HABERDAR SPOR'DA BUGÜN

HABERDAR SPOR'DA BUGÜN
Haberdar Gazetesi Spor servisi bu gün de dopdolu. İşte günün haberleri, toplu sonuçlar, sürpriz transferler ile bölgenin nabzı:
HAZIRLIK MAÇI TOPLU SONUÇLAR
 
Pazariçiköprülü- Levent: 0-3
Esenkent Boğazköy- Siyavuşpaşa: 2-4
Y.Esenyurt- T.B.Kültür: 3-3
Çatalca- Bağcılar: 0-1
Silivrispor- Sultangazi: 1-0
Güngören- Arnavutköy: 1-3
Zara Ekinli- Gazi Mahallesi: 0-3
Karadeniz- Alemdar: 2-0
Taşköprü- Özkartal: 4-4
İst. Bayburt- Fenerköy: 3-3
Özalibeyköy- İstiklal: 3-2
Akalan- Muratbey: 2-3
Gürpınar- Batıköy: 0-4
A.Hisarı- Çıksalın: 0-5
Avcılar Bld.- K.Yeşilova: 5-0
Beştelsiz- İst. Kastamonu: 3-3
S.Ortaköy- Güzelce: 1-1
Çeliktepe- Topkapı: 1-1
Merkezefendi- Damla: 6-2
Reşitpaşa- Okmeydanı: 0-1
İstinye- Sarıyer PAF: 3-2
Paşabahçe- Çengelköy: 2-1
THY- Erok: 1-4
Selvi- İzzetpaşa: 3-4
Nurtepe- Yenibosna: 0-2
U 15
G.O.Paşa- Zara Ekinli: 1-0
G.Birliği- Muratpaşa: 5-2
U 17
Gazi Mah.- GOP Kültür: 3-6
---- --------
 
 
------- -----------
ERÇEVİK: ÖNLEMLERİMİZİ ALACAĞIZ
Çatalcaspor Teknik Direktörü Cahit Erçevik, Bağcılarspor’la oynadıkları ve 1-0 mağlup oldukları hazırlık maçının ardından yaptığı değerlendirmede gerekli önlemleri lig başlayana kadar alacaklarını söyledi.
Erçevik “İlk yarı itibariyle girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarı yaptığımız basit hatalarla ivmemizi kaybetmeye başladık. Sezon öncesi faturası olmayan maçlar bunlar. Önlem almamız gereken yerleri görüyoruz. Yapacağımız takviyelerle daha iyi noktalara gelmeye çalışacağız.” İfadesini kullandı.
------ ---------------
------ -------
 
---- -------------
 
AVCILAR- K.YEŞİLOVA: 5-0
 
Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Avcılar Belediyespor K.Yeşilova önünde adeta ter attı: 5-0.
 
Avcılar Stadı’nda oynanan maçta baştan sona üstün bir futbol ortaya koyan sarı siyahlılar farka giderken galibiyeti getiren golleri Ozan, Yılmaz, Onur 2 ve Hilmi attı. Maçtan sonra bir değerlendirme yapan Avcılar Belediyespor Antrenörü Erkan Bulut, “Eksiklerimizi tamamlıyoruz. Ligin başlamasına az bir zaman kaldı. Önümüzde son bir hazırlık maçı daha yapacağız.” Dedi. Çektikleri grupla ilgili bir değerlendirme yapan Bulut “Bizim için kolay grup, zor grup diye bir şey yok. Her şey bizim elimizde. Biz iyi olursak bütün maçlarımızı kazanacak güçteyiz.” Diye konuştu.
Haber: İskender KORDU
--- ---------
--------- ---------------------------------
ALİBEY ANTRENMANLARA BAŞLADI
Süper Amatör Küme ekiplerinden Alibeyspor yeni sezon hazırlıklarına dün akşam Ortaköy Stadı’nda yaptığı antrenmanla başladı. Lige katılma kararı alan Alibeyspor Hayrettin Atasoy yönetiminde ilk antrenmanını dün akşam yaptı. Kulüp Başkanı Ali Tonta, gazetemize yaptığı açıklamada antrenman açıklarını kapatmak için sadece bayramda bir gün ara vereceklerini, lige kadar her gün antrenman yaparak hazırlanacaklarını söyledi.
Haber: İskender KORDU
------ --------------
GOL DÜELLOSU GÜRPINAR’IN: 9-6
 
Amatör 1.Küme ekiplerinden Gürpınarspor ile İstanbul Bulancak hazırlık maçında karşı karşıya geldi.
 
Gürpınar Stadı’nda oynanan karşılaşma tam anlamıyla gol düellosuna sahne olurken sahadan 9-6 galip ayrılan Gürpınarspor’da maçın yıldızı 7 gol birden atan Enver oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren diğer golleri de Onur ve Önder attı. Konuk takımın golleri ise Harun 4 ve Erdem 2’den geldi. İki takımın da açık bir futbol ortaya koyduğu maç bir hazırlık maçı için oldukça bol gollü geçerken maçtan en çok karlı çıkan taraf 15 gol birden izleyen taraftarlar oldu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
------ -----
------- -----------
 
--------- ------------- -
 
---------- ---------
SİLİVRİSPOR MERHABA DEDİ
 
Silivrispor’dan yeni sezona merhaba. Mavi kırmızılılar Pazar günü tribünleri tıka basa dolduran taraftarları önünde yeni sezonu kurban kesere, dualar eşliğinde açtı. Silivrisporlu futbolcuların sezon açılışında taraftarlara armağanı ise Sultangazi önünde aldıkları 1-0’lık galibiyet oldu.
 
2010-2011 Futbol Sezonunun açılışını gerçekleştiren Silivrispor Silivri Stadı’nı adeta bayram yerine çevirdi. Silivrispor hafta sonu düzenlediği açılış organizasyonu ile yeni sezona merhaba dedi. Pazar günü Silivrispor tesislerinin önünde toplanan yönetim ve oyuncular buradan yürüyerek Atatürk Anıtına çelenk sunumu, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından ilçe protokolü ile birlikte Silivri Stadı’na doğru yürüdüler.
Kortej eşliğinde Silivri sahilinden stada gösterişli bir giriş yapan Silivrispor hazırlık maçının başlayacağı saate kadar statta adeta gövde gösterisi yaptı. Silivrispor açılış töreninin sunuculuğunu ise Aydın Doğar yaptı. Silivrispor’un 2010-2011 sezonunun açılışına Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediye Başkanı Yardımcılarından Yılmaz Kandemir, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Ender Sevim, Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Şoförler Odası Başkanı Zafer Aşkın, Silivri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fikret Özdemir, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Muharrem Eren, Silivri Köy ve Mahalle Muhtarları ile birlikte Silivri Kasaba Taraftar grubu, Silivri Cadde Taraftar Grubu ve çok sayıda sporsever katıldı.
Silivri Stadı’nda yapılan açılış töreninin ikinci etabında ilk konuşmayı kulüp adına Başkan Yardımcısı İbrahim Ersoy yaptı. Ersoy yaptığı konuşmasında; “Silivrispor tarihi olan bir kulüptür. Geçmişten gelen spor ahlakı ve kültürünü en iyi şekilde yaşatmaktadır. İlçenin en önemli sporcu yetiştiren kulüpleri arasındadır. Yeni sezonda iyi işlere imza atacağımızı söyleyebilirim. Gerekli yatırımları da yapmaktayız. Altyapımızdaki artış da bunun göstergesidir” dedi.
Silivrispor ikinci başkanının konuşmasının ardından Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol da yaptıkları konuşmalarında ilçedeki tüm kulüplerine başarılar dilediler. Yapılan konuşmaların ardından Silivrispor A takımının iç ve dış transferleri taraftarlara tanıtıldı. Yapılan oyuncu tanıtımının ardından kurban kesilerek yeni sezonun açılışı yapıldı.
Silivrispor’un yeni sezonunun açılış programının son halkası ise İstanbul’un güçlü ekiplerinden olan Sultangazispor ile hazırlık müsabakası oldu. Silivrispor-Sultangazi arasında oynanan hazırlık müsabakasını Silivrispor 14. Dakikada Oğuz’un attığı gol ile galip geldi. 90 dakika boyunca susmak bilmeyen tezahüratlarıyla Silivrispor taraftar grupları beğeni kazandı. Her iki takımın da ideal 11’leri ile sahaya çıktıkları maçta tribünler tam bir futbol ziyafeti yaşadı. Hazırlık müsabakasının ilk yarısında özellikle Silivrispor geliştirdiği sağlı sollu ataklarla Sultangazi kalesinde golü aradı. Maçın 14. Dakikasında sağ kanattan Ali Yavuz’un attığı pasla Sultangazi ceza alanı içine giren Cankat son çizgiye kadar indi ve buradan kaleye paralel bir pas çıkardı. Arka direkte topla buluşan Oğuz topu boş kaleye yuvarladı. Bu golle birlikte ilk yarıyı Silivrispor 1-0 önde kapattı. İkinci yarıdaki değişikliklerle birlikte her iki takımda tüm oyuncularını sahaya sürdü. İkinci yarı Sultangazi baskılı bir oyun ortaya çıkarsa da aradığı beraberlik golünü bir türlü bulamadı. Maç ikinci yarı başladığı gibi bitti: 1-0
Haber: İskender KORDU
--- -------
TEŞEKKÜR
Kulübümüzün 2010-2011 futbol sezonu açılışına katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm sporseverlere teşekkürü borç biliyoruz.
SİLİVRİSPOR YÖNETİM KURULU
-------- -----------
AMATÖR 1.KÜME 18 EYLÜL’E ALINDI
 
Amatör 1.Küme müsabakalarının Süper Amatör Küme ile birlikte 18-19 Eylül tarihlerinde başlayacağı bildirildi.
 
Konu ile ilgili olarak www.tffistanbul.org sitesinden yapılan açıklamada “11 Eylül 2010 tarihinde başlayacak olan Amatör Birinci Ligi 18-19 Eylül 2010 tarihine alınmıştır” denildi. Bu arada U 15 Ligi fikstür çekiminin 13 Eylül Pazartesi günü saat 15.00’da, U 17 Ligi fikstür çekiminin de 15 Eylül Çarşamba günü saat 15.00’da başlayacağı bildirildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamada “Fikstür çekim mahallerinin Futbol İl Başkanlığı’ndan öğrenilmesini rica ederiz” denildi.
Haber: İskender KORDU
-------- -----------
ZİRVE TEPECİK’İN: 3-1
 
Yeni sezonda TFF 3.Lig’de mücadele eden Tepecikspor sezona fırtına gibi başladı. Yeşil beyazlılar ilk hafta sahasında Ankara Demir’i 3-1 mağlup ederek zirve koltuğunu Tekirova Belediye’yi aynı sonuçla mağlup eden İnegölspor’la paylaştı.
 
 Lige fırtına gibi bir başlangıç yapan yeşil beyazlılar bir anlamda geçtiğimiz sezon Alaaddin Çiçek’le bıraktığı yerden başladı. Yeni sezonda hedefini TFF 2.Lig olarak belirleyen yeşil beyazlıların galibiyeti bölgede de büyük bir sevince yol açtı. Tribünleri tıka basa dolduran yeşil beyazlı taraftarlar da 90 dakika boyunca Tepecikspor ve kulüp başkanı Temel Eyüboğlu lehine tezahürat yaptı. Lige iyi bir başlangıç yapan yeşil beyazlılar ortaya koydukları pozitif futbolla da taraftarların beğenisini kazandı. Tepecikspor’da galibiyeti getiren goller Onur, Eser ve Aykut’tan gelirken İskenderun Demir Çelik’ten transfer edilen Mehmet etkili oyunuyla ilk maçta sınıfı geçti. Hür Gücü’nden transfer edilerek Ankara Demir maçında ilk onbirde sahaya çıkan Onur da gol perdesini açan isim olarak dikkat çekti. Yeşil beyazlı takımın teknik direktörü Alaaddin Çiçek 3 transfer dışında Ankara Demir önünde geçtiğimiz sezondan takımda kalan 8 futbolcu ile maça başladı. Bu arada 1.Grupta birinci haftada alınan toplu sonuçlar ise şöyle oluştu: Bursa Nilüfer- Bayrampaşa: 0-0, Diyarbakır Kayapınar- Malatya: 1-1, İnegöl- Tekirova Belediye: 3-1, İstanbul- Bingöl: 2-2, Kırşehir- Menemen Bld.: 2-2, Lüleburgaz- Arsin: 1-0, Nazilli- Ünye: 0-1, Tepecik- Ankara Demir: 3-1, 72Batman- Hatay: 0-2.
Haber: İskender KORDU
------- --------------
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.