HAFTANIN SPOR OLAYLARI

HAFTANIN SPOR OLAYLARI
Ömerlispor Kulüp Başkanı Vedat Dönmez Hasköy önünde alınan 2-1’lik yenilgi sonrası gazetemize yaptığı değerlendirmede başa baş bir mücadele ortaya koymalarına rağmen şanssız bir şekilde yenildiklerini söyledi. Dönmez “Deplasmanda başa baş bir oyun ortaya

 

DÖNMEZ: ÇERÇEVEYİ TUTTURAMADIK

Öte yandan Hasköy yenilgisini unutan Ömerlispor hafta sonunda oynayacağı İMES maçına tek antrenmanla hazırlandı. Dizindeki ağrıları yeniden artan Emre Karakaş’ın durumu maç saatinde belli olacak. Omuzu çıkan Samet’in üç hafta daha sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Hafif sakatlığı bulunan İbrahim’in oynamasında ise bir engel olmadığı belirtildi.

 

------ -----------

OKYANUS KOLEJİ HAZIR KITA

 

Okyanus Koleji Spor Koordinatörü Yücel Çengel sadece futbol değil binicilik, buz pateni, basetbol, yüzme ve dans gruplarında da faaliyetlerinin olduğunu belirterek öğrencilerine sporun her  dalını yaptırmaya ve sevdirmeye çalıştıklarını söyledi. Çengel “Bir çok alanda dereceler ve madalyalar elde ettik. Antrenörlerimizin hepsi akademisyen ve eğitmen. Ligleri olan bütün kategorilerde liglerde, olmayan kategorilerde ise özel turnuvalara ve organizasyonlara katılarak sporcularımızı sürekli hazır tutuyoruz.” Diye konuştu.

------ -------

NİCE KIRK YILLARA!

 

Türk futboluna amatör ve profesyonel 40 yıldan beri hizmet veren İstanbul Futbol İl Başkanı Yemen Ekşioğlu'na sürpriz kutlama.

 

İstanbul Futobl İl Başkan Vekili Adem Mat'ın organize ettiği sürpriz bir törenle Ekşioğlu'na 40. yıl sürprizi hazırlandı. Ekşioğlu çalışma arkadaşlarının hazırladığı parti ile 40. yılına merhaba dedi. Kutlama sırasında Ekşioğlu'nun 40 yıl boyunca verdiği hizmetleri yansıtan video görüntüleri ve fotoğraf kareleri eşliğinde slayt gösterisi izlendi. Kutlama sırasında oldukça duygusal anlar yaşayan Ekşioğlu "Bu mutlu gününümde beni yanlız bırakmayan çalışma arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ederim" diye konuştu. Ardından Ekşioğlu adına yaptırılan 40. yıl pastası büyük bir coşku ile kesildi. Davette Türk futboluna yıllarca hizmet etmiş isimlerin de yer alması kutlamaya ve Ekşioğlu mutluluk kattı. Türk futbolunada önemli hizmetler sunan Gaziosmanpaşa Hastanesi de Bu önemli günde çiçek yollayarak Ekşioğlu'nun mutlu gününü kutladı.

-- ------

“HER ŞEY GÜZEL OLACAK”

 

Güzelcespor Basın Sözcüsü Fatih Çınar, önceki akşam kulüp binasında gerçekleştirdikleri toplantının son derece olumlu geçtiğini, bundan sonra güzel günlerin Güzelcespor’u beklediğini söyledi.

 

Çınar yaptığı basın açıklamasında “Önceki gece gerçekleşen toplantımız genel anlamda olumlu olarak geçti. Güzelcespor’a yöneticilik yapmış, katkıları bulunmuş insanlarla bir araya geldik. Şubattaki kongre sürecine kadar Güzelcespor yönetimine her türlü maddi manevi katkıda bulanacaklarına dair sözler aldık. Toplantıda en büyük problemimizin tesisleşme olduğu, bir kez daha ortaya koyuldu. Bu konuda da yöneticiler olarak gerekli başvuruları yaptık. Halen cevap beklemekteyiz.” İfadesini kullandı.

Kulüp Başkanı Tamer Canbaz’a da sahip çıkan Çınar, “Kulüp başkanımız Tamer Canbaz kulübü bugüne kadar kesinlikle siyasetin s’sini bulaştırmamıştır. Birlikte görev yapmış olduğumuz iki dönemden beri kulüp çatısı altında kesinlikle siyaset konuşulmamıştır. Bu konuda oldukça da hassas olan başkanımız ne kendisi konuşmuştur ne de buna izin vermiştir. Bizler kulüp başkanımız Tamer Canbaz’ın yanında görev yapmış olduğumuz bu süreç içerisinde bu yöneticilik anlayışıyla yetiştik. Kendisi bugüne kadar maddi ve manevi olarak hem vaktini, hem parasını harcayarak gerçek bir Güzelceli ve sporsever olduğunu defalarca ispat etmiştir. Bizlerin burada yapmış olduğu hizmet Tamer Canbaz’ın hizmetleri yanında denizde sadece bir kum gibidir.” İfadesini kullandı.

Takımın ligde iyi sonuçlar alamamasına rağmen ortaya konulan mücadeleden son derece memnun olduklarını ifade eden Çınar “Galip gelemiyoruz fakat ben oynanan futboldan ve futbolcuların göstermiş olduğu çabadan memnunum. İlerleyen haftalarda ligde daha üst sıralara çıkacağımızı düşünüyorum.” Dedi.

Çınar, maçlara zor şartlar altında hazırlandıklarını, yarısahada elektriksiz bir ortamda çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

------ --------

“KAZANMAK İYİ OLDU”

 

Fenerköyspor Genel Kaptanı Mustafa Eren futbolcuları galibiyetleri nedeniyle tebrik ettiğini söyledi. Maçtan sonra gazetemize bir değerlendirmede bulunan Eren “Çocukları tebrik ediyorum. Böyle kötü bir yenilgiden sonra bu maçta kazanmak iyi oldu.” Diye konuştu. Haliç maçı öncesi temkinli konuşan Eren “Haliç’in sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağını biliyoruz. Biz de inşallah yenmek için gideceğiz.” Dedi. Öte yandan Haliç maçının hazırlıklarına Cuma günü yaptığı çalışma ile başlayan sarı lacivertliler sabah saat 10.00’da çalıştı. Fenerköy’ün cumartesi sabahı da aynı saatte ter çalışması yaparak maç saatini beklemeye başlayacağı belirtildi.

Haber: İskender KORDU

----- -----

 

SARAL: ZAFERE İNANDIK

 

Silivrispor Kulübü Başkanı Mustafa Saral Yıldırımbosna maçının ardından yaptığı değerlendirmede; “İyi bir mücadele güzel bir üç puan ile hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz” dedi. Saral, camia olarak da zafere inandıklarını, aynı amaç doğrultusunda taraftar ve camia olarak birleştiklerini söyledi.

 

Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral maçın hemen ardından gazetemize yaptığı açıklamasında; “Silivrispor olarak sezon başında koyduğumuz hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. Her oynadığımız maç ile birlikte gücümüz ortaya çıkıyor. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacağımızdan eminim. Oyuncularımız da hedefimizin farkında. Bu sezon özellikle centilmenliğe önem veriyoruz. Şimdi önümüzde Selimiye maçı var ona kilitlenmiş durumdayız. Ardından da diğer maçlarımızı bekleyeceğiz ama ilk olarak bu haftaki Selimiye maçını geçmemiz lazım.” İfadesini kullandı.

Saral sözlerine şöyle devam etti “Saha içinde ve saha dışında futbolun adına yakışır bir şekilde mücadelemizi vermekteyiz. Doksan dakika boyunca susmayarak takımlarını ateşleyen taraftar grubumuza teşekkür ederiz. Hafta içi oynadığımız maçlarda bile biz stadı doldurabiliyorsak bu bizim yönetimimizin başarısının bir göstergesidir. Geçtiğimiz günlerde yaptığım açıklamaların arkasındayım, Silivrispor’da ve Silivri’de 86 Ruhu tekrar hayat buluyor. Gerçekten Silivrispor hak ettiği değeri buluyor. İlçenin de desteğini aldığımıza inanıyorum. Tribünlerin dolu olması da bunun göstergesidir. Bu güç ile koyduğumuz hedefte önümüzde engel kalmayacaktır” dedi.

--- ----

ÖZOĞLU: HER ZAMAN İDDİALIYIMDIR

M.K.Paşaspor’un çiçeği burnunda antrenörü Kemal Özoğlu görevden kaçmadığını söyledi. Her zaman zor günlerinde M.K.Paşaspor’un başına geçtiğini ifade eden Özoğlu “Kulüp bizim kulübümüz. Buraya hep zor zamanlarında gelmişimdir. İhtiyaç olduğu için buradayız. Kulübümüzü seviyoruz. İşimde ciddiyeti seven bir insanım. Bu zamana kadar çalıştığım her kulüpte de temel felsefem işime karşı ciddiyet olmuştur. Çok çalışarak iyi bir ekip oluşturmaya çalışacağız. Vardar maçı ile birlikte bir çıkış yakalayıp üst sıralarda kendimize yer bulmak istiyoruz.” Diye konuştu.

Özoğlu “Her zaman iddialı çalışmak sloganım olmuştur. Genel kaptanım da söz verdi bu işe ciddi bakacak. Ben de ciddi çalışmayı sevdiğim için galibiyetlerin arka arkaya geleceğini tahmin ediyorum. Takımın uzun bir süreden beri kazanamamış olması beni kesinlikle korkutmaz. Bu takımın daha iyi şeyler yapacağından eminim. Bu takımda gelecek görüyorum. Kendime ve takıma güveniyorum. Vardar maçına da iyi bir sonuç almak için gidiyoruz. Bir iki tane sıkıntı var. Önemli olan takımın uyumu.” Şeklinde konuştu.

M.K.Paşaspor Yönetim Kurulu Üyesi Yıltaç Sezer de yaptığı açıklamada “Şeytanın bacağını kıracağız. 90 dakika sonunda kazanan taraf olmak istiyoruz. Hocamız mahallemizin hocasıdır. Kendisine de güveniyoruz.” İfadesini kullandı.

M.K.Paşaspor Genel Kaptanı Adnan Kavacık da yaptığı açıklamada ortada bir başarısızlık varsa bütün sorumluluğu üzerine aldığını söyledi. Kavacık “Kulübün içinde bulunduğu bu durumdan rahatsızlık duyuyorum.” Dedi. Öte yandan M.K.Paşaspor’da son idmanda A takım ve Genç takım kendi arasında bir antrenman maçı yaptı. Özoğlu’nun Vardar maçı öncesi bütün takımı görmek için böyle bir maç yaptırdığı bildirildi.

Haber: İskender KORDU

--------- ---------

Y.ESENYURT-ARNAVUTKÖY DOSTÇA: 1-1

 

Süper Amatör Küme 3.Grupta oynanan maçta Y.Esenyurt deplasmanda Arnavutköyspor’la 1-1 berabere kaldı. Arnavutköy Belediye Hasan Doğan Stadı’nda oynanan karşılaşma öncesi aldıkları beraberliklerle dikkat çeken iki takımın mücadelesinde 90 dakika sonunda bu istatistiğe yeni bir halka daha eklendi.

 

Mücadele iki takım açısından da oldukça hızlı başladı. Hem Arnavutköy hem de Y.Esenyurt daha ilk dakikalardan itibaren gol yollarında etkili olmaya çalıştı.

Maçın 10. dakikasından itibaren oyunun kontrolünü eline alan Arnavutköyspor sayısız gol fırsatları kaçırdı. Y.Esenyurt’un da oldukça etkili olduğu karşılaşmanın ilk yarısı golsüz kapandı. İkinci yarıya yine atak ve golü arzulayan bir oyunla başlayan Arnavutköyspor maçın 60. dakikasında sağ kanattan Y.Esenyurt ceza sahasına yapılan ortada iyi yükselen Murat’ın attığı kafa golü ile 1-0 öne geçti.

Attığı golün ardından ataklarını sıklaştıran Arnavutköyspor, Mithat, Eren ve Hasan ile girdiği gol fırsatlarını değerlendiremedi.

Maçın 75. dakikasında Y.Esenyurt atağını kesemeyen Arnavutköyspor kalesinde gördüğü talihsiz gol ile skorun eşitlenmesine sebep oldu: 1-1

Maçın geri kalan dakikalarında gol olmayınca, her iki takım da hanesine 1 puan ekleyerek sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Maç sonu bir değerlendirme yapan Arnavutköyspor Teknik Direktörü Kemalettin Dirik, oldukça istekli olduklarını ve özellikle son haftalarda alınan beraberliklere bu maç ile son vermeyi düşündüklerini ancak arzu edilen galibiyetin bu maçta da alınamadığını söyleyerek üzgün olduğunu ifade etti. Oyuncularının oynadığını oyundan övgü ile bahseden Dirik; “Ancak olmayınca olmuyor işte. Çok güzel oynadığımız karşılaşmalarda bir anlık küçük hatalar bazen pahalıya mal olabiliyor. Yediğimiz golde de oldukça basit bir hata ile 1-1 berabere kaldı. Ancak takımımın oynadığı oyun bizim önümüzdeki maçlar için umutlu olmamıza yetiyor” dedi.

Y.Esenyurt Genel Kaptanı Hasan Demir de yaptığı maç sonu değerlendirmede her iki takımın da canla başla oynadığına dikkat çekerek; “Maça baktığımızda her iki takım da 3 puan almak için oldukça istekli bir oyun sergilediler. Bu nedenle beraberlik her iki takım için de alınması gereken en iyi sonuçtu diyebilirim. Arnavutköyspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum ve ayrıca bizleri oldukça iyi ağırlayan Arnavutköyspor Kulüp Yöneticileri ve Teknik sorumlulara da teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Stat: Hasan Doğan

Arnavutköyspor: Anıl, Abdurrahman, Ali (Recep), Murat, Bülent, Fırat, Eren (Osman), Hasan (Samet), Mithat, Öner, Aykut

Y.Esenyurtspor: Emir, Gökay, Müslüm, Sevgin, Olcay, Sezer, Hasan, Serkan, Ümit, Ramazan, İbrahim
Goller: 60’Serkan, 75’Murat

-------- --------------

 

 

NİCE KIRK YILLARA!

 

Türk futboluna amatör ve profesyonel 40 yıldan beri hizmet veren İstanbul Futbol İl Başkanı Yemen Ekşioğlu'na sürpriz kutlama.

 

İstanbul Futobl İl Başkan Vekili Adem Mat'ın organize ettiği sürpriz bir törenle Ekşioğlu'na 40. yıl sürprizi hazırlandı. Ekşioğlu çalışma arkadaşlarının hazırladığı parti ile 40. yılına merhaba dedi. Kutlama sırasında Ekşioğlu'nun 40 yıl boyunca verdiği hizmetleri yansıtan video görüntüleri ve fotoğraf kareleri eşliğinde slayt gösterisi izlendi. Kutlama sırasında oldukça duygusal anlar yaşayan Ekşioğlu "Bu mutlu gününümde beni yanlız bırakmayan çalışma arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ederim" diye konuştu. Ardından Ekşioğlu adına yaptırılan 40. yıl pastası büyük bir coşku ile kesildi. Davette Türk futboluna yıllarca hizmet etmiş isimlerin de yer alması kutlamaya ve Ekşioğlu mutluluk kattı. Türk futbolunada önemli hizmetler sunan Gaziosmanpaşa Hastanesi de Bu önemli günde çiçek yollayarak Ekşioğlu'nun mutlu gününü kutladı.

---------- ------------

 

ERDOĞAN, SERİ İSTEDİ

İstanbul Beylikdüzüspor Teknik Direktörü Atilla Erdoğan, Velimeşe önünde ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını, bu haftadan itibaren de Velimeşe maçı ile birlikte seri galibiyetlere başlamak istediklerini söyledi. Erdoğan “Velimeşe maçı bizim için iyi bir moral oldu. Geçen haftaki galibiyete ihtiyacımız vardı. Bu hafta alacağımız sonuçla da galibiyet serisine başlamak istiyoruz.” Diye konuştu.

ERNEST TAMAM

Öte yandan İstanbul Beylikdüzü’nün Ganalı transferi Ernest’in resmen lisansının çıkarıldığı ve kadroya dahil edildiği açıklandı. Velimeşe maçında 18 kişilik kadroda yer alacak olan siyahi oyuncunun ilk onbirde mi oynayacağına, sonradan mı oyuna dahil olacağına ise teknik direktör Atilla Erdoğan’ın maç saatinde karar vereceği bildirildi. Bu arada son çalışmasını dün saat 14.00’da Gürpınar Stadı’nda yapan İ.Beylikdüzü’nün bugün de hafif bir ter çalışması yaparak Velimeşe maçı için kampa çekileceği ve maç saatini beklemeye başlayacağı bildirildi.

Haber: İskender KORDU

------ ------

CEYLAN: KOLAY TAKIM YOK

Kavaklıspor Antrenörü Murat Ceylan, Batıköyspor ile oynayacakları maç öncesi yaptığı değerlendirmede grupta kolay maç olmadığını söyledi. Her maçın kendi içinde ayrı bir zorluk derecesi taşıdığını ifade eden Ceylan bu hafta ilk kez takımın başında sahaya çıkacak Adem Kutsal’a da yeni görevinde başarılar diledi. Ceylan “Grupta kolay maç yok. Batıköy de tecrübeli bir takım. Çok zevkli ve çekişmeli bir maç olacak. Rakibimize de başarılar diliyorum. Güzel bir maç olmasını temenni ediyorum. Hak eden kazansın.” İfadesini kullandı. Bu arada sakatlığı gittikçe düzelen Mustafa’nın iki hafta içinde hazır hale geleceği bildirildi.

 

 

----------- --------- ------- -----

GÜMÜŞYAKA’YI SIKINTI BASTI

 

Gümüşyakaspor Futbol Şubesi Sorumlusu Coşkun Agu, son haftalarda üst üste gelen yenilgiler üzerine gazetemize bir açıklama yaparak önlem alacak durumda olmadıklarını, çok fazla bir şey beklemenin de mantıklı olmadığını düşündüğünü söyledi.

 

Agu “Kadro olarak da kötüye gidiyoruz. Bu saatten sonra ne yaparız bilmiyorum. Yeterince kadro sıkıntısı çekiyoruz. Bu hafta da Caner kırmızı kart gördü. Çok fazla bir şey beklemenin  da mantıklı olacağını düşünmüyorum.” Diye konuştu. Bu saatten sonra yeni bir transfer yapmalarının mümkün olmadığını, transfer zamanının kapandığını, hoca değişikliğinin de tartışılabileceğini sözlerine ekledi.

------------ ------------

BATIKÖY CEZALILARINA KAVUŞTU

 

Son haftalarda düşüşe geçen Batıköyspor’da iki maçlık cezası sona eren Ozan ve Tarık sahalara dönmeye hazırlanıyor.

 

Celaliye ile oynanan maçın ardından tedbirsiz olarak disiplin kuruluna sevkedilen Ozan ve Tarık daha sonra açıklanan iki maçlık cezasını doldurarak Kavaklı maçı öncesi kadroya dahil edildi. Pazar günü Kavaklıspor’la önemli bir maça çıkacak olan Batıköyspor’un Süleyman dışında sahaya tam kadro çıkacağı bildirildi. Adem Kutsal da Kavaklı maçı ile birlikte ilk kez sahaya takımın başında çıkacak.

 

 

--- ------------

EMİN: YENMEMİZ LAZIM

T.Anadoluspor’un ortasahadaki dinamosu kaptan M.Emin, Gürpınar maçı öncesi yaptığı açıklamada tek çarelerinin kazanmak olduğunu söyledi. Emin “Sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız. Sahadan puanla ayrılmak zorundayız. Öyle ya da böyle yenmemiz lazım. Kümede kalmak istiyorsak yenmek zorundayız.” İfadesini kullandı. Öte yandan T.Anadolu, Gürpınar ile oynayacağı maçın son hazırlığını Perşembe akşamı Tepecik Stadı’nda yaparak maç saatini beklemeye başladı. Takımda sakat ve cezalı oyuncu olmadığı açıklandı.

Haber: İskender KORDU

--- --------------- ---------

MEMİŞ: LİG DAHA BİTMEDİ

 

Silivrispor Kulüp Başkanı Mutlu Memiş takımın genel gidişatından memnun  olduklarını, ancak hiçbirşeyin bitmediğini söyledi. Ligde doludizgin yollarına devam ettiklerini kaydeden Memiş “Takımın genel gidişatından memnunuz. Neticede sadece ilk yarıyı geride bırakmak üzereyiz.Lig daha bitmedi. Her maça final havasıyla çıkacağız. Önümüzdeki Selimiye maçını alırsak zirvede tek başımıza kalacağımıza inanıyorum. Bizim hedefimiz bu gruptan birinci çıkıp Yükselme grubunda Silivri’yi en iyi şekilde temsil etmek. Ama Silivrispor olarak gücümüzü bildiğimiz için özellikle iç saha maçlarına galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Taraftarımızın desteğiyle de bu maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyoruz.” Diye konuştu.

Öte yandan son çalışmasını dün yapan Silivrispor Selimiye ile oynayacağı maçın saatini beklemeye başladı. Bu arada sakatlığı süren Sonat dışında herhangi bir eksik olmadığı belirtildi.

Haber: İskender KORDU

 

 

------- -------------

------ -

ACAR’DAN CENTİLMENLİK MESAJLARI

İhsaniyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Acar, Akalan ile oynayacakları  derbi maç öncesi dostluk mesajları yolladı. Acar, Akalan ile İhsaniye’nin yıllardan beri aralarında tatlı bir rekabet yaşadığını, ancak bu rekabetin hiçbir zaman beyaz çizgilerin dışına taşmadığını belirterek hafta sonundaki randevunun da aynı şekilde oynanacağını söyledi. Acar “Her iki takım açısından da dostane ve centilmence bir maç olmasını diliyorum. Aramızda yıllardan beri süregelen tatlı bir rekabet var. Her şeyden önce centilmence ve güzel bir maç olmasını diliyorum.” Diye konuştu.

Maçın cumartesi günü saat 12.30’a verilmesine bir anlam veremediğini belirten Acar “O gün Çatalca Stadı’nda tek maç var. Acaba neden 12.30’a veriyorlar. Amatörler ne zorluklarla oraya geliyorlar. Bizim çocukların yüzde 80’i çalışan çocuklar. Cumartesi günü de mesai günü olduğu için hem kulüplere hem çocuklara büyük külfet oluyor. Çalışan çocuklar bir gününü feda ediyorlar. Bu sadece bizim için değil bütün takımlar için geçerli” ifadesini kullandı.

Öte yandan İhsaniyespor’da Akalan maçı öncesi sakatlardan gelen haberler can sıktı. Derbi öncesi Baran, Murat, Tolga ve Savaş’ın sakatlıkları nedeniyle son antrenmana çıkmadıkları, oynamalarının ise şüpheli olduğu belirtildi. 4 futbolcunun da maça yetiştirilmesi için seferberlik ilan edildi.

Haber: İskender KORDU

 

------- --------

SARI: HEDEF GÜZEL FUTBOL

Akalanspor Antrenörü Mümin Ersin Sarı kendileri için her maç olduğu gibi İhsaniye maçının da aynı olduğunu söyledi. Diğer maçlara hazırlandıkları şekilde İhsaniye maçına hazırlandıklarını, ekstra bir hazırlık yapmadıklarını dile getiren Sarı “Her şeyden önce kavgasız ve gürültüsüz bir maç olsun. Maçı izlemeye gelen taraftarlara güzel bir futbol seyrettirmek istiyoruz.” Dedi. S.Ortaköy maçında sergilenen futbola övgüler yağdıran Sarı “Ortaköy maçı gibi oynasınlar, mağlup olsunlar. Sorun değil.” Diye konuştu. Öte yandan İhsaniye derbisi öncesinde sakat olan Erhan ve Fatih’in yanı sıra S.Ortaköy maçında kol bileği kırılan kaleci Mustafa’nın takımdaki yerini alamayacağı belirtildi. Mustafa’nın sezonu kapattığı açıklandı. Sarı, futbolcuların büyük bir özveri ile mücadele ettiğini, bütün futbolcuları alınlarından öptüğünü sözlerine ekledi.

Haber: İskender KORDU

------------ -----------

 

----- ---------

“HEDEF İYİ FUTBOL”

Gürpınarspor Antrenörü Mustafa Tanrıkulu T.Anadolu maçı öncesi yaptığı açıklamada hak edenin kazanmasını temenni ettiğini söyledi. Tanrıkulu “Sonuçta her zaman iyi oynayan kazansın. Rakiplerimiz ister şampiyonluğa oynasın, ister küme düşmeye bizim için fark etmez. Sahaya tam kadro çıkacağız. Hedefimiz iyi futbol. Gençlerden iyi bir takım olmaya çalışıyoruz.” Diye konuştu. Öte yandan yeşil beyazlılar T.Anadolu maçı öncesi son çalışmasını Perşembe akşamı yaparak maç saatini beklemeye başladı.

Haber: İskender KORDU

----- ---------

BİLİR: İKİNCİ GOLÜMÜZ OFSAYT

Celaliyespor Antrenörü Nursal Bilir bu hafta oynayacakları Akören’i kesinlikle çantada keklik olarak görmediklerini söyledi. Bilir “Akörenspor’u kesinlikle çantada keklik olarak düşünmüyoruz. Oynanmayan hiçbir maç kazanılmış değildir. Onun için peşin konuşmaya gerek yok.”  Diye konuştu.

KADRODA ROTASYONA GİDECEK

Öte yandan Bilir’in son haftalarda artan sakat ve cezalılar nedeniyle Akören maçında kadroda rotasyona gitmeyi düşündüğü, maçta işlerin yolunda gitmesi halinde oynatmadığı bütün oyunculara şans vererek asları dinlendireceği bildirildi. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Bilir “Sakat ve cezalı oyuncularımız çoğunlukta. Yedek kulübesinde hazır olan oyunculara şans vermeyi düşünüyorum. İstediğimiz gibi gidersek oynatmayı istediğim oyuncuları denemek istiyorum. Onlara biraz daha şans vermeye çalışacağım. Grupta amacımız şampiyonluk ya da ikincilik değil. Amacımız gelecek yılların Celaliyespor’unu oluşturmak.” Diye konuştu.

“TRİBÜNDE OLDUĞUM İÇİN HİÇ KARIŞMADIM”

Bilir, Güzelce maçında attıkları ikinci golün de ofsayt olduğunu söyledi. Cezalı olduğu için maçı tribünden izlediğini, maça müdahale etmediğini, sadece oyuncu değişikliklerini telsizden yedek kulübesine bildirdiğini ifade eden Bilir “Pazar günü Güzelce ile çok güzel bir maç oynadık. İki takımın birbirine tekme atmadığı, tartışmadığı, hakeme bile itiraz etmediği bir maç oldu. Güzelce’ye attığımız ikinci gol ofsayttan geldi. Ben tribünde olduğum için hiç karışmadım. Sadece oyuncu değişikliklerine müdahale ettim. Devre arasında da gerekli değişiklikleri yaptık. Hemen 2-0’ı yakaladık.” Diye konuştu.

Haber: İskender KORDU

 

------- -------

“OLAYIN CİDDİYETİNİN FARKINDAYIZ”

Silivri Ortaköyspor Kulüp Başkanı Oğuz Çilingiroğlu hafta sonunda oynayacakları Esenkent Boğazköy maçı öncesi gazetemize yaptığı değerlendirmede son derece ciddi bir rakiple oynayacaklarını söyledi. Çilingiroğlu “Esenkent Boğazköy son derece ciddi bir rakip. Gruptaki bütün takımlar birbirini yenebilecek kapasitede. Olayın ciddiyetinin farkındayız. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak kötü rüya görmek istemiyoruz. Onun için aynı azim ve istekle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Esenkent Boğazköy’ü burada en iyi şekilde ağırlamak, taraftarlarımıza da kendi sahamızda iyi bir galibiyet armağan  etmek istiyoruz. Her zaman söylediğim gibi maçın her şeyden önce dostluk, kardeşlik ve Fair Play çerçevesinde geçmesini diliyorum. Esenkent Boğazköy de inşallah hak ettiği yere gelir. Çünkü iyi bir takımlar.” İfadesini kullandı. Öte yandan Ortaköyspor’da cezası devam eden Cem’in 18 kişilik Esenkent Boğazköy maçı kadrosundan çıkarıldığı, Özkan’ın da takımdaki yerini alamayacağı bildirildi. Son çalışmasını Perşembe akşamı kendi tesislerinde yapan Silivri Ortaköyspor taktik ağırlıklı çalıştı. Antrenör Ali Ergün’ün son antrenmanda uzaktan şut çalışması yaptırdığı, Esenkent Boğazköy’ü uzaktan şutlarla devirmeyi planladığı bildirildi.

Haber: İskender KORDU

 

--------- ------------

DAYI: KAZANMAK ZORUNDAYIZ

 

Sefaköy Kartalspor Kulüp Başkanı Yener Dayı, CFS Bağcılar maçı öncesi sessizliğini Haberdar Spor Servisine bozdu. Geçtiğimiz hafta yenilerek evine puansız dönen S.Kartal’da tek hedef 3 puan. Kulüp Başkanı Yener Dayı Pazar günü sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

 

Dayı “Geçtiğimiz hafta hiç hesapta olmayan bir mağlubiyet aldık. Dolayısıyla o mağlubiyet bizi hırpaladı. Bu maçı unutturmak, yarışta biz de varız diyebilmek için bu maçı kazanmamız lazım.” İfadesini kullandı. Öte yandan önemli maç öncesi siyah beyazlılarda Enes’in cezası nedeniyle bu hafta da takımdaki yerini alamayacağı, arka adalesinde çekme bulunan Çetin ve Birol’un ise büyük bir olasılıkla CFS Bağcılar maçına kadar hazır hale geleceği bildirildi. İki oyuncu hakkında maç günü karar verileceği açıklandı.

“İLK DEFA SOYUNMA ODASINA GİRMEDİM”

Dayı geçtiğimiz hafta alınan yenilginin sorumlularından birinin de kendisinin olduğunu işaret ederek “Geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz maçın biraz da müsebbibi benim. İlk defa soyunma odasına girmedim. Bu da bir inanç meselesidir. O çocuklar orada maça çıkarken yanlarında olmak, hem benim adına hem de takım adına biraz etkileyici oluyor. Arzu etme anlamında da oluyor. Geçen hafta soyunma odasına girmediğim için de bunun vicdan azabını hala üzerimde taşıyorum. Ancak bu maçta olsun önceki maçlar da olsun sürekli soyunma odasına girerim şartlar ne olursa olsun. Bu çocuklarla aramızdaki bir telepatidir, bir iletişimdir. Onun dışında motivasyon adına ne yapılması gerekiyorsa yapıyorum. Beştelsiz maçından önce de elimden geldiğince bunu yaptım. Bu hafta da maçtan önce soyunma odasına gireceğim. Taşın altına hep beraber elimizi koyacağız.” Şeklinde konuştu.

------- ----------

 

 

------------- --------

GAZİTEPE 8 KİŞİ ÇALIŞTI

Gazitepespor’da kadro sıkıntısı. Kırmızı beyazlılar Esenyurt ile oynayacakları maçın son çalışmasını sadece 8 kişi ile yaptı. Sakatların çokluğu nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı çeken teknik direktör Rasim Destanoğlu’nun kara kara düşündüğü bildirildi. Esenkent Boğazköy maçında dirseği kırılan Cumhur’un sezonu kapattığı, ağrıları artan Alper’in ise Esenyurt maçında oynamasının zora girdiği kaydedildi. Teknik direktör Rasim Destanoğlu maç öncesi yaptığı açıklamada “Bizim amacımız bu sene ligde kalmak. Seneye Allah kerim.” Diye konuştu.

--------- ---------

 

HADIMKÖY MUCİZESİ!

 

Hadımköyspor’da mucizenin adı Recai Şahinler. Üç hafta önce yaptığı açıklamada 5 hafta arka arkaya alınan yenilgilere rağmen kesinlikle küme düşmeyeceklerini, grupta şampiyon takımı da kendilerinin belirleyeceğini ifade eden Şahinler’in açıklamaları üzerinden sadece üç maç geçti ki yeşil siyahlılar bu dönemde arka arkaya üç galibiyet alarak yine konuşulan takımların başında gelmeye başladı.

 

 Peki ne oldu da üç hafta da her şey bir anda tersine döndü. Recai Şahinler’in sihirliği değneği mi değdi takıma. Ne oldu da 5 haftada puan alamayan Hadımköyspor bir anda arka arkaya galibiyetler almaya başladı. İşte bu soruların yanıtı Şahinler’in ağzından: “24 yıldır teknik direktörlük yapıyorum. Bu olay her şeyden önce çocuklarla aramdaki iyi diyaloglardan kaynaklanıyor. Çok sıradan bir futbolcu kadrom var ama çok çalışıyoruz. Futbol şansı da yanımızda. Allah da yardım ediyor. İki sene top oynamamış olan adamlar aldım; çok iyi çıktılar. Bir de çok çalışıyoruz. Olağanüstü yağmur yağdı, ortalığı sel götürdü biz yine günde çift antrenman yaptık. Beni en çok sevindiren de bu hafta Toto’nun olmayışından dolayı genç Ozan’la maça başlamamız oldu. Onun gol yememesi ve başarılı bir maç çıkarması beni ayrıca mutlu etti.” Diye konuştu. Öte yandan bu haftayı bay geçirecek olan Hadımköyspor dünü çift antrenman yaparak geçirdi. Hafta sonunu dinlenerek geçirecek olan yeşil siyahlıların pazartesi gününden itibaren İstanbul Gümüşhane maçının hazırlıklarına başlayacağı kaydedildi. Bu arada grip olan tecrübeli oyuncu İbrahim dünkü çalışmaya çıkmayarak kenardan izledi. Teknik direktör Recai Şahinler’in de cumartesi günü İstanbul Gümüşhane’nin lig maçını takip edeceği kaydedildi.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

------- ----------

“ABARTILACAK BİR TAKIM DEĞİLİZ”

 

K.Çekmecespor Teknik Direktörü Şirin Berber, kendileri için her maçın aynı olduğunu belirterek Kocaeli Sanayi ile oynayacakları maça da aynı ciddiyet ve disiplin içinde hazırlandıklarını söyledi.

 

Berber “Her maça olduğu gibi bu maça da normal tempomuzla hazırlandık. Devamlı aynı şeyi söylüyorum: Her maçı kazanacağız diye bir gerginliğimiz de yok. Futbolcuların üzerinde böyle bir baskı kurmaya gerek yok.” İfadesini kullandı. Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun’un takımın 4 maç kazanacak kadar iyi oynamadıkları yönündeki yorumuna da değinen Berber bu konudaki sorumuz üzerine de “Bizim takım başkanımızın da dediği gibi öyle abartılacak bir takım değil. Sadece çok çalışıyoruz. Çocukların çok gayreti var. Öyle geliyor puanlar. Herkesi sahadan silecek takım yok elimizde. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Tüm futbolcularım sahaya çıkarak cansiperane bir şekilde oynuyorlar. K.Çekmece’de de bu haftadan itibaren tribünlerin dolmasını bekliyorum. Son saniyeye kadar olumlu desteklerini istiyorum.” İfadesini kullandı.

Haber: İskender KORDU

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.