Herşey Büyükçekmece Tepecikspor için…

Herşey Büyükçekmece Tepecikspor için…
Tepecikspor’un adının Büyükçekmece Tepecikspor olarak değişmesi çalışmalarının sonuca yaklaşmasının ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, ve Büyükçekmece Tepecikspor Kulüp Başkanı Temel Eyüboğlu, Büyükçekmece Tepecikspor teknik heyeti
Herşey Büyükçekmece Tepecikspor için…
 
Tepecikspor’un adının Büyükçekmece Tepecikspor olarak değişmesi çalışmalarının sonuca yaklaşmasının  ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, ve  Büyükçekmece Tepecikspor Kulüp Başkanı Temel Eyüboğlu, Büyükçekmece Tepecikspor teknik heyeti ve futbolcularla Eser Otel de bir araya geldiler…
 
Büyükçekmece Tepecikspor’ u Bank Asya liginde görmek istediğini belirten Başkan Akgün; “Sizin başarınız bizim başarımızdır. Sizlerin Büyükçekmece’yi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum”dedi.
Futbolun centilmence oynanan bir oyun olduğunu anlatan Başkan Akgün; “ Futbol dostluk ve kardeşlik demektir. İşlerimin yoğunluğundan maçlarınıza pek gelemedim.Ancak bundan sonra sık sık maçlarınıza gelerek hem  yanınızda olmak hem de  sizleri yakından takip etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
 
Büyükçekmece Tepecikspor’un ligde ki  son durumunu değerlendiren Kulüp Başkanı Temel Eyüboğlu da ; “Takımıma güvenim sonsuz kısa zamanda çok şeyler başardık. Taraftarlarımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor ama bilinmeli ki artık Tepecikspor Büyükçekmece Tepecikspor oldu. Biz artık Büyükçekmece’yi temsil eden bir takımız ”diye konuştu.
 Bazı gazetelerde hala takımın Tepecik spor olarak anılmasına tepki gösteren Eyüpoğlu konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “ Bazı gazetelerde hala  Tepecikspor olarak adımız geçiyor. İsmimizin değişmesini herkesin bilmesini istiyoruz. İlçemiz  büyüdüğü için maçlarımızda tüm Büyükçekmece halkının desteğini arkamızda görmek istiyoruz.”.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum