SİLİVRİSPOR’U HIRS BASTI

SİLİVRİSPOR’U HIRS BASTI
HAZIRLIK MAÇLARI SONUÇLARI İ.B.Şehir Bld. A2- Erok: 3-3 Sultangazi- Albayrak: 3-1 Zara Ekinli- Muratpaşa: 0-1 Gazi Mah.- Yenibosna: 3-2
SİLİVRİSPOR’U HIRS BASTI
 
Teknik direktör Kadir Akbulut yönetiminde ikinci etap hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Silivrispor’da futbolcuların kampta son derece hırslı hazırlandığı bildirildi. İstanbul’un sıcağından uzaklaşan lacivert kırmızılıların serin bir havada çalışması futbolcuların performansını ve isteğini ikiye katladı.
 
Teknik direktör Kadir Akbulut’un futbolcuların çalışma isteklerinden ve arzularından oldukça memnun olduğu bildirildi. Termal Otel’de kalan Silivrispor’a 2.Başkan Mutlu Memiş ile birlikte futbol şubesi sorumlusu Cem Bayburt’un kafile başkanlığı yaptığı, takımın bütün sorunlarıyla yakından ilgilendikleri kaydedildi. Kampın ilk çalışmasını Cuma akşamı yapan Silivrispor Akbulut yönetiminde cumartesi günü de çift çalışma yaparak günü tamamlamış oldu. Temsilcimiz dün akşam Gümüşhanespor’la saat 17.00’da bir hazırlık maçı yaparak kampta ilk kez görücü önüne çıktı. Serin çalışma koşulları nedeniyle futbolcuların istekli, arzulu ve hırslı olmaları teknik kadronun ve yönetimin moralini yükseltirken teknik direktör Kadir Akbulut’un Gümüşhane hazırlık maçının ardından kampın ikinci hazırlık maçını da bu hafta arasına almayı planladığı belirtildi.
Haber ve fotoğraflar: ENGİN AKIN
--------- -----------
HAZIRLIK MAÇLARI SONUÇLARI
 
İ.B.Şehir Bld. A2- Erok: 3-3
Sultangazi- Albayrak: 3-1
Zara Ekinli- Muratpaşa: 0-1
Gazi Mah.- Yenibosna: 3-2
K.Güllüoğlu- Galata: 1-3
Beylerbeyi- Vefa: 1-2
T.B.Kültür- Damla: 3-1
Avcılar Belediye- Bakırköy: 3-0
Levent- Akatlar: 7-2
H.Edip Adıvar- Çıksalın: 1-2
İncirtepe- Esenyurt: 5-1
Kartaltepe- İ.Bafra: 2-1
Zara Ekinli- Muratpaşa: 0-1
------- ------------
 
B.ÇEKMECE’DE BÖLGESEL KURA ÇEKİMİ
 
Amatör 1.Küme 1. ve 2.Grup kura çekimlerinin yanı sıra U 15 ve U 17 Silivri-Çatalca-B.Çekmece kura çekimlerinin 27 Ağustos Cuma günü B.Çekmece’de çekileceği bildirildi.
 
 B.Çekmece Kulüpler Birliği’nin İstanbul Futbol İl Temsilciliği’ne vereceği bir iftar programının ardından düzenlenecek olan kura çekiminde B.Çekmece-Çatalca-Silivri bölge takımlarının 1.Amatör, U 15 ve U 17 kategorilerindeki bölgesel kura çekiminin yapılacağı bildirildi.
Haber: İskender KORDU
----- ----------
UYGAR, VEFA’DA
 
Bir dönemler bölgemizde M.K.Paşaspor ve Y.Esenyurtspor’da forma giyen Uygar, Küçükpazar’dan Vefa’ya transfer oldu. Geçtiğimiz sezon attığı gollerle Küçükpazar’ın Süper Amatör Kümeye yükselmesinde büyük paya sahip olan tecrübeli golcü bu sezondan itibaren gollerini Vefa için sıralayacak. Öte yandan Vefa Uygar’ın yanı sıra Gümüşhane’den Serkan Sütlü’yü, S.Beyli Belediye’den Taner’i, Karagümrük’ten Cihan, Sezer ve kaleci Mustafa’yı, Ümraniye’den Mehmet’i, Bağlarbaşı’ndan Özay’ı, Beylerbeyi’nden Mehmet’i, Almanya Amatör Ligden Emre’yi, Topkapı’dan Erhan’ı ve G.Saray’dan da Aksel’i renklerine bağladı.
Haber: İskender KORDU
---- --------
T.B.KÜLTÜR’DE ÇOKLU DÖNEMİ
Amatör 1.Küme ekiplerinden T.B.Kültür Tevfik Çoklu ile sözleşme yeniledi. Bir dönemler Tepecikspor’da da forma giyen Çoklu yönetimle yaptığı son görüşmede her konuda anlaşmaya vararak kulübüyle beşinci kez sözleşme yeniledi. İsmi T.B.Kültür’le özdeşleşmeye başlayan genç çalıştırıcının alacağı ücret ise açıklanmadı. Bu arada antrenör Tevfik Çoklu’nun 35 kişilik kadroyu önümüzdeki hafta arasından itibaren 22 kişiye düşüreceği belirtildi.
------- --------------
Y.ESENYURT- İFA DOSTÇA: 1-1
 
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Y.Esenyurtspor ile İFA hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Esenyurt Belediye Stadı’nda oynanan müsabaka kıran kırana bir 90 dakikaya sahne olurken kemik sesleri adeta havada uçuştu.
 
Büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelede iki takım da önemli fırsatlardan yararlanamazken karşılaşma ilk yarıda atılan gollerle 1-1 sonuçlandı. İkinci yarıda gol sesi çıkmadı. İlk yarıda rakibine oranla daha etkili bir performans ortaya koyan İFA
31. dakikada Murat’ın attığı golle 1-0 öne geçen konuk takım galibiyeti koruyamadı. 41. dakikada B.Hasan Y.Esenyurt adına ilk yarının skorunu belirleyen isim oldu. Devre arasında takıma çeşitli uyarılar yapan Y.Esenyurtspor Antrenörü Kemal Aktaş’ın uyarıları ikinci yarıda kendini göstermeye başladı. İkinci yarıda daha çok oyunu rakip sahada oynayan Y.Esenyurtspor ileri uçta istediği gibi çoğalamazken etkili kontrataklar geliştiren İFA da özellikle son dakikalarda arka arkaya iki net pozisyondan yararlanamadı. Son dakikalarda savunma anlamında zaaflar gösteren Y.Esenyurtspor oyunun son bölümünde hücumu daha çok düşünüp defansta sık sık eksik adamla yakalanınca İFA için geride önemli boş alanlar bıraktı. Son vuruş becerisi gösteremeyen konuk ekip organize ataklar geliştirmesine rağmen son vuruşlarda aynı beceriyi gösteremedi. Y.Esenyurtspor’da ortasahada hem defansif hem de ofansif görevleri bir arada yapan Sezer ikinci yarıda takımı ayakta tutan isim olurken ilk yarıda daha ofansif bir futbol sergileyen İFA ikinci yarıda oyunu kendi sahasında kabul ederek kontratağa dayalı bir futbol ortaya koydu. İki takımın teknik heyeti de her iki devrede bütün oyuncularına şans vermeye çalıştı. Bu arada hazırlık maçlarının yıldızı B.Hasan İFA önünde sergilediği istekli futbolla alkış toplarken her geçen maç kendini daha da bulmaya başladığını kanıtladı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
---- --------
AVCILAR DELİ ETTİ: 3-0
 
Yeni sezonda Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Avcılar Belediye ile Bakırköyspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Avcılar Stadı’nda oynanan maçta sahadan 3-0 gibi net bir skorla galip ayrılan ev sahibi ekip hazırlık maçlarındaki galibiyet serisine devam etti.
 
Maça iki takım da kontrollü başladı. Hem Avcılar Belediye hem de Bakırköy ilk dakikalarda temkinli oynamayı tercih etti. İlk dakikalarda oyunu rakip sahaya yıkmakta zorlanan Avcılar Belediyespor ortasahayı geçmekte güçlük çekti. Ancak oyunun ilerleyen dakikalarında tecrübeli ayaklar devreye girmeye başlayınca ibre Avcılar Belediyespor’dan yana dönmeye başladı. 13. dakikada Mesut’un nefis pasında Hilmi skoru 1-0 yaparken 15. dakikada skoru 2-0 yapan Alper Avcılar Belediyespor’u rahatlatan isim oldu. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı.
İkinci yarıda da etkili oyununa devam eden ev sahibi ekip 80. dakikada yeni transferlerden İsmet’in attığı golle sahadan 3-0 galip ayrıldı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
----------- ----------------------
 
TEPECİKSPOR- KARS: 0-1
 
Yeni sezonda TFF 3.Ligde mücadele edecek olan Tepecikspor Kocaeli Kartepe’deki ikinci hazırlık maçında Karsspor’a 1-0 mağlup oldu. Gren Park Otel’in çim sahasında oynanan maç büyük bir çekişmeye sahne olurken sahadan 1-0 mağlup ayrılan temsilcimiz ikinci maçında da sahadan yenilgi ile ayrıldı.
 
Maçtan sonra gazetemize bir değerlendirmede bulunan Tepecikspor Teknik Direktörü Alaaddin Çiçek hazırlık maçları ile birlikte eksiklerini görmeye çalıştıklarını söyledi. Kampla ilgili genel bir değerlendirmede bulunan Çiçek “Kampımız yapılan şey eksik de olsa faydalı geçmektedir. Eksiklerimizi gidermeye ve tamamlamaya çalışıyoruz.” İfadesini kullandı.
Öte yandan Tepecikspor’da cumartesi günü yapılan sabah idmanının ardından teknik direktör Çiçek’in akşam saatinde futbolculara dinlenme verdiği bildirildi. Dünü çift antrenman yaparak değerlendiren yeşil beyazlıların Salı günü sabah idmanının ardından öğleden sonra İstanbul’a hareket ederek kampı noktalandıracağı bildirildi. Yeşil beyazlıların kamptan dönmeden önce son bir hazırlık maçı daha yapabileceği elimize ulaşan bilgiler arasında.
Haber: İskender KORDU
------ --------
TEPECİK’TEN ‘BÜYÜK’ BOMBA!
 
Yeni sezon hazırlıklarını Kartepe’de yaptığı kampla sürdüren Tepecikspor’un son bombası İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan transfer edilen 19 yaşındaki forvet oyuncusu Aykut oldu.
 
Teknik direktör Alaaddin Çiçek’in uzun süreden beri ısrarla kadrosunda görmek istediği Aykut’un nokta transfer olarak yeşil beyazlı takıma katıldığı bildirildi. Bu arada Tepecikspor’un Aykut transferinin ardından son transferini de kaleci için yapacağı bildirildi. Teknik direktör Alaaddin Çiçek’in yönetim kuruluna verdiği raporda kaleci istediği elimize ulaşan duyumlar arasında. Yeşil beyazlıların iyi bir kaleci ile anlaşarak büyük ölçüde transfere nokta koyacağı belirtildi.
Haber: İskender KORDU
-------- ------------
-------------- ----------
AVCILAR ‘ÜMİT’LENDİ!
Avcılar Belediyespor’dan büyük transfer bombası. Sarı siyahlılar Karagümrükspor’un önliberosu Ümit’i renklerine kattı. Bu haftadan itibaren takımla birlikte antrenmanlara başlayacak olan tecrübeli oyuncu ile Cuma günü her konuda anlaşma sağlandığı kaydedildi.
Haber: İskender KORDU
------ ----------
DOĞRU’NUN ACI GÜNÜ
 
Daha önce Hadımköyspor’da yöneticilik yapan, köşe yazılarıyla da basının renkli isimlerinden biri olan Veli Doğru’nun annesi Aide Doğru önceki gün vefat etti.
 
Cenazesi dün Hadımbaba Camii’nde kılınan öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Hadımköy Mezarlığı’nda toprağa verilen merhume son yolculuğuna göz yaşları arasında uğurlandı. Bizler de Spor Servisi olarak Veli Doğru ve ailesine başsağlığı, Merhumeye de Allah’tan rahmet diliyoruz.
Taziye için Veli Doğru telefon: 05333012645
------- --------
BOLU, SİLİVRİSPOR’A YARADI
 
Silivrispor Teknik Direktörü Kadir Akbulut, kampın takımın kaynaşması ve birbirini daha yakından tanıması açısından önemli bir şans olduğunu söyledi.
 
Akbulut gazetemize yaptığı değerlendirmede “Birlik, beraberlik ve kaynaşma açısından çok iyi bir ortamda çalışıyoruz. Havanın İstanbul’a göre serin olması futbolcuların istek ve arzuları üzerinde de olumlu bir etki yarattı. Bu havayı da iyi değerlendirip İstanbul’a en iyi şekilde dönmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” İfadesini kullandı.
Öte yandan Tepecikspor ile oynanan hazırlık maçında ciddi bir şekilde sakatlanan Yasin Özbutak 15 gün aradan sonra kampın ikinci gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara başladı.
Haber ve fotoğraf: ENGİN AKIN
----- ---
“BAŞARIYA ODAKLANDIK
 
Silivrispor Asbaşkanı Mutlu Memiş takımın Bolu’da son derece istekli ve arzulu çalıştığını belirterek hazırlıkların en iyi şekilde sürdüğünü söyledi.
 
Memiş yaptığı değerlendirmede “Hazırlıklarımızı serin bir havada son derece canlı, istekli ve arzulu bir şekilde sürdürüyoruz. Liglerin ertelenmesinin ardından bu tarihe aldığımız kampla birlikte takımın istenen düzeye geleceğine eminiz.” Diye konuştu.
Silivrispor olarak başarıya odaklandıklarını, başarı için de hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirten Memiş “Silivrispor olarak bu sene başarılı olmaya odaklandık. Telafisi olmayan hatalar yapmak istemiyoruz. Kadroyu geniş tutuyoruz ki forma savaşı olsun. Bu takımda hiç kimsenin oynarım diye garantisi yok.” İfadesini kullandı.
Haber ve fotoğraflar: ENGİN AKIN
------- -------
AKBULUT PESTİL ÇIKARDI
 
Silivrispor’da Bolu kampında teknik direktör Kadir Akbulut rüzgarı esiyor. Kamp için Termal Otel’de bulunan Silivrispor’da dün akşam yapılan çalışmada teknik direktör Akbulut’un adeta takıma komando çalışması yaptırdığı gözlendi.
 
Futbolcuların pestilini çıkaran Akbulut’un sakin kişiliğinin yanı sıra idmanda futbolcuların göz yaşına bakmadığı öğrenildi. Cumartesi gününü çift antrenman yaparak değerlendiren mavi kırmızılılarda sabah kondisyon ağırlıklı olarak geçen antrenmanda Akbulut’un futbolcuları adeta kevgire çevirdiği belirtilirken akşam yapılan çalışma ise taktik ağırlıklı çift kale şeklinde geçti. Öte yandan kampta takımı yalnız bırakmayan asbaşkan Mutlu Memiş ile futbol şube sorumlusu Cem Bayburt iddiasına penaltı atıştı. Penaltı atışlarını Memiş kazanırken iddiayı kaybeden Bayburt Bolu Merkez’e giderek futbolculara baklava ısmarladı.
Haber ve fotoğraflar: ENGİN AKIN
------- ----------
ESENYURT’A İNCİRTEPE ŞOKU: 1-5
 
Esenyurt Belediyesi tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Kupası’nın açılış maçı İncirtepe ile Esenyurt arasında oynandı.
 
Cumartesi akşamı Esenyurt Belediye Stadı’nda saat 22.00’da başlayan karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan İncirtepespor, rakibini 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek grubuna 3 puanla iyi bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz yılki kupanın şampiyonu Esenyurtspor turnuvaya çok kötü bir başlangıç yaparak gruptan çıkma şansını adeta mucizelere bıraktı. İncirtepespor’a galibiyeti getiren golleri 8. ve 80. dakikalarda Aykut, 43. dakikada Seyfettin, 60. dakikada Oğuz ve 73. dakikada Selahattin atarken 60. dakikada kırmızı kart gören Seyfettin yeşil sarılıları sahada 10 kişi bıraktı. Esenyurtspor’un tek golü ise 85. dakikada Çetin’den geldi.
---- ----------
 
EREN’DEN TONTA’YA SAVAŞ!
 
Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Muharrem Eren, Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta’nın yaptığı sert eleştirilere cumartesi günü düzenlediği basın toplantısı ile yanıt verdi.
 
“ÖZCAN IŞIKLARI YÖNLENDİRMENİZ ETİK DEĞİL”
Eren, yazılı olarak yaptığı basın toplantısında şu ifadeleri kullandı “Geçtiğimiz hafta yaptığımız açıklamada Kulüpler Birliğinin görevini yaptığını, herkesin tüm kulüplerimizin sorunlarına açık olduğunu, yaptığımız çalışmaların yasal olduğunu, sizlerin ise göreviniz olmadığı halde imza toplamanızın uygun olmadığını belirttim. Ayrıca Sayın Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’ı yanlış yönlendirmelerinizin de etik olmadığını açıklamamda belirtmiştim.
“ÖNCE TEMİZE ÇIKIN”
Bizimle uğraşmanız için öncelikle belediyemizin tahsis ettiği otopark ile ilgili temize çıkmanız gerektiğini de ifade ettim. Sizin gazetelere yaptığınız açıklamaları da okuduk ki, sorduklarımıza yanıt vermek yerine tamamen farklı başlıklar altında konuyu saptırmak için elinizden geleni yapmışsınız.
“BANA MUHARREM BEY DİYEMEZSİNİZ”
Öncelikle şunu ifade edeyim ki ben Silivri Kulüpler Birliği Başkanıyım. Bana Muharrem Bey diye hitap edemezsin. Lütfen dikkat kendinizi küçültmeyin. Kulüpler birliği tüzüğü açıktır. Kimse tek başına hareket edemez. Sizler başkan yardımcısı iken beraber hareket etmemiz gerektiğini söyleyeceksin, şimdi ise tersini yapacaksın. Bu nasıl bir çelişkidir açıklayabilir misin acaba? Bizim sportif düşüncelerimizi sorguluyorsun. Fenerköyspor Kulübünün başarısından belli değil mi sizce?
“BİZİMKİ Mİ SİYASET OLUYOR?”
Ayrıca Muharrem Eren kulüplerin çıkarları için siyasetçinin yanında olmayacak da kim olacak. Ali Tonta seçimlerde birileriyle yürürken siyaset olmuyor da bizimki mi siyasi oluyor. Ben kulüplerin çıkarları olduğu sürece tüm siyasi partilerin her zaman yanında olacağım. Kimse kıskanmasın kulüplerimizin çıkarları için tüm siyasi partilere eşit mesafede siyaset yapmaktayım.
“IŞIKLAR’A SAYGISIZLIK ETMEDİM”
Hiçbir zaman Sayın Başkanımız Özcan Işıklar’a da saygısızlık etmedim. Diğer belediye başkanlarımızla da görev yaptım. Kendilerine şimdi ve görev süresince saygısızlık etmedim. Bizi suçlarken kendi üslubunu bozuyorsun. Başkan gaza gelmez diyorsun, başkan araba mı ki gaza gelsin. Çok ayıp.
“GÜNDEM DEĞİŞTİRİYORLAR”
Lisans işlemlerine gelince, kulüpler birliğinin dışında tamamen il temsilciliği sorunu olduğunu, kesinlikle gündem değiştirmek için yazıldığını söyleyebilirim. Ali Tonta olarak İstanbul İl Temsilciliği’ni tanımıyorum diyeceksin sonra da çıkıp biz lisans işlemleri için İstanbul’a neden gidiyoruz diyeceksin. Başka nasıl ifade edilebilir ki.
“BENİM İŞİM ALİ TONTA İLE”
Fakat gerçeğe dönersek tekrar söylüyorum, benim işim Alibeyspor Kulübü ile değil söyledikleriyle çelişen Ali Tonta iledir. Öncelikle Silivri Belediyesi’nin vermiş olduğu parkları iyi yönetemediğini işleri zamanında yapamadığını gelirlerini ve makbuzlarını iyi takip edemediğini açıklayacak, belediyeden ve Silivrilililerden özür dileyeceksin.
“YORUM KAMUOYUNA AİT”
Söylediklerimiz yalan diyorsan o zaman vereceksin parkın işletme hakkını bir ay kulüpler birliğine göreceksin faturayı. Ama bilesin ki böyle işletmeye devam ettiğin müddetçe her zaman zan altında kalacaksın.
 
Kulüpler birliği ile uğraşırken geçen günlerde kulübümüzden futbolcu transfer etmek istendiğinde futbolcunun helallik alamadığından yakınıyorsun. Oysa sitesinde eski bir oyuncunun yaptığı yorumu okumadın sanırım.
Senin için o sitedeki yorumun tam metnini yayımlıyorum; “Yazıklar olsun. Şu yazıyı okuduğumda kafayı yiyecektim, ne helalliği ya. Sizin futbolcularınızdan helallik almanız gerekirken söyleyen lafa bakın. Kimseye para vermeden çocuklara koca sezonu sözleri yüzüstü bırakmadan alanlarının akıyla ve bu imkanlarla olabilecek en iyi yerde bitirdiler. Bir de utanmadan işlerine taş koyuyorsunuz. Fakat unutmayın bunlar bugün olmasa da bir günleri de çıkar karşınıza. Ekmek parası bu ve sizde Sayın İskender Kordu bu kulüpte neyin olup bittiğini çok iyi biliyorsunuz. Habercilik sadece söylenileni yazmak değildir. Sizde bildiklerinizi söyleyeceksiniz ki kimse ahkam kesmeyecek” diyor yapılan yorumda.
Yorum kamuoyuna ait. Gerçek olmayan işlerle uğraşacağınıza lütfen kendi işinizle uğraşın. Üstüne basa basa Alibeyspor’un gelir ve giderlerinin şeffaf olduğunu belirtiyorsun. Diğer kulüplerin ise böyle olmadığını mı ifade ediyorsun? Merak etme her kulübün gelir giderleri şeffaftır. Silivri Belediyesinden kulübümüze gelir getirici park alıp da hesap veremeyenler düşünsün.
“KİMSEDEN PARK ALMADIK”
Fenerköyspor Kulübü 1990 yılında kuruldu. Kurulduğu o günden bu güne kadar Silivri Belediyesinden veya başka bir birimden hiçbir zaman gelir getirici park alınmadı. Kendi gelirleri ile idare etti.
“GENEL KURULUMUZ HERKESE AÇIKTIR”
Derneğimizin 5253 sayılı kanuna göre her yıl beyanlarımızı veriyor. Ayrıca yönetim dernek kurulunda da ibra ediliyor. Ama inandırıcı değilse genel kurulumuz herkese açıktır. Sizlerde gelebilirsiniz.
“DELİ KARI MASALI”
Benim yapmış olduğum büyük harcamalardan bahsediyorsun kendi söyleminle de devam edip harcamaların söylenti diyorsun. Senin söylediğin gibi bunlar sadece söylenti. Deli karı masalı.
“DALKAVUKLUK YAPANLAR BİL Kİ YANLIŞ YAPIYORLAR”
Son olarak da ben bugüne kadar hiç kimsenin şahsi ve ailevi konularını hatta harcamaları hakkında konuşmadım. Konuşulmasını da hiç sevmem .bu konular için sizden izin alacak halim de yok. Fakat size hakkımda dalkavukluk yapanlar bil ki yanlış yapıyorlar. Ben ailem ile bugüne kadar hiç ön plana çıkmadım. Ailemin en küçük bireyiyim. Bana Marem Ağaların Mustafa’nın oğlu Muharrem Eren derler. Çok merak ederseniz dedemden babamdan aileme 1000 dönüm arsa tarla kaldı. Tapuya gider 1000 dönüm tarladan ne kadar kaldığını araştırırsın. Dalkavukluk edenler bildikleri bir konu varsa Cumhuriyet Savcılarına belgelerini göndersin ve onlar da gereğini yapsın.
“HERKES SINIRINI BİLMELİ”
Ben kendimi daha fazla anlatacak değilim. Bilenler bilir zaten. Fakat herkes sınırını bilmeli. Söylediklerinin altında daha sonra kalmamalı insan. Kendinden emin olanlarla uğraşmaya herkesin gücü yetmez, uğraşabilmek için de güven, özveri ve tecrübe gerekir.
------ -------
MUSTAFA YUVADA KALDI
 
K.Çekmecespor’un geçtiğimiz sezon Haliçspor’dan transfer ettiği Mustafa’nın sözleşmesi bir yıl daha uzattı.
 
Kaptan Harun’la birlikte gemiyi terk etmeyen genç futbolcu yeni sezonda da bütün benliği ile K.Çekmecespor’un başarısı için mücadele edeceğini söyledi.
Haber: İskender KORDU
------- ----------------
 
MURAT BAKIRKÖY’DE
 
Geçtiğimiz sezon Küçükpazarspor’da forma giyen Murat Süper Amatör Küme ekiplerinden Bakırköyspor’la anlaştı.
 
Daha önce B.Çekmecespor ve Alibeyspor’da da forma giyen genç futbolcunun transferi resmen bitti. Sakatlığı nedeniyle Avcılar Belediye maçında forma giyemeyen Murat’a verilecek olan ücret açıklanmadı. Daha önce Alibey’den Cenk, Nurşah ve Mehmet’i de renklerine bağlayan Bakırköyspor antrenör Oğuz Karakaya ile birlikte transfer politikasını değiştirerek rotasını Silivri bölgesine çevirdi.
Haber ve fotoğraf: İskender KORDU
------- ------------
 
SÜPERLERİN KURASI 3 EYLÜL’DE
 
Süper Amatör Küme kura çekiminin 3 Eylül’de Burhan Felek’te yapılacağı belirtildi.
 
Amatör 1.Küme kura çekiminin de yine aynı yerde 1 Eylül tarihinde gerçekleştirileceği öğrenildi. U 15 ve U 17 kura çekimlerinin de 8 Eylül’de daha sonra açıklanacak bir yerde yapılacağı kaydedildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.