HABERDAR SPOR SERVİSİ'NDE GÜNDEM...

HABERDAR SPOR SERVİSİ'NDE GÜNDEM...
Hadımköyspor’la Ömerlispor’un arası bir yıldan sonra ikinci kez açılmaya başladı. Salı günü yeni sezon hazırlıklarına başlayan Hadımköyspor’un Salı günkü idman saatinde kapıları kitlediği ve Ömerlispor’un sahaya girmesine izin vermediği iddiaları gündeme

2.ÖMERLİ KRİZİ ÇIKTI

 

Hadımköyspor’la Ömerlispor’un arası bir yıldan sonra ikinci kez açılmaya başladı. Salı günü yeni sezon hazırlıklarına başlayan Hadımköyspor’un Salı günkü idman saatinde kapıları kitlediği ve Ömerlispor’un sahaya girmesine izin vermediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

 

“ÇAMAŞIRLARINI YIKADIK, TESİSLERİMİZDE YATIRDIK”

 Konu ile ilgili olarak iki cephe ile de görüştük. Hadımköyspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Çelik ile Ömerlispor Kulüp Başkanı Vedat Dönmez kılıçları karşılıklı olarak çekçi.

Önce lafı ev sahibi Hadımköyspor’a veriyoruz. Hadımköyspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Çelik resmi ağızdan konuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı. Çelik “Ömerlispor bugüne kadar buraya bir bedel ödüyordu, bir aidat ödüyordu. Neyse, Ömerli bize üç aydır 250 Lira para vermiyor. Ben de Vedat’a dedim ki ‘Bak Vedat! Aidat ödemiyorsun. Ya aidatını öde ya da yönetim kurulu karar aldı ben senden halısaha parası alacağım. Yani olay bu. Sonra bir hesap yaptı ‘Halısaha parası çok yüksek’. Ben senden aidat olarak 5 Lira 10 Lira ver demedim. Sen gönlünden ne kopuyorsa ver dedim. Biz biliyorsunuz ikinci devrenin son beş haftasından beri Hadımköyspor A takımı olarak ligde yokuz. Biz bütün hizmetimizi Ömerlispor’a verdik. Çamaşırlarını yıkadık. İdmana geldiler. Tesislerimizde yatırdık. Bütün malzemelerini yıkadık orada. Tesislerimizde kamp yaptırdık, yatırdık. Yani şimdi sahamızı, tesisimizi, suyumuzu kullandı. Bunun bir bedeli var. Ben de gece yapıyorum, o da gece yapıyor. Yarısını ben kullanırım, yarısını o kullanır. Ne fark eder.

“BENİ MUHATAP ALMIYORLAR”

Ne geliyorlar, ne arıyorlar, ne de soruyorlar. Sadece yarın antrenmanımız var diyorlar. Bana da söylemiyorlar. Ben orada sorumlu bir insanım. Muhatapları çalışan işçi. Benimle muhatap olmuyorlar. Orada Sıtkı’ya bir şeyler söylüyorlar, beni muhatap almıyorlar. Buranın belli bir gideri var. Bu çocuğun maaşı var. Para yok. Ben cebimden ödüyorum parasını. Vedat’a çalışıyorum parasını da ben ödüyorum. Bu işin bedeli var. Verdiği paraların makbuzunu kestik. Defterde yazılı. Gelip yüzyüze konuşsunlar. Bunda ne var kardeşim. Ben cebimden ödüyorum. Ne halısaha çalışıyor ne dışarıdan para geliyor. Çalışan çocuk benden çok onların malzemeciliğini yapıyor. Versinler çocuğun maaşını. Yoksa başka bir sorun yok. Gelsin sabah akşam çalışsın. Bana ne. Para vermeyeceğim diye diretiyorlarsa ben de fena derecede diretirim. Beş aydır ben bakıyorum oraya. Gelip gidiyorlar sadece. Ne para veriyorlar. Hiçbirşey yaptıkları yok. Bütün masraflar benden çıkıyor ya. Kimsenin para verdiği yok.” Diye konuştu.

DÖNMEZ: OTURULUP KONUŞULACAK ŞEYLER

Konu ile ilgili olarak ikinci resmi açıklamada da Ömerli cephesinde kulüp başkanı düzeyinde geldi. Ömerlispor Kulüp Başkanı Vedat Dönmez Hadımköyspor’la idman saatlerinin çakıştığı için bazı sorunların olduğunu, bunları da birkaç gün içerisinde gidereceklerini söyledi. Dönmez “Sonuçta hepimiz bu sahayı kullanacağız ortaklaşa bir şekilde. Biz sadece Salı ve Perşembe günü antrenman yapıyoruz zaten. Ama bunlar oturulup konuşulacak şeyler. Bazı ufak pürüzler oluyor. Sanırım bunlar giderilecek şeyler. Ligin başlamasına az bir zaman  kala böyle sorunlarla uğraşmak istemiyoruz. Kimsenin idmanına engel olmak istemiyoruz. Biz kendimize ayrılan zamanlarda Salı ve Perşembe akşamları saat 8 ile 10 arasında burada çalışmak istiyoruz. Ufak sıkıntılar var ama bunlar aramızda iki üç gün içinde hallolacak şeyler. Benim oraya neler yaptığımı, neler verdiğimi çok iyi biliyorlar. Bazı şeyleri ben konuşmak istemiyorum. Oraya para verip vermediğimi çok iyi biliyorlar. Ne kadar verdiğimi de.” Şeklinde konuştu.

Haber: İskender KORDU

----- --------

1.AMATÖR KURALARI TAMAMLANDI

 

Amatör 1.Küme grup kura çekimi dün TFF İstanbul Futbol İl Başkanlığı’nın 4.Levent’teki Perili Köşk Tesisleri’nde çekildi.

 

16 grup da belli oldu. Daha önce açıklanan statü doğrultusunda gruplarında birinci olan 16 takımın doğrudan, ikinci olan 4 takımın da Play Off maçları sonrasında Süper Amatör Kümeye terfi edeceği bildirildi. Gruplarında sonuncu olan 16 takımın ise mücadelelerine bir yıl sonra 2.Amatör Kümeden devam edeceği belirtildi.

Grup maçları sonunda şampiyon olan 16 takımın katılımı ile İstanbul Şampiyonası organizasyonu yapılacağı, buradan şampiyon olacak takımla, Süper Amatör Kümede İstanbul Şampiyonu olan takım arasında da daha sonra belirlenecek bir tarihte Süper Kupa adı altında bu yıl ilk kez tek maç eleminasyon usulü bir kupa tertipleneceği kaydedildi. Karşılaşmaların ise 11 Eylül tarihinde başlayacağı hatırlatıldı.

İŞTE GRUPLAR

1.Grup: Muratbey, Kestanelik, S.Mimarsinan, Akören, Kavaklı, Güzelce, Çiftlikköy, Batıköy, Celaliye. 2.Grup: Gazitepe, S.Ortaköy, Esenkent Boğazköy, T.Anadolu, İhsaniye, Gürpınar, Akalan. 3.Grup: İzzetpaşa, Kale, H.R.Paşa, Yüce, İ.Demir, Kemerburgaz, İ.Bafra E.Tokat, İ.Artvin, Damla. 4.Grup: F.Yayla, B.P.Demir, Çayırgücü, İkitelli, İ.Kastamonu, Yedikule, Kartaltepe, Şişli Yayla. 5.Grup: K.K.Bekir Mevlana, Sefaköy, Ç.T.Ümit, F.Vatan Lisesi, B.P.Teknik, İgdaş İ.Bulancak, Altınova, Ceylan, Alemdar. 6.Grup: B.Evler İ.Y., k.Yeşilova, Mecidiyeköy, A.Esen, Gümüşdere, Vardar, Onur, Ş.Sanayi, A.Hürriyet, M.K.Paşa. 9.Grup: S.Kartal, T.B.Kültür, CFS Bağcılar, E.Şahin, Ç.G.Birliği, Güneşli, Beştelsiz, M.Şevketpaşa, Kuruçeşme.

Haber:İskender KORDU

 

----

 

"BİZ SİYASETİN ÜSTÜNDEYİZ"

 

Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Muharrem Eren'den Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral'a jet yanıt. Önceki gün düzenlediği basın toplantısında kulüpler birliğine göndermede bulunan Saral'ın sözleri üzerine harekete geçen Eren bir basın bildirisi yaparak tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı.

 

"BİR ÇAYIMIZI İÇMEYE GELMEDİ"

 Eren yaptığı açıklamada "Silivrispor Kulüp Başkanı Sayın Mustafa Saral önceki gün gerçekleştirdiği basın toplantısında bize göre talihsiz bir takım açıklamalara imza atmıştır. Ben Muharrem Eren olarak göreve geldiğim günden bu zamana kadar geçen süre zarfında bir kez dahi birliğimizin binasına gelerek bizimle dost sohbetinde bulunup çayımızı içmediniz. Belki de bunun için olsa gerek ki şeffaf olduğumuzu bilmeden şeffaf olmamız gerektiğini belirtmişsiniz.

"YAPTIKLARIMIZ ORTADADIR"

Mustafa Başkanın açıklamasında belirttiği gibi kısıtlı imkânlarla ilçemiz kulüplerine hizmet etme doğrultusunda çalışmalarımızı inançla sürdürüyoruz. Bu zamana kadar da yaptıklarımız ortadadır. Her yeni gün yeni projeler üretip bunların kaynaklarını bulma gayreti içindeyiz. Benim ne denli özveri içinde çalıştığımın gerçeğini görmesi bile güzel de açıklamasının ilerleyen bölümlerinde biraz kendisi ile çelişiyor.

"KİMSENİN ARKA BAHÇESİ DEĞİLİZ"

Spor her zaman siyasetin üzerinde olmuştur. Eğer siyaset sporun üzerine çıkarsa o zaman işleyişte büyük bir sıkıntı başlamış olacaktır. Silivri Kulüpler Birliği hiçbir siyasi erkin arka bahçesi değildir. Tüm kulüplerimiz canı istediği zaman birliğimizin merkezine gelip dilediği gibi derdini anlatabilmektedir. Kaldı ki kulübünün derdi ile birlikte en özel konularını bile bizimle paylaşan arkadaşlarız var. Bu durum bizim ne denli güvenli bir kurum olduğumuz anlamına gelir.

"İLK GÜNDEN BERİ SÖYLÜYORUM"

Birliğimizin tüzüğünün değişmesi için kulüplerimize yazılı çağrıda bulundum. Bu yazılı çağrı Silivrispor Kulübüne de yapıldı. Sanırım benim gönderdiğim bu yazılı çağrı kendisine ulaştırılamadı. Birliğin tüzüğünün değişmesi gerektiğini göreve geldiğim ilk günden beri söylüyorum. Bu durumu da her ortamda dile getirmekteyim. Bu konu hiç konuşulmamış gibi lanse edilmesi biraz kırıcı olmakla birlikte düşüncesizlik olmuş.

"KİMSENİN GÜDÜMÜNDE DEĞİLİZ"

Kulüpler birliği bu güne kadar ilçe kulüplerimizin lige katılım bedellerinin ödenmesinde ön ayak olmuştur. Ayrıca lige girecek olan tüm kulüplerimize de malzeme yardımı yapılmasında ayrı bir katkısı vardır. Önümüzdeki günlerde büyük bir şölenle bu yardımlar dağıtılacaktır. Birliğimizde hemen siyasi partiye gönül vermiş arkadaşlarımızın varlığı ile oluşmuştur. Bu oluşumun amacı ilçemizdeki sportif faaliyetlerin desteklenip sürdürülebilmesidir. Tekrar ve ısrarla belirtiyorum ki birliğimiz hiçbir partinin güdümünde değildir. Aksine tüm partilerinde içine alındığı bir bütünlük timsalidir. Bu kadar çok değişik partilinin aynı hazla görev yaptığı bir büyük kurumdur. Biz siyasetin üstündeyiz. Biz spor kulüpleriyiz. Benim kulüplerime ve benim oyuncularıma desteğini sunan her siyasiye teşekkür etmesini bildiğimiz için bu türden yakıştırmalar yapılması normaldir. Biz bu durumlara ve açıklamalara alıştık. Bu durum da aslına bakarsanız işimizi ne denli iyi yaptığımızın delilidir. Şeffaflığımıza gelince inansınlar ki bizden daha şeffaf bir yönetimi asla bulamazlar. 

"KİMSE İLE KANLI BIÇAKLI DEĞİLİM"

Ali Tonta meselesine gelince ben kimse ile kanlı bıçaklı değilim. Tonta benim arkadaşım ve kardeşimdir. Siz de zamanında Alibeyspor ve Ali Tonta ile karşılıklı atışma içine girdiniz, o zaman sizin yaptığınız doğru da benim yaptığım mı yanlış oluyor. Bu durum bile kendi içinde çelişiyor. Kendisi sadece benim şahsi gelirlerimi ve harcamalarımı merak ettiği için bir takım açıklamalarda bulunmam şart olmuştu. Alibeyspor ya da Fenerköyspor atışması değildi bunlar. Bunlar bir takım meraklıların meraklarını giderme açıklamalarıydı. Bunun üzerine bir iki gün gündemi meşgul ettik o kadar. Sayın başkan açıklamalarınız içinde kendi kendinize çelişiyorsunuz. Bir yerden benim yaptıklarımı anlatırken yine benim yaptıklarımı eleştiriyorsunuz. İkilemde kalmak böyle bir şey. Konulara vakıf değilsiniz. Sizin beni iyi anladığınızı biliyorum.

"SİZİN MANTIĞINIZA SIĞMADI"

Tesis konusunda da ne denli uğraşı içinde olduğumu bilen ender insanlardansınız. Bir iki toplantı yaptık. Hatta İstanbul’a birlikte gittik. Mantıklı projeler sundum fakat benim mantıklı projelerim sizin mantığınıza sığmadı. Yaptığımız toplantılarda size sunduğum projelere destek vermiş olsaydınız şimdi hiç kulübün tesissizliğinden bahsetmiyor olacaktık. Kulüplerimizin tesisleşme konularında siyasi erke ihtiyacı vardır. Bunu kullanmak demek o siyasinin arka bahçesi olduğumuz anlamına gelmez. Koltuk sevdası konusuna girmek istemiyorum. Evet, Silivrispor Silivri’nin amiral gemisidir ama Silivri Kulüpler Birliği de ilçemizin sportif anlamda Genel Kurmayıdır."

----- ----------

ORTAKÖY’DEN CELALİYE ÜÇLEME: 3-0

 

Yeni sezona flaş transferleri ile hazırlanan Ortaköyspor önceki gün yaptığı hazırlık maçında güçlü Celaliyespor’u kolay geçti. Ortaköyspor kendi tesislerinde yaptığı ilk hazırlık maçını farklı kazanmasını bildi. Ortaköy Stadı’nda güçlü ve flaş transferleri bulunan grubun bir diğer iddialı takımı Celaliyespor ile oynayan ev sahibi ekip doksan dakikalık mücadelede zorlanmadan kazanmasını bildi. Kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Celaliyespor karşısında Aşkın, Şevki ve Kasım’ın attığı gollerle sonuca giden Ortaköyspor yeni sezon öncesi adeta güç gösterisi yaptı. 

------------- ---------

CEBECİOĞLU’NA ÖRNEK PLAKET!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun danışmanlığını yürüten Murat Cebecioğlu’na Esenyurt Örnek İdman Yurduspor kulübünden anlamlı jest. Pazartesi akşamı yapılan final töreni ile sona eren 30 Ağustos Zafer Kupası’nın ardından Esenyurt Örnek İdman Yurduspor Kulüp Başkanı Burhan Adacı ve kurmayları Cebecioğlu’na spora olan katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Cebecioğlu’nun da plaketi aldıktan sonra oldukça duygulandığı gözlendi.

Haber: İskender KORDU

--------------- ---------------

 

AHMET ŞAHİN, HOŞGÖRÜ İSTEDİ

 

İstanbul Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Ahmet Şahin, sitemize çarpıcı açıklamalar yaptı. Şahin özellikle kulüplerden, hakemlere karşı yeni sezonda daha hoşgörülü bakmalarını istedi.

 

 Yeni sezon öncesi sessizliğini Haberdar Spor Servisi için bozan Şahin kulüplerin hakemlere karşı biraz daha sabırlı olmasını istedi. Şahin özellikle genç, dil bilen, üniversite mezunu kriterlerine sahip olan ve futbolu yeni bırakmış profesyonel futbolcuların hakemliğe başvurmaları halinde çok kısa bir süre içerisinde, maksimum 2-3 sene içinde profesyonel liglere kadar yükselebileceğini söyledi. Hakemlikte önce düzgün kişiliğe ve karaktere önem verdiklerini belirten Şahin “Bizim parolamız ilk önce düzgün bir insan olacaksın. Bize dürüst, namuslu ve bu camiaya ayak uydurabilecek gençler lazım. Bu gençler de sabırlı olacaklar. Sabırlı oldukları süre çok kısa sürede iki sene, maksimum üç senede direkt profesyonel liglere çıkarlar. Bu tür adamlar, elit insanlar her zaman lazım bu camiaya.” Diye konuştu.

Önceki hafta yaptıkları sezon açılışına da değinen Şahin “Güzel bir açılış yaptık. Bizler istedik ki hakem arkadaşlarımız açılışa aileleriyle birlikte gelsinler. Güzel bir sezon açılışı olsun. Moral motivasyonları yükselsin. İstiyoruz ki birlik ve beraberlik bozulmasın. Yeni sezon inşallah keyifli bir sezon olur. Kulüplerden de ricam özellikle yönetici kadrolarını seçerken çağdaş, modern, gerçekten bu işe hakikaten gönül veren, severek yapan insanlar olsun. Mahalle dedikoducuları gibi değil hakemlere de biraz daha duyarlı olurlarsa; bizler de insanız, hepimiz hata yapabiliriz. Hakemler, yöneticilere, antrenörlere ve futbolculara hata yaptıklarında kızabiliyorlar mı? Zaten kasıtlı hatalarda hakem camiası affetmez. O kişi hakem camiasında barınamaz. İnsanlık hali. Olabilecek hatalara daha hoşgörülü davranılırsa hep birlikte mutlu bir sezon geçiririz.” İfadesini kullandı.

Haber: İskender KORDU

------ ------------

B.MİMARSİNAN’DA TRANSFER HAREKATI

 

Süper Amatör Küme ekiplerinden B.Çekmece Mimarsinanspor’da dış transfer görüşmelerinin yoğun bir şekilde sürdüğü belirtildi. Yönetim imzalar için geri sayıma başladı. Bir hafta içinde dış transfer büyük ölçüde netleşmiş olacak.

 

RAMAZAN ELVERDİ BIRAKTI

B.Çekmece Mimarsinan’da uzun süreden beri stoper olarak gündemde duran Ramazan Elverdi ile yolların karşılıklı olarak ayrıldığı belirtildi. Tecrübeli oyuncunun çalışma saatleri ile sıkıntı yaşandığı, antrenör Barbaros Korkmaz’ın da bütün oyunculardan idman saatlerine uymasını istediği için Ramazan’la ilgili çalışma saatleri ve antrenman saatlerinin daha önce prensipte yapılan anlaşmanın bozulmasına neden olduğu bildirildi.

İRFAN ASKERDEN GELECEK

B.Çekmece Mimarsinanspor’un dış transferdeki en büyük bombayı ise Güzelcespor’un askerden dönen oyuncusu İrfan’la patlatmaya hazırlandığı öğrenildi. Askerde olan futbolcuyla prensipte büyük ölçüde anlaşan lacivert kırmızı beyazlı yönetimin vatani görevini yapan tecrübeli futbolcunun askerden dönmesini beklediği kaydedildi. İrfan’ın kendisini arayan yöneticilere ‘evet’ yanıtı verdiği, bunun üzerine yönetimin de İrfan’ın formasını şimdiden hazırladığı kaydedildi.

YUSUF DA BİTMEK ÜZERE

B.Çekmece Mimarsinan’ın bir diğer bombası ise Yusuf. Geçtiğimiz sezonu Güzelcespor’da geçiren genç futbolcunun takımla birlikte antrenmanlara başladığı kaydedildi. Daha önce Tepecikspor ve Alibeyspor’da da forma giyen genç futbolcu ile önümüzdeki günlerde resmen masaya oturulacağı bildirildi.

MESUT’LA FLÖRT

Geçtiğimiz sezon yönetimi protesto ederek M.K.Paşaspor’da forma giymeyen Mesut’un da kaleci Umut’un vasıtasıyla B.Çekmece Mimarsinan’a gelmek için gün saydığı bildirildi. M.K.Paşaspor’da eski takım arkadaşı olan kaleci Umut’un yönetime tavsiye ettiği Mesut’la görüşmelere de birkaç gün içinde başlanacağı beliritldi.

KADİR DE GÜNDEMDE

Daha önce B.Çekmecespor ve Avcılarspor formaları giydikten sonra üniversite öğrenimi için şehir dışına çıkan Kadir’le de görüşmelere başlandığı belirtildi. Tecrübeli futbolcu ile yapılan ilk görüşmelerin para konusunda tıkandığı, Kadir’in istediği para ile yönetimin sunduğu para arasındaki uçurumun görüşmelerin tıkanmasına neden olduğu belirtildi. Tarafların düşünmek için birbirlerinden süre istediği kaydedildi.

HAKAN KUL DÖNDÜ

İzmir’deki işleri nedeniyle daha önce geri dönmeyeceği açıklanan kaptan Hakan Kul’un da ani bir kararla İstanbul’a döndüğü ve takımla birlikte antrenmanlara başladığı belirtildi. Tecrübeli futbolcunun antrenmanlarda istekli olduğu ve en az 10 kilo verdiği öğrenildi.

İLHAN YUVAYA DÖNÜYOR

B.Çekmece Mimarsinan’ın Güzelcespor’a İrfan ve Yusuf’tan sonra yapacağı üçüncü misilleme ise İlhan olacak. Geçtiğimiz sezon Güzelcespor forması altında 10’un üzerinde gole imza atan İlhan’ın iki yıl aradan sonra yeniden yuvaya dönmek üzere olduğu belirtildi. B.Çekmece Mimarsinan altyapısından yetişen tecrübeli oyuncu ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği, birkaç gün içinde de imzaların atılacağı kaydedildi.

AHMET DE GÜNDEMDE

Güzelcesporlu futbolculara el atan B.Çekmece Mimarsinan’ın hedefindeki bir diğer isim ise kaleci Ahmet. Bir süreden beri takımla antrenmanlara çıkan Ahmet’le ilgili son kararı futbolculuğunda kalecilik yapan antrenör Barbaros Korkmaz’ın karar vereceği öğrenildi. Korkmaz’ın bir hafta içinde Ahmet’le ilgili yönetime rapor sunacağı elimize ulaşan duyumlar arasında.

FATİH KARADENİZ BAŞLADI

Öte yandan geçtiğimiz sezon B.Çekmecespor’da teknik direktör Muhammet Altıntaş tarafından fazla şans verilmeyen Fatih Karadeniz’in de yeni sezonda büyük bir olasılıkla B.Çekmece Mimarsinan forması giyeceği bildirildi. Takımla birlikte antrenmanlara çıkan tecrübeli yıldızın imza atmasının an meselesi olduğu kaydedildi.

Haber: İskender KORDU

--------- ------------

 

SEMİH Y.ESENYURT’TA

Y.Esenyurtspor’dan büyük bomba. Yeşil beyazlılar antrenör Kemal Aktaş’ın raporları doğrultusunda geçtiğimiz sezon Kasımpaşa A2 takımında forma giyen Semih’le her konuda anlaşmaya vardığı, genç oyuncunun yeni takımıyla birlikte antrenmanlara başladığı bildirildi. Aynı zamanda takımda oynayan İbrahim’in üniversiteden de sınıf arkadaşı olan Semih’in gelmesinde yeşil beyazlı futbolcunun da etkili olduğu kaydedildi. Bu arada şartlı olarak gelen Semih’in ocak ayında ciddi bir teklif alması halinde profesyonel imza atacağı belirtildi. Semih’in  önlibero olarak görev yaptığı kaydedildi.

Haber: İskender KORDU

------- -----------

 

CANER, K.YEŞİLOVA’DA

K.Yeşilovaspor’dan altyapı atağı. Yeşil beyazlı yönetim tecrübeli antrenör İlker Caner’i altyapının  başına getirdi. Daha önce Kanaryspor, Y.Esenyurt, Esenyurt gibi takımlarda senelerce görev alan Caner, uzun bir aradan sonra yeniden antrenör olarak K.Yeşilovaspor’la anlaşarak sahalara döndü.

Haber: İskender KORDU

------ --------------------

İ.SİNOP’TA ORUÇ ŞOKU!

İstanbul Sinopspor altyapısında görev alan Metin Oruç görevden resmen ayrıldı. Yönetimle görüşerek karşılıklı olarak görevinden ayrılan Oruç’un ekonomik sebeplerden dolayı görevinden ayrılarak yönetimden affını istediği, yönetimin de hizmetlerinden dolayı tecrübeli çalıştırıcıya teşekkür ettiği bildirildi.

Haber: İskender KORDU

----- -----------

 

CENGİZ BEŞTELSİZ’DE

Daha önce  Hadımköyspor’da forma giyen Cengiz yeni sezonda Beştelsizspor ile sözleşmesini bir sezon daha uzattı. Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu futbolla takımın şampiyonluğunda ve 1.Amatöre yükselmesinde önemli bir paya sahip olan tecrübeli futbolcunun kulübüyle yeniden anlaştığı belirtildi. Hafta sonunda T.B.Kültür’e karşı oynanan hazırlık maçında mükemmel bir performans ortaya koyan tecrübeli futbolcu ilerleyen yaşına rağmen adeta döktürdü.

Haber: İskender KORDU

----- --------------

 

ÖZCAN İMZAYA KALDI

Ömerlispor’un uzun süreden beri kadrosunda görmek istediği Özcan’la imzanın en  kısa  süre içerisinde atılacağı öğrenildi. K.Çekmecespor ile oynanan son hazırlık maçında adeta döktüren tecrübeli futbolcunun birkaç gün içinde resmi imzayı atacağı ve resmen Ömerlisporlu olacağı ileri sürüldü.

DÖNMEZ, RIDVAN’I GÖKÇE’DEN İSTEYECEK

Bir süreden beri Ömerlispor’la antrenmanlara çıkan Rıdvan’ın transferi için de antrenör Volkan Dönmez’in kulüp başkanı Vedat Dönmez’e olumlu rapor verdiği kaydedildi. Rıdvan’ın transferi için önümüzdeki günlerde Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe’nin kapısını çalacak olan kulüp başkanı Vedat Dönmez’in bu oyuncuyu kulübünden resmen isteyeceği bildirildi.

Bu arada Ömerlispor’un uzun süreden beri ilgilendiği bir diğer futbolcu Yücesporlu İbrahim’in de birkaç gün içinde imzayı atacağı belirtildi. Öte yandan dizinde esneme meydana gelen kaleci Beyhan’ın tedbir amacıyla birkaç hafta dinlendirileceği kaydedilirken K.Çekmece maçında denenmek için kaleye geçen İstanbul Sinoplu kaleci Ferdi hakkında da kesin kararın antrenör Volkan Dönmez’i raporları doğrultusunda verileceği öğrenildi.

Haber: İskender KORDU

-------- ---------------

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.