HABERDAR SPOR!

HABERDAR SPOR!
Haberdar Spor bu gün de dopdolu! Güreş Müsabakaları, futbol karşılaşmaları, yenenler, kaybedenler, sakatlananlar ve en bomba transferler! HER GÜN HABERDAR SPOR'DA!
BARIŞ: BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM
 
Ön çapraz bağlarındaki yırtık nedeniyle 15 gün sonra ameliyat olacak olan Barış’a büyük ilgi. İdealtepe maçında yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kalacak olan Barış’ın içi buruk. Nedeni ise büyük umutlarla transfer edildiği Fenerköyspor’a faydalı olamadan daha ilk hafta sakatlanmak.
 
 Ancak bir yandan da mutlu; çünkü ona sahip çıkan bir yönetim ve kulüp var: Fenerköyspor. Genel Kaptan Mustafa Eren, genç futbolcu ile her gün yakından ilgileniyor. Diğer takım arkadaşlarıyla birlikte kulüp başkanı Muharrem Eren’in tahsis ettiği beş yıldızlı otel gibi evde kalan Barış ilk kez Haberdar Spor Servisi’ne konuştu. Takım arkadaşlarının da yakından destek verdiği Barış, öncelikli olarak böyle bir camiaya geldiği için kendisini çok şanslı gördüğünü, böyle insanlarla tanışmaktan dolayı da mutlu olduğunu söyledi. Barış “Fenerköyspor burada benim adeta ikinci bir ailem gibi. Fenerköyspor’a katkıda bulunmak amacıyla Diyarbakır Yolspor’dan geldim. Tamamıyla hatır için geldim. Takıma gelirken de o kadar masraf oldu. Buranın gelirleri yok. Tamamıyla başkanın özverisi, uğraşıyla oluyor her şey. Peşinatımı da almıştım ama takıma faydalı olamadan ilk maçta sakatlandım. Beni en çok üzen şeylerden biri de ameliyat masrafları. Ancak böyle bir camiaya geldiğim için çok şanslıyım. İlk maç olduğu için de çıkıp da ‘tak sepeti koluna, herkes yoluna’ da diyebilirlerdi. Sakatlandıktan sonra ailemin de haberi oldu. Beni Diyarbakır’dan arayarak ‘Birşeye ihtiyacın var mı?’ diye sordular. Ben de onlara ‘Birşeye gerek yok. Burada ailem var’ dedim. Kulüp sağolsun en iyi doktorları, en iyi yerleri buluyorlar. Daha dün Beşiktaş kulüp doktoru Ayhan Optur’a gittik. Şimdi de 15 gün boyunca yapılacak fizik tedavi için en iyi yeri aramaya çalışıyorlar. Ben 3 sene önce Diyarbakır’a gittim. Hazırlık maçında bileğim burkuldu hemen gönderdiler. Üstelik de kulüp doktorları ve sponsorları olmasına rağmen. Sakatlıktan sonra kendileri ile yüzyüze görüşme fırsatını bile bulamadım. Ben de en kısa sürede iyileşip Fenerköyspor’a borcumu ödemek istiyorum. Bunu çok istiyorum. Yürekten söylüyorum. Dönebildiğim kadar en erken sürede dönmek istiyorum.” Diye konuştu.
Kulüp Başkanı Muharrem Eren’in Beşiktaş’ta oynadığı dönemlerden beri kendisine sahiplik çıkarak babalık yaptığını belirten Barış “Beni çocukluğumdan beri biliyorlar, sahip çıkıyorlar. En kısa zamanda düzelip takıma katkı sağlamak istiyorum.” Şeklinde sözlerine nokta koydu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
--------- --------
HADIMKÖY MAÇA ÇIKIYOR
 
Süper Amatör Kümede bu sezon lige katılıp katılmayacağı tam bir muamma olan Hadımköyspor’un bugün ikinci hafta maçında İstanbulspor önünde sahaya çıkacağı öğrenildi.
 
Kulüp Başkanı İhsan Çalışkan gazetemize yaptığı açıklamada, İstanbulspor maçında sahaya çıkacaklarını, yeni transferleri ise önümüzdeki haftaya yetiştirebileceklerini söyledi. Bu arada Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ile beklenen görüşmenin gerçekleştiği, Baltacı’nın Hadımköyspor’a destek sözü verdiği, bunun üzerine de Hadımköyspor’un maça çıkma konusundaki kararının kesinleştiği bildirildi. Bu arada geçtiğimiz sezon alacaklarını alamadıkları için takım arkadaşlarıyla birlikte Hadımköyspor’u bırakan santrafor Gürkan, İstanbulspor forması ile eski takımına karşı sahaya çıkacak.
Haber: İskender KORDU
----------------- --------------
 
---- ------------
 
MAÇ PROGRAMI
 
25 Eylül 2010 Cumartesi
Silivri Stadı
14:00 Gazitepe - T.Anadolu 1.Al.
16:00 Gümüşyaka – Bağlarbaşı A.Sl.
Silivri Ortaköy Sahası
16:00 S.Ortaköy – Esenyurt 1.Al.
Çatalca Stadı
14:00 Akalan - Es.Boğazköy 1.Al.
16:00 Çatalca – İstinye A.Sl
Tepecik Stadı
16:00 Tepecik A.Ş. – Sarıyer U-15
Gürpınar Belediye Stadı
14:00 Gürpınar - H.Taştepe U-15
16:00 Gürpınar – İhsaniye 1.Al.
Esenyurt
10:00 Es.Boğazköy – Merkezefendi U-15
Avcılar Turgut Özal Stadı
12:00 Avcılar Bld - Rumeli İ.Y. U-15
16:00 M.K.Paşa – Mecidiyeköy 1.Al.
Sefaköy Kartal Sahası
12:00 Özmurat - M.K.Paşa U-15
16:00 K.Yeşilova - Ayazağa Esen 1.Al.
İfa Sahası
09:30 İfa – Taşköprü U-15
11:00 İkitelli - K.Yeşilova U-15
14:00 B.Evler İ.Y. – Gümüşdere 1.Al.
16:00 Siyavuşpaşa – Sadabad 1.Al.
Bakırköy Belediye Sahası
10:00 İstanbulspor – Yeşilılgaz U-15
12:00 B.Trakya - Y.Kemal İ.Y. A.Sl
14:00 İstanbulspor – Hadımköy A.Sl.
16:00 İstiklal - İst.Gümüşhane A.Sl.
Namık Sevik Stadı
12:00 F.Yayla – İkitelli 1.Al.
Sarıyer Bld. Çayırbaşı Stadı
16:00 Reşitpaşa - Avcılar Bld. A.Sl.
Dudullu Stadı
14:00 İ.M.E.S. - B.Çekmece M.Sinan A.Sl.
26 Eylül 2010 Pazar
10:00 S.Mimarsinan – Akören 1.Al.
12:00 Kavaklı – Kestanelik 1.Al.
14:00 Alibey – Çıksalın A.Sl.
16:00 Fenerköy – Ayazağa A.Sl.
Silivri Ortaköy Sahası
10:00 Alibey – Çeltik U-15
14:00 Seymenköy - T.Anadolu U-15
16:00 S.Mimarsinan - S.Ortaköy U-15
Çatalca Stadı
12:00 Çatalca – Silivri U-15
16:00 Muratbey – Güzelce 1.Al.
Gürpınar Belediye Stadı
12:00 İst.B.Düzü – Sefaköy U-15
Büyükçekmece Stadı
16:00 B.Çekmece – Silivri A.Sl
Karacaköy Sahası
16:00 Çiftlikköy – Celaliye 1.Al.
Esenyurt
16:00 Oky.Koleji – Başakşehir U-15
Avcılar Turgut Özal Stadı
14:00 Şirinevler – Okyanus U-15
16:00 Şirinevler – Taksim 1.Al.
Tolga Toker
Sefaköy Kartal Sahası
09:30 Söğütlüçeşme - G.Tepe Özgençlik U-15
11:00 S.Kartal – Kanarya U-15
12:30 Cen.Barbaros – Bezirganbahçe U-15
14:00 S.Kartal – Güneşli 1.Al. 9
16:00 Sefaköy - Fatih Vatan Lis. 1.Al.
Halkalı Etap Stadı
10:00 İst.Demir Spor - Kosova Güçspor U-15
İfa Sahası
09:00 İst.Sinop – Olimpiyat U-15
10:30 İst.Artvin – Altınova U-15
12:00 İst.Trabzon - B.Çekmece U-15
14:00 Azimspor – Gedikpaşa U-15
16:00 İst.Artvin – Kemerburgaz 1.Al
Zeytinburnu Hasan Doğan Sahası
12:30 Beştelsiz - K.Çekmece U-15
Beyoğlu Belediyesi Sütlüce Sahası
16:00 K.Okspor - Y.Esenyurt A.Sl.
Seyrantepe Stadı
16:00 Çeliktepe - İst.Sinop A.Sl.
Ayazağa Atatürk Stadı
14:00 İzzetpaşa - İst.Demir Spor 1.Al.
----- -------------
B.MİMARSİNAN RUHU DÖNECEK!
 
B.Çekmece Mimarsinanspor Asbaşkanı Hakan Gören, çok kaliteli futbolculardan bir takım oluşturduklarını belirterek önemli olan böyle bir takımı bir arada tutabilmek olduğunu söyledi.
 
3-4 hafta sonra B.Çekmece Mimarsinanspor’un grubun en iyi ve diri takımlarından biri olacağını ileri süren Gören “Tek dezavantajımız bu kadronun sezon başı hazırlık dönemini transferlerin zamanlamalarından dolayı tam anlamıyla birlikte yapamamaları. Ama iddia ediyorum ki 3-4 hafta sonra bu takım grubun en iyi ve diri takımlarından biri olacak. B.Çekmece Mimarsinan’ın eski şaşaalı günlerine geri dönmesi için yönetim kurulu olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Hepimiz işimizden, gücümüzden çok fedakarlık yapıyoruz. En az futbolcular kadar bütün antrenmanlara katılıp onlara daha yakın olmaya çalışıyoruz. Bu birlik ve beraberliğin bizi başarıya daha hızlı bir şekilde taşıyacağına inanıyorum. Elbet de bizler burada sonuna kadar olmayacağız. Bizden daha iyi yapan birileri geldiğinde bayrağı en yüksekte devretmek istiyoruz. Buradan gittiğimizde de tek düşüncemiz kulübümüzün yıkılamaz, kapatılamaz olması için uğraşıyoruz. Allah’ın yardımı, büyüklerimizin ve halkımızın da desteğiyle kulübü eski günlerine döndürme düşüncemize muvaffak olacağımıza inanıyorum.” İfadesini kullandı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
------ -----
ENGİN K. ÇEKMECE’DE
İsmi uzun süreden beri K.Çekmecespor’la anılan Engin sonunda yeşil beyazlı oldu. Önceki gün her konuda anlaşmaya varılan tecrübeli ortasaha oyuncusuyla resmi anlaşmanın sağlandığı belirtildi. Çarşamba günü Yenibosna ile oynanan hazırlık maçında 90 dakika forma giyen Engin ortasahaya büyük bir dinanizm katarken teknik direktör Şirin Berber’in de tecrübeli oyuncunun performansından memnun olduğu bildirildi. Engin de yeniden eski yuvasına döndüğü için mutlu olduğunu, yeni sezonda canını dişine katarak kendisini yeniden bu camiaya kazandıranları mahcup etmeye çalışacağını söyledi.
Haber: İskender KORDU
--------- -------------------
 
 
 
AVCILAR TARAFTARLARIYLA GÜZEL
Süper Amatör Küme ekiplerinden Avcılar Belediyepor yeni sezonun ilk maçında tribünleri doldurarak takımlarına 90 dakika ateşli bir şekilde destek oldu. Takımlarını 90 dakika centilmence destekleyen sarı siyahlı taraftarlar takımlarına itici güç olurken adeta onikinci adam gibi hareket etti. Bu arada Avcılar Gençlik Taraftar Grubunun da tribünlerden çekildiği bildirildi.
Haber: İskender KORDU
----- -----------
ESENCAN’DAN SAĞLIK SPONSORLUĞU
Esencan Tıp Merkezi’nden Esenyurt kulüplerine büyük jest. Aynı zamanda Esenyurtspor Yönetim Kurulu Üyesi olan Taşkın Yenidünya’nın talimatıyla Esenyurt Stadı’nda hafta sonunda oynanan her maçça sağlık ekibi gönderileceği öğrenildi. Ligin ilk haftasında bu uygulamaya başlayan Esencan Tıp Merkezi bu davranışıyla bölge spor kamuoyunda da büyük bir alkış topladı.
--- --------
ESENYURT’TA YEŞİLYURT SESLERİ
Esenyurtspor’da Gazitepe önünde alınan yenilgi sonrası yeni antrenör arayışı için hız verildiği öğrenildi. Hafta sonunda Esenyurt Stadı’nda oynanan Gazitepe maçına davet edilen Ahmet Yalçınkaya ile altyapı antrenörlüğü için görüşme yapıldığı, bugün de geçtiğimiz sezon Esenkent Boğazköy Antrenörlüğü yapan Ümit Yeşilyurt ile görüşmelere başlanacağı kaydedildi. Halen takımın başında bulunan Celalet Kalyoncu’nun yerine yeni bir antrenörün gelmesi an meselesi.
Haber: İskender KORDU
--- ------
İZZETTİN’DE YILMAZER DÖNEMİ
Amatör 2.Küme ekiplerinden İzzettinspor’da önceki gün yapılan olağanüstü genel kurulla Ferhat Yılmazer başkanlığa seçildi. Yılmazer’in yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Ferhat Yılmazer, Cüneyt Emre Ersoy, Ahmet Soyer, Bahattin Tarkan, Ergun Eren, Yusuf Köse, Cevdet Yaşaroğlu. Bu arada kırmızı siyahlıların birkaç gün içinde görev dağılımı yaparak daha önce anlaşmaya varılan antrenör Mutlu Tarkan’la resmi sözleşme imzalanacağı belirtildi. İzzettinspor’un daha önce anlaşmaya vardığı kaleci Cenan’la da önümüzdeki günlerde 1 yıllık resmi sözleşmenin imzalanacağı bildirildi.
Haber: İskender KORDU
-- ------
KARAAĞAÇ GÜREŞE DOYDU
 
B.Çekmece’ye bağlı Kast,m,traağaç Köyü dün yağlı güreşe doydu. Geçtiğimiz hafta Kabakça köyünde düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinin bu haftaki durağı da Karaağaç Köyü oldu.
 
Birbirinden ünlü yağlı pehlivan güreşçilerinin boy gösterdiği B.Çekmece Kaymakamı İsmail Gündüz, B.Çekmece Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Bahattin Yazar, B.Çekmece Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Tepecik Jandarma Karakol Komutanı İsmail Arslan, B.Çekmece Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral ve Bayram Ali Üner, B.Çekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Avni Sandıkçı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı İlker Gürbüz, B.Çekmece AK Parti İlçe Başkanı Recep Erol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclis Üyesi İskender Duriç, B.Çekmece Muhtarlar Derneği Başkanı Alkış Barış, Deliklikaya Muhtarı Nadir Erol, Yeşilbayır Mahalle Muhtarı Bülent Özenç, Çakmaklı Köyü Muhtarı Erkan Eski, Dizdariye Mahalle Muhtarı Celal Büyüközer, Pınartepe Mahalle Muhtarı İbrahim Işık, Tepecik Mahalle Muhtarı Murat Özışık, Türkoba Mahalle Muhtarı Saffet Gedik, İSKİ Çatalca Şube Müdürü Adnan Şahin ve T.Anadoluspor Kulüp Başkanı Mustafa Uçar katıldı. Yağlı başpehlivan güreşlerinin açılış konuşmasını yapan Karaağaç Muhtarı Necat Doğan katılımlarından dolayı tüm protokole ve Karaağaç halkına teşekkür ederek amaçlarının bu organizasyonu geleneksel hale getirmek olduğunu söyledi. Bu arada açık arttırma ile yapılan güreş ağalığı 6 aday arasından Karaağaç eski Muhtarı Sinan Yavuz’a kaldı. Yavuz 50 milyar gibi rekor bir fiyatla Karaağaç Yağlı Pehlivan Güreşlerinin ilk ağası oldu. Bu arada dün akşam geç saatlerde oynanan final maçını Gökhan Arıcı ile Güngör Ekin oynadı. Final maçı ile ilgili ayrıntılı haberi pazartesi günü Haberdar Spor sayfalarında okuyabilirsiniz. Öte yandan Karadeniz Kolbastı ekibinin gösterileri de Karaağaçlı güreşseverler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
--- ------

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.