ile İstanbul Bulancak hazırlık maçında karşı karşıya geldi.
-------- ---- -------
GOL DÜELLOSU GÜRPINAR’IN: 9-6
 
Amatör 1.Küme ekiplerinden Gürpınarspor ile İstanbul Bulancak hazırlık maçında karşı karşıya geldi.
 
Gürpınar Stadı’nda oynanan karşılaşma tam anlamıyla gol düellosuna sahne olurken sahadan 9-6 galip ayrılan Gürpınarspor’da maçın yıldızı 7 gol birden atan Enver oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren diğer golleri de Onur ve Önder attı. Konuk takımın golleri ise Harun 4 ve Erdem 2’den geldi. İki takımın da açık bir futbol ortaya koyduğu maç bir hazırlık maçı için oldukça bol gollü geçerken maçtan en çok karlı çıkan taraf 15 gol birden izleyen taraftarlar oldu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
----- ---------
GÜLTEPE RESMEN KÖPRÜ’NÜN
 
Gültepe Özgençlikspor’da Aziz Köprü dönemi resmen başladı. Tecrübeli çalıştırıcı önceki gün attığı imza ile resmen Gültepe Özgençlikspor’un yeni patronu oldu. Köprü’nün A takım Antrenörlüğünün yanı sıra sportif faaliyetlerden sorumlu genel koordinatörlük görevini de birlikte yürüteceği bildirildi.
 
Konu ile ilgili resmi açıklama ise kulüp başkanı Gökhan Aygün’den geldi. Aygün “Hocamızla uzun görüşmeler sonrasında tüm şartlarda anlaştık. Daha önceki haberlerde de ifade edildiği gibi A takım hocalığının yanı sıra kendisinden sportif faaliyetlerden sorumlu genel koordinatör olarak da yararlanacağız. Yönetim kurulu olarak tam kadro olarak tam destek şeklinde Aziz hoca ismi üzerinde birleştik. A takımı 2.Amatör Kümeden 1.Amatör Kümeye çıkarma düşüncemiz olduğunu kendisine de ilettik. Kendisinin de bizden belli noktalara yapmak istediği transferler olduğunu söyledi. O liste üzerinde de gerekli çalışmalara en kısa süre içinde başlayacağız.” Diye konuştu.
Haber: İskender KORDU
--- ------
B.MİMARSİNAN TER ATTI: 5-0
 
Süper Amatör Küme hazırlıklarını sürdüren B.Çekmece Mimarsinan lig öncesi provasında T.Anadoluspor’la karşı karşıya geldi.
 
Tepecik Stadı’nda oynanan karşılaşmada baştan sona etkili bir futbol ortaya koyan konuk B.Çekmece Mimarsinan sahadan 5-0 galip ayrılarak moral depoladı. Muhammed Turna’nın hat trick yaparak yıldızlaştığı maçta konuk ekibe galibiyeti getiren diğer golleri Serkan ve Erkan attı. Maç sonrası bir değerlendirmede bulunan B.Çekmece Mimarsinan Antrenörü Barbaros Korkmaz sonucun kendileri için önemli olmadığını söyledi. Korkmaz “İyi bir hazırlık maçı oldu diyebiliriz. Maç 5-0 üstünlüğümüzle bitti ama sonuca bakmıyoruz. Sadece idman maçı diye bakıyoruz eksiklerimizi görmek için. Gelen yeni arkadaşları da görme şansımız oldu. Sonuç kesinlikle bizim için ölçü değil.” İfadesini kullandı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
---- --------
SEFAKÖY-İKİTELLİ: 3-3
 
Yeni sezon öncesi son provada karşı karşıya gelen K.Çekmece ilçesinin iki temsilcisi Sefaköy ile İkitelli kozlarını S.Kartal Stadı’nda paylaştı.
 
Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşma gol düellosuna sahne olurken iki takım da birbirine karşı üstünlük sağlayamadı. Denk kuvvetlerin mücadelesine sahne olan maç 3-3 beraberlikle sonuçlanırken Sefaköy’ün gollerini biri penaltıdan olmak üzere Cumhur 2 ve Mustafa attı. Konuk İkitelli’nin golleri ise Özkan 2 ve Samet’ten geldi. İki takım da yeni sezon öncesi tam anlamıyla hazır olmadığının sinyallerini verdiler.
Haber: İskender KORDU
---- ----------
GÜZELCE-GAZİTEPE: 2-2
 
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Güzelce ile Gazitepe sezon öncesi son hazırlık maçında karşı karşıya geldi.
 
B.Çekmece Stadı’nda oynanan karşılaşmada taraflar yenişemezken sonuç karşılıklı atılan gollerle 2-2 oldu. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçta Güzelce 15. dakikada Yunus Emre’nin golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole 30. dakikada Tunay’ın penaltı golüyle yanıt veren konuk Gazitepe devreyi de 40. dakikada Saruhan’ın attığı golle 2-1 önde kapattı. İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Güzelcespor 65. dakikada Ozan’ın attığı golle maça ortak oldu. Kalan süre başka gol getirmeyince mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı.
Haber: İskender KORDU
------------ ------
TENEOĞLU: ZOR BİR KURA ÇEKTİK
 
Sefaköyspor Antrenörü Hakan Teneoğlu, İkitellispor ile oynadıkları hazırlık maçının ardından yaptığı değerlendirmede çok genç bir kadroya sahip olduklarını, ligde de iyi şeyler yapmaya çalışacaklarını söyledi.
 
Teneoğlu “Haftaya ligler başlıyor. Çok genç bir ekibiz. 16 yaşında çocuklarla oynuyoruz. Hedefimiz ligi üst sıralarda tamamlamak ama zor bir kura çektik. Gerçekçi olmak gerekir.” Diye konuştu. Öte yandan Sefaköyspor’da dış transfer görüşmelerinin Çarşamba gününe kadar netlik kazanacağı bildirildi. Kırmızı beyazlı yönetimin, Teneoğlu’nun raporları doğrultusunda Denizlispor’dan Fatih Çolak, Filizspor’dan Seyfi ve kaleci Cüneyt ile görüşmeleri sürdürdüğü belirtildi.
Haber: İskender KORDU
---- -----------
 
 
TOPLU SONUÇLAR
Güzelce- Gazitepe: 2-2
Beşyüzevler- Bakırköy. 4-1
Gürpınar- İst. Bulancak: 9-6
B.Mimarsinan- T.Anadolu: 5-0
İkitelli- Sefaköy: 3-3
Albayrak- Göktürk: 3-2
Zara Ekinli- Onur: 1-0
Gazi Mahallesi- G.O.Paşa U 17: 2-0
Çakmak- Ortaçeşme: 2-0
Güneştepe- Kadırga: 3-4
Topkapı- Haliç: 0-3
Celaliye- S.Mimarsinan: 2-2
İst. Demir- K.Yeşilova: 1-4
U 17
Zara Ekinli- GOP Şemsipaşa: 6-6
----- ------
ESENYURT KALYONCU’YA EMANET
Amatör 1.Küme ekiplerinden Esenyurtspor’da yeni sezonda takımın Celalettin Kalyoncu’nun çalıştıracağı açıklandı. Bu arada kulüp başkanı Hasan Kara’nın B planı olarak geçtiğimiz sezon Esenkent Boğazköyspor’u çalıştıran Ümit Yeşilyurt ile bir görüşme yapacağı, kesin kararını daha sonra vereceği bildirildi.
Haber: İskender KORDU
----- ----------
 
“LİDER ÇIKACAĞIZ
 
B.Çekmecespor Teknik Direktörü Tuncay Soyak, Kartepe’den umut dolu mesajlar yolladı. Kura çekimi sonrasında grubu gazetemize değerlendiren Soyak “Hayırlısı olsun. Bizim için daha iyi. Buradan lider çıkacağız. Bundan kuşkumuz yok ama gruptan çıkamayacak takımlara yazık olacak. İddialı takım yapıp da katılamayan takıma yazık olacak. Bu kadar basit. Biz hazırlıklarımızı Deplasmanlıya göre yapıyoruz. Ama tabi zor bir grup. İyi, kaliteli maçlar olacak. Öbür grup için avantaj olacaktır. Futbolcular hit durumda kalacaktır. Tempolarının da yüksek olması diğer grup için avantaj olacaktır.” Diye konuştu.
------------- --------------
 
İNAN, ESENKENT’TE
Geçtiğimiz sezon Gürpınarspor’da forma giyen İnan 1.Amatör Küme ekiplerinden İnan’la her konuda anlaştı. Bu arada yeşil beyazlıların İnan’ın yanı sıra Güngörenspor’dan Ercan’ı da renklerine bağladığı belirtildi. Esenkent Boğazköy’ün iki transferin ardından kaleci transferi için harekete geçtiği bildirildi.
Haber: İskender KORDU
------- ----------------
 
K.YEŞİLOVA- İST. DEMİR: 4-1
 
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren K.Yeşilova ile İstanbul Demir Cuma günü hazırlık maçında karşı karşıya geldi.
 
Karşılaşmanın ilk yarısını 3-0 önde tamamlayan K.Yeşilova maçtan da 4-1 galip ayrıldı. Galibiyeti getiren golleri Okan, Hasan, Ozan ve Olcan attı.
----- ---------
GÜRPINAR İFTARDA KAYNAŞTI
 
Amatör 1.Küme kulüplerinden Gürpınarspor önceki akşam iftar yemeğinde buluştu. Gürpınar Stadı’nda yapılan iftarda A takım ve altyapı oyuncularının yanı sıra Beylikdüzü ilçesinin siyasette ileri gelen isimleri de boy gösterdi.
 
 Kulüp Başkanı Erkan Küçük’ün ev sahipliği yaptığı iftarın ilerleyen saatlerinde stada gelen Gürpınar eski Belediye Başkanı Velittin Küçük de iftarını sporcularla birlikte açtı. İl Genel Meclis Üyesi İskender Duriç, Beylikdüzü MHP İlçe Başkanı Ali Aydın, Beylikdüzü CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Cengiz Tıraşoğlu, Beylikdüzüspor Kulüp Başkanı Tayfun Şen, bölgenin sevilen esnaflarından Balıkçı Kenan, yönetim kurulu üyesi Ahmet Peker, Fethi Bozkaplan ve Hakan Sansar, bölge iş adamlarından Ertan Yazıcıoğlu ve Ali Kaya’nın da yer aldığı iftar yemeği oldukça samimi bir havada geçti.
İftar yemeğinin ardından gazetemize bir açıklamada bulunan kulüp başkanı Erkan Küçük, böyle bir organizasyon düzenleyerek hem yeni sezon öncesi moral depolamayı amaçladıklarını, hem de siyasilerle sporcu kardeşlerini buluşturmak istediklerini söyledi. Küçük “Aynı zamanda Beylikdüzü ilçesinin iki güzide kulübünün kaynaşmasına da bu iftar yemeğinde tanıklık ettik. Bundan sonraki aşamada Beylikdüzülü futbolcu arkadaşlarla daha kapsamlı bir yemekte bir araya gelerek bu dostluğumuzu iyice pekiştireceğiz. Biz yeni yönetim olarak tamamen gençliğe hizmet etmeyi amaçlıyoruz. 3.ligi hedefimiz yok.” Diye konuştu. Gürpınarspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Peker de yaptığı açıklamada “Bütün sevdiğimiz ağabeylerimizle birlikte bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu iftar yemeğinde bizimle birlikte olan değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz.” Dedi.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.