Porto-Beşiktaş ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Porto-Beşiktaş ne zaman hangi kanalda saat kaçta?
Şampiyonlar Ligi gruplarında heyecan başlıyor. Temsilcimiz Beşiktaş G Grubu ilk maçında Porto ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Peki, Porto-Beşiktaş ne zaman hangi kanalda saat kaçta?
Süper Lig'de Karabükspor deplasmanından 10 kişiyle 3 puanı çıkartan Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ilk maçına Porto deplasmanında çıkacak. Siyah-Beyazlılar deplasmanda en iyi sonuçla dönmek için mücadele edecek. İki takım arasında oynanacak mücadele ile ilgili detaylar ve yayın bilgileri burada...
 
Porto-Beşiktaş ne zaman hangi kanalda saat kaçta?


13 Eylül Çarşamba günü (bu akşam) saat 21:45'de başlayacak karşılaşma Tivibu Spor 2'den canlı olarak ekranlara gelecek.
 
MUHTEMEL İLK 11’LER


PORTO: Casillas, Telles, Marcano, Felipe, Layun, Brahimi, Torres, Danilo, Corona, Marega, Tiquinho
BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk
STAT: Dragao
HAKEM: Anthony Taylor (İngiltere)
YAYIN: Tivibu Spor 2
 
TOSUN PAŞA İLK 11’DE


Siyah beyazlılarda merakla beklenen durum santrfor bölgesinde kimin oynayacağı. Şenol Güneş'in, Cenk Tosun'a forma vermesi, Negredo'yu yedek bekletmesi yüksek ihtimal. Sağ bekte de Gökhan Gönül'ün sakatlığı sürüyor ve iyileşen Adriano'nun bu bölgede şans bulması bekleniyor. Talisca'nın ilk 11'e yakın olduğu ancak taktik icabı orta sahanın Tolgay, Oğuzhan ve Atiba'dan kurulabileceği de gelen bilgiler arasında.
 
PEREIRA VE HERRERA DA YOK


Beşiktaş’ta cezalı oyuncu yok. Porto'da ise geçen sezon siyah-beyazlı forma altında kırmızı kart görüp üç maç ceza alan Aboubakar, temsilcimize karşı oynayamayacak. Kamerunlu, halen 5 golle takımın en skorer ismi. ‘Ejderhalar'da tecrübeli sağ bek Maxi Pereira cezalı, ön libero Herrera da sakat. Günün diğer maçı ise Almanya'da. İlk Şampiyonlar Ligi tecrübesini yaşayacak Red Bull Leipzig, 21.45'te Fransız Monaco'yu ağırlayacak.
 
QUARESMA ZİRVE PEŞİNDE


Ricardo  Quaresma, geçen yıl 3 gol attığı Şampiyonlar Ligi arenasına bu yıl tarihe geçmek için dönüyor. Q7, eski takımı Porto'ya bugün 1 gol atması halinde Beşiktaş'ın Avrupa kupaları golcüleri listesinde Bobo'yu yakalayacak. Siyah-beyazlıların Avrupa arenasındaki en skorer ismi 14 golle eski yıldızlardan Oktay Derelioğlu. Quaresma, Porto formasıyla Beşiktaş'a gol atmıştı.
 
BEŞİKTAŞ’IN AVRUPA GOLCÜLERİ


Oktay Derelioğlu……………… 14
Bobo……………………………….. 12
Ricardo Quaresma……………. 11
Daniel Pancu……………………… 9
Demba Ba…………………………. 8
Cenk Tosun……………………….. 7
 
4 HAFTADA 10 PUAN


Süper Lig'e Antalyaspor galibiyeti ile başlayan Beşiktaş ardından Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2 berabere kalmıştı. Siyah-Beyazlılar ardından sırasıyla Bursaspor ve Karabükspor'u yenerek 4 haftada 10 puan topladı.

Son Karabükspor maçında teknik direktör Şenol Güneş Porto maçını da düşünerek, milli takım maçları nedeniyle verilen aradan dönen bir çok futbolcuyu dinlendirdi.
 
PORTO GOL YEMİYOR


Portekiz Ligi'ne harika bir başlangıç yapan Beşiktaş'ın rakibi Porto ilk 5 haftada çıktığı 5 maçı da gol yemeden kazanmayı bildi. Porto bu maçlarda rakip filelere 12 gol atma başarısı gösterdi.
 
TAKIMIN EN GOLCÜSÜ ABOUBAKAR


Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar ligin bitimiyle Porto'ya geri dönmüştü. Beşiktaş'ın yüksek maliyeti nedeniyle kadrosuna katamadığı yıldız futbolcu bu sezon Porto ile fırtınalar estiriyor. Takımıyla ligde çıktığı 5 maçta 5 gol atan Aboubakar en golcü futbolcu durumunda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.