KURALAR HAYIRLI OLSUN

KURALAR HAYIRLI OLSUN
Amatör 1.Küme 1. ve 2.Grup kura çekimi dün B.Çekmece Atatürk Kültür Merkezi Gazanfer Özcan Toplantı Salonu’nda yapıldı. İstanbul Futbol İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun yanı sıra Futbol İl Başkan Yardımcısı Yetkin Karakaş, Adem Mat ve Ufuk Tatar’ın da katıld
SİLİVRİ İDARE ETTİ: 3-3
 
Yeni sezona Bolu Termal Otel’de yaptığı kampla ile hazırlanan Silivrispor son hazırlık maçında Kozlu Belediye ile 3-3 berabere kaldı. Bolu Termal Otel’inin sahasında oynanan müsabakayı Silivrispor İkinci Başkanı Mutlu Memiş, Silivrispor Başkan Basın danışmanı İlhan Uygun, Silivrispor İdari Menajeri Mesut Tonta ile birlikte takip ettiler.
 
Toplam iki etaptan oluşan Bolu kampının son gününde yaptığı hazırlık maçı ile göz dolduran Silivrispor sahada yedek ağırlıklı kadrosu ile rakibine kök söktürdü. Daha önce Boluspor ile oynanması planlanan maçın iptal olmasından dolayı Zonguldak Kozlu Belediyespor alınan hazırlık maçı Termal Otel sahasında oynandı. Teknik sorumlu Kadir Akbulut kamp boyunca yapılan hazırlık maçlarında şans vermediği oyuncuları oynattı. 90 dakikalık mücadelenin ilk yarısını temsilimiz Silivrispor 3-1 mağlup kapatarak ikinci yarıya başladı. İkinci yarı oyuna Ali Yavuz, Özgür, Metin ve Yunus’un girmesiyle oyundaki üstünlüğünü rakip takıma hissettirmeye başlayan Silivrispor oyuna ağırlığını koyan taraf oldu. Mavi kırmızılılar ikinci yarıda skoru 3-3 yaparak iyi bir geri dönüşe imza atarken temsilcimizin maçtaki gollerini Yıldıray, Cankat ve Ali Yavuz attı. Silivrispor Kulübü Başkan Basın Danışmanı İlhan Uygun maç sonrasında yaptığı açıklamasında; “Bana göre iki farklı bir Silivrispor vardı sahada. İlk olarak ilk yarı oynayan takımdaki eksiklikleri gözlemledim. İkinci yarı ise oyuna giren oyuncuların takımı tamamladığına şahit oldum. Özellikle ilk yarı orta alanda top kayıpları ile kalemizde tehlikeli ataklar gördük. İkinci yarı oyuna giren oyuncularla birlikte takım derlenip toparlandı ve ileri uçtaki oyuncuları topla buluşturmasını bildiler. Böyle olunca da birbiri ardına atılan gollerle durumu denkleştirdiler. Takımın sezon içinde iyi işlere imza atacağından da şüphem yok” dedi.
------- ---------------- ----------
ESENYURT’TA YEŞİLYURT SESLERİ
Amatör 1.Küme ekiplerinden Esenyurtspor’da antrenörlük için bir numaralı adayın Ümit Yeşilyurt olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Esenkent Boğazköyspor’u çalıştıran Yeşilyurt’la önümüzdeki günlerde masaya oturulacağı ve anlaşma zemini aranacağı öğrenildi.
Bu arada sarı lacivertliler Esenyurt Belediyesi tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Kupası’nda İncirtepespor’dan sonra Y.Esenyurtspor’a da 2-1 yenilerek turnuvaya havlu attı. Esenyurtspor’un Pazar sabahı Esenyurt Belediye Stadı’nda antrenman yaparak yeni sezon hazırlıklarına devam edeceği belirtildi.
Haber: İskender KORDU
---------- ---------------
 
ESENYURT HAVLU ATTI: 1-2
Esenyurt Belediyesi tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Kupası’nda veda eden ilk takım Esenyurtspor oldu. Ezeli rekabette Y.Esenyurtspor’a 2-1 mağlup olan sarı lacivertliler iki maç sonunda puan alamadan turnuvaya veda etti. Bu sonuçla Y.Esenyurtspor grup birincisi, İncirtepe de grup ikincisi olarak bir üst tura çıktı. Y.Esenyurt’a grup liderliğini getiren golleri B.Hasan ve Mustafa attı.
Haber: İskender KORDU
----- ---------------
 
AVCILAR 7 BİTİRDİ: 7-2
Süper Amatör Küme hazırlıklarını sürdüren Avcılar Belediye ile B.Çekmece Mimarsinan hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Avcılar Stadı’nda oynanan maçta her iki devrede de üstün bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip ilk yarısını Savaş’ın golüyle 1-0 önde kapattığı maçın ikinci yarısında farka koştu. Rakibi önünde fazla bir direnç gösteremeyen B.Çekmece Mimarsinanspor lige henüz hazır olmadığını gösterirken ev sahibi ekibe ikinci yarıda farklı galibiyeti getiren golleri de Metin 2, Onur 3 ve Mehmet Ali attı. Sporseverlerin de büyük bir ilgi gösterdiği maçta aslarını ikinci yarıda sahaya süren Avcılar Belediyespor Antrenör Erkan Bulut hem skordan hem de futboldan memnun kalırken rakibi önünde özellikle ikinci yarıda dağılan B.Çekmece Mimarsinanspor’da antrenör Barbaros Korkmaz’ın sık sık saha kenarına gelerek oyuncularını uyarmak zorunda kaldı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
------- ----------------
ORTAKÖY ÇITAYI YÜKSELTTİ
 
Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Ortaköyspor’da yapılan transferlerle ligin hedefi şekilleniyor. Ceza aldıktan sonra spora ve futbola susayan Ortaköyspor ligde basamakları teker teker çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon grubunda şampiyon olarak 1. Amatör kümeye çıkan kulüpte yeni sezon için hedefler yüksek tutuluyor. Haftanın üç günü düzenli olarak lige hazırlanan takımın hocası ayrıca takım kaptanı da olan Ali Ergun takımın gece idmanında gazetemize yaptığı açıklamada “Ortaköyspor olarak şuan için bir hedef koyduğumuzu söyleyemem. Geçen sezonda kendimize hedef belirlememiştik. Gurubumuzun niteliğine ve gidişata göre hedefimizi belirliyoruz. Şuana kadar kurduğumuz kadronun ligi zorlayacağını biliyorum. Fazla da iddialı cümleler kurmak için erken olduğunu düşünüyorum. Biraz daha temkinli yaklaşmak zorundayız. 1. Amatör 2. Amatöre benzemez. Buradaki takımlar iyi düzeyde. Takım olarak sahaya çıkar ve sahada konuşuruz. Fakat şunu da söylemeden geçemeyeceğim ki kurduğumuz takım beni heyecanlandırıyor. Taraftarlarımıza ve spor kamuoyuna iyi ve keyifli maçlar izlettireceğiz” dedi.
Şevki idmana çıktı
Bölgenin en iyi pivot santraforlarından biri olarak anılan Şevki önceki akşam yapılan idmana katıldı. Şevki’nin haricinde yapılan tüm transferlerinde idmanda hazır olması teknik heyeti sevindirdi.
------ ----------------------- ------------
C.BARBAROS’UN YARINLARI HAZIR
Altyapıda yeniden bir yapılanmaya giden Cennet Barbaros’un geleceği garanti altında diyebiliriz. Mustafa Altay ve Mustafa Babayiğit’ten oluşan altyapı komitesi yeni sezon öncesi kolları sıvadı. Dursun Tokgöz koordinatörlüğünde geleceğin futbolcularını yetiştiren Cennet Barbarosspor adeta kendi özüne dönmüş durumda. Kulüp Başkanı Tahsin Özgül’ün direktifleri doğrultusunda altyapıya el atan genel sekreter Dursun Tokgöz ile genel kaptan Orhan Güler ekibiyle birlikte yeni yetenekleri hem Cennet Barbaros’a hem de Türk futboluna kazandırmak için gece gündüz çalışıyorlar. Cennet Barbarosspor Kulüp Başkanı Tahsin Özgül konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada “Altyapıyı emin ellere teslim ettiğimizi biliyoruz. Altyapıdan üstyapıya oyuncular kazandırmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Tesis imkanlarımız da bunun için fazlasıyla müsait. Bizim yapacağımız tek iş yetenekli gençleri bularak Cennet Barbarosspor çatısı altında onlara sadece futbol eğitimi değil hem ahlaki yönden hem de eğitim yönünden gerekli donanımları kazandırarak topluma iyi birer birey olarak kazandırmak istiyoruz.” Diye konuştu.
Haber: İskender KORDU
-------------- ------------------------
  
 
KURALAR HAYIRLI OLSUN
 
Amatör 1.Küme 1. ve 2.Grup kura çekimi dün B.Çekmece Atatürk Kültür Merkezi Gazanfer Özcan Toplantı Salonu’nda yapıldı. İstanbul Futbol İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun yanı sıra Futbol İl Başkan Yardımcısı Yetkin Karakaş, Adem Mat ve Ufuk Tatar’ın da katıldığı kura çekimine kulüplerin büyük ilgi gösterdiği gözlendi.
 
 B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün ev sahipliği yaptığı kura çekimi sonrasında Ekşioğlu, toplantıya katılan kulüp temsilcileriyle yaklaşık olarak 45 dakika süren bir fikir istişaresi yaptı. Kulüplerin tepkilerini dinleyen Ekşioğlu, dilinin döndüğünce yanıt vermeye çalıştı. Öte yandan gruplarını birinci sırada tamamlayan takımların doğrudan Süper Amatöre yükseleceği, ikinci bitiren takımların ise Play Off üzerinden iki tane baraj maçı yapacağı bildirildi. Gruplarında sonuncu olan takımların da 2.Amatör Kümeye düşürüleceği belirtildi. Gruplarında şampiyon olan 16 takım arasında da İstanbul il birincisini belirlemek amacıyla tek maç eleminasyon usulü karşılaşmalar yapılacağı belirtildi. Kumburgaz ve Beyciler ligden çekildikleri için kura çekimine dahil edilmedi.
Bu arada yapılan kura çekimi sonrası gruplar da şöyle oluştu:
 
1.GRUP
1-Muratbey
2-Kestanelik
3-S.Mimarsinan
4-Akören
5-Kavaklı
6-Güzelce
7-Çiftlikköy
8-Batıköy
9-Celaliye
 
2.GRUP
1-Gazitepe
2-S.Ortaköy
3-Esenkent
4-Esenyurt
5-T.Anadolu
6-İhsaniye
7-Gürpınar
8-Akalan
Haber: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.