HEKİMLİĞİ AĞIR BASTI...!

HEKİMLİĞİ AĞIR BASTI...!
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin spor müsabakasında sakatlanan futbolcu için türübünden koşarak anında müdahale etti...
 DOKTOR BAŞKAN İLK MÜDAHALEYİ YAPTI


Başkan Toprak, Süper Amatör Ligi ekiplerinden Avcılar Belediyespor maçını takip ettiği esnada sakatlanan bir futbolcuya ilk müdahalede bulunarak, hekim oluşunun faydasını gözler önüne serdi. Acı içinde yerde kıvranan futbolcuya müdahalesi sayesinde durumunun kötüleşmesine engel oldu. Başkan Toprak’ın bu zarif davranışı olaya şahitlik edenler tarafından takdir edildi. Daha önce de trafik kazaları ve benzeri durumlarda yaptığı ilk müdahaleler ile adından sıkça bahsettiren Başkan Toprak, yaşanan sakatlanma durumlarında yapılan ilk müdahalenin hayati önemine dikkat çekmiş oldu.
Yaşanan olayla ilgili sorulan sorulara yanıt veren Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak; “Avcılar Belediyespor'umuzun Süper Amatör Ligi’ndeki ilk iç saha maçında, tribünde yerimizi aldık. Maç esnasında sakatlanan bir futbolcu kardeşimize ilk müdahalede bulundum. Tüm futbolculara sorunsuz bir sezon, Avcılar Belediyespor Kulübü’müzün yönetim, teknik kadro ve tüm futbolcularına ise başarılı bir lig dilerim.” ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.