İmamoğlu’ndan ‘Medipol Başakşehir’e destek verecek misiniz?’ sorusuna yanıt!

İmamoğlu’ndan ‘Medipol Başakşehir’e destek verecek misiniz?’ sorusuna yanıt!
Katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Medipol Başakşehir'le ilgili bir soruya cevap verdi.
Ekrem İmamoğlu, "Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe bu kentin değeri. Benim görevim bu şehrin üç takımını alıp başımın üstüne koyup, onlarla iş birliği yapmak. Dönem dönem ekonomilerine katkı sunmak." dedi.

Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Habertürk TV’de katıldığı programda seçim öncesinde Fatih Altaylı’nın sorularını yanıtladı.

Altaylı’nın “Belediye’nin Başakşehir’e desteği devam edecek mi?” sorusuna yanıt veren İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Fatih Bey, siz bu ülkenin pırlanta gibi bir kulübünde yöneticilik yapmış bir insansınız. Düşünelim, bu şehrin Belediye Başkanıyım. Galatasaray’ı var, Fenerbahçe’si var, Beşiktaş’ı var. Onlar belli bir felsefeyle yollarına yürüyorlar. Ama dünya markası olmuş üç tane kulübü var.”

“BU BENİM KENTİMİN DEĞERİ”
“Mesela Londra’ya gittim, İstanbul’u tanıtacağım. İstanbul ile ilgili en bilinen; Boğaziçi Köprüsü derler, Ayasofya derler bunun gibi. Bir de Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe derler. Bu benim kentimin değeri.


 “GÖREVİM ONLARI VİTRİNE KOYMAK”

“Benim görevim bu şehrin o üç takımını alıp başımın üstüne koyup, onları vitrine koymak. Onlarla iş birliği yapıp, dönem dönem ekonomilerine katkı sunmak. Bu aynı zamanda, zaten toplumun büyük bir kısmı bu üç büyük takımın taraftarı İstanbul’da. Bu takımların sporla beraber toplumu buluşturmada da simgesel eylemleri olur. Siz ne diyorsunuz? ‘Ben gurur duyuyorum, Başakşehir’i ben kurdum, yarattım. Şimdi de şampiyon olacak.’ olmaz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.