SPORDA BU HAFTA...

SPORDA BU HAFTA...
İFA- GALATA: 1-1 Süper Amatör Küme hazırlıklarını sürdüren İFA ile Galata hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İFA Stadı’nda oynanan maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlanırkenilk yarıda etkili bir futbol ortaya koyan konuk Galata 31. daki
İFA- GALATA: 1-1
Süper Amatör Küme hazırlıklarını sürdüren İFA ile Galata hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İFA Stadı’nda oynanan maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlanırkenilk yarıda etkili bir futbol ortaya koyan konuk Galata 31. dakikada attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamadı. Tufan Engin’in çalıştırdığı İFA ilk yarıya oranla ikinci yarıda daha derli toplu bir futbol sergileyerek maça ortak oldu. 51. dakikada Murat’ın attığı gol maçın skorunu belirledi. İkinci yarıda bir çok net fırsattan yararlanamayan ev sahibi İFA galibiyet golünü bulamadı. Bu arada İFA’nın cumartesi günü de hazırlık maçında Y.Esenyurt ile karşı karşıya geleceği bildirildi. Mücadelenin başlama saati 17.45 olarak açıklandı.
-------- ------------
ÖMERLİ’YE YENİ STOPER!
 
Son 4 sezondan beri Ömerlispor’da başarıyla forma giyen Reyhan Özkılıç baba oldu. Önceki gün Avcılar Hospital Hastanesi’nde Merthan isminde nurtopu gibi erkek çocuğu dünyaya gelen Reyhan-Seda Özkılıç çifti ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşadı.
 
Dünyaya merhaba diyen minik Merthan, Özkılıç ailesinin de neşe kaynağı oldu. Gün boyunca gelen tebrik telefonlarını kabul eden Reyhan Özkılıç, anlatılamaz bir duygu içinde olduğunu, ilk kez böyle bir duyguyu yaşadığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Bizler de Haberdar Spor Servisi olarak Özkılıç çiftini kutluyor, Allah analı babalı büyütsün diyoruz.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
---- ------
 
G.SARAY B.ÇEKMECE’DE!
 
Tunkaya Halısaha Tesisleri’nde devam eden Galatasaray Futbol Okulu’na büyük ilgi gösteriliyor.
 
Tuncay Soyak’ın sportif direktörlüğünde devam eden çalışmaların Salı, Perşembe ve cumartesi günleri olmak üzere 10.00 ile 14.30 saatleri arasında 4 grup halinde devam ettiği bildirildi. Bu arada 60’a yakın üyesi bulunan futbol okulunda yeni katılacak olan sporcularla birlikte 100 sayısının geçilmesi planlanıyor.
Antrenmanlara futbol okulu antrenörleri ile birlikte bizzat çıkan Soyak zaman zaman gruplar arasında yapılan turnuvalarda da oynayarak ter atıyor.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
--- -----------
GÜMÜŞYAKA'DAN TEŞEKKÜR
 
Gümüşyakaspor Kulübü kendilerine idari, yönetim ve malzemelerini depolayacakları daimi bir tesis kazandırdıkları için Özcan Işıklar’a ve Özcan Ercan’a teşekkür etti. Gümüşyakaspor yönetim ve idari binasına kavuştu. Uzun yıllardır idari ve yönetim binası sıkıntısı çeken Gümüşyakaspor’a son derece modern ve müstakil bir ofis temin edildi. Kullanımı daima kulübün inisiyatifinde olacak olan bu idare bina Modern Gümüşyaka Pazarı içinde bulunuyor. Tüm masraflarının Modern Gümüşyaka Pazarının yatırımcısı Özcan Ercan tarafından yapılan tesisleri önümüzdeki hafta içinde teslim edilecek. Yatırımcı Özcan Ercan önceki gün Gümüşyakaspor Kulübü Başkanı Aydın Algür ve kulübün ikinci Başkanı Coşkun Agu’ya teslimatını yapacağı tesisleri gezdirdi. Özcan Ercan açıklamasında; “Gümüşyakaspor’un kullanımına tahsis edilecek olan tesis bugün yarın bitmek üzere. Bir takım eksiklikleri var ardından da temizliği yapılıp kulübe teslim edilecek” dedi. Kulüp Başkanı Aydın Algür ise açıklamasında; “Uzun yıllardır kulübümüzü kendi ofislerimizden yönetiyorduk. Şimdi modern bir tesise kavuşuyoruz. Yardımları ve desteklerinden dolayı Silivri Belediye Başkanımız Özcan Işıklar ve Modern Gümüşyaka Pazarının yatırımcısı Özcan Ercan’a teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
------ -------
 
GÜZELCE ISINIYOR
Yeni sezona Bülent Özvatan ile başlayacak olan Güzelcespor yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başlarken ilk hazırlık maçının da Pazar günü Tepecik Stadı’nda Tepecik Anadoluspor ile olacağı belirtildi. Mücadele saat 18.00’da başlayacak. Antrenmanlarını pazartesi, Çarşamba ve Cuma olmak üzere kendi tesislerinde gerçekleştiren sarı siyahlıların Pazar günkü T.Anadolu maçının ardından bazı futbolcular hakkında net bir karar vereceği kaydedildi. Güzelcespor Antrenörü Bülent Özvatan gazetemize yaptığı açıklamada 1.Amatör Küme için iyi bir takım haline geldiklerini belirterek taraftarlara ve camiaya sezon sonunda şampiyonluk hediye etmek istediklerini söyledi.
Haber. İskender KORDU
---- ------------
BATIKÖY SÜRPRİZ YAPACAK
Batıköyspor’da yeni sezon hazırlıkları başlarken yeni sezonda takımı çalıştıracak ismin de önümüzdeki hafta başında belli olacağı öğrenildi. Konu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan kulüp başkanı Oğuz Savuk, “Antrenör olarak sürpriz bir isimle anlaşacağız. Hafta başına kadar bu isim netleşecek.” İfadesini kullandı.
Haber: İskender KORDU
----- --------
CEM, YUVADA KALDI
Beylikdüzüspor’da ismi gidecek mi kalacak mı tartışmalarına neden olan Cem Engel yuvada kaldı. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan tecrübeli oyuncunun yeni sezonda takımda kalması kesinleşirken Bursa Orhangazi Gençlerbirliği’nden İstanbul’a davet edilen Erol ve Abdi ile de anlaşma sağlanamadığı kaydedildi. Yeni sezon hazırlıklarına dün akşam Y.Esenyurt ile oynadığı hazırlık maçı ile devam eden İ.Beylikdüzüspor’un Brezilyalı transferler için de resmi girişimleri başlattığı kaydedildi. İki Sambacı için de oturum izni için çalışmaların başladığı açıklandı.
Haber: İskender KORDU
-------- --------------
ESENYURT’TA GÖREV DAĞILIMI
Amatör 1.Küme ekiplerinden Esenyurtspor hafta sonu yapılan genel kurulun ardından Çarşamba akşamı yönetim kurulu üyesi Veysel Karatay’ın sahibi olduğu Tay Koleji’nde görev dağılımı yaptı. Genel kurulda Murat Baduralkan’ın listesini 9 oy farkla geçerek kazanan Hasan Kara başkanlığa seçilirken iftar eşliğinde basın mensuplarıyla da sohbet eden yönetim kurulu üyeleri basının ilgiden oldukça memnun kaldı. Başkan: Hasan Kara, Başkan Yardımcısı: Tamer Özyurt, Başkan Yardımcısı: Veysel Karatay, Başkan Yardımcısı: Vefa Uzuner, Başkan Yardımcısı: Cuma Güzeldere, Genel Sekreter: Togay Çoban, Genel Kaptan: Vejdi Vatansever, Bölge Temsilcisi: Hakan Taşgöz, Halkla İlişkiler: Engin Karaboz, Muhasip: Aytekin Çolak, Veznedar: Osman Kurtulmuş, Sağlık Sorumlusu: Tanju Demir,Taşkın Yenidünya, Basın Sözcüsü: Aydın Şengezer, Sayman: Kerem Kılıç, Altyapı Sorumlusu: Sezgin Kadıoğlu. Üye: Murat Cebecioğlu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
-------------- -------------------------------------
------------ --------
HAKAN GAŞ B.ÇEKMECE’DE
 
Ve Hakan Gaş B.Çekmece’de. Karagümrük’ün ısrarla renklerine katmak istediği Hakan Gaş B.Çekmecespor’un oldu. Önceki akşam bordo mavi beyazlı takımla antrenmana çıkan tecrübeli futbolcunun kulüpten peşinatını da aldığı belirtildi.
 
Geçtiğimiz sezon İ.Beylikdüzüspor’da forma giyen Hakan Gaş’ın kulübe olan maliyeti açıklanmadı. Teknik direktör Soyak’ın Hakan Gaş transferinin ardından yönetimden iki santrafor ve iyi bir kaleci için yetki istediği, yönetimin de Soyak’a transferler için açık çek verdiği kaydedildi. Santrafor için iki büyük isimle görüşen Soyak’ın birkaç gün içinde bombayı patlatacağı elimize ulaşan duyumlar arasında. Son çalışmasını dün akşam kendi tesislerinde yapan B.Çekmecespor’un 26 Ağustos’a kadar günde tek idman yapacağı belirtildi. 26 Ağustos tarihinde kamp için Kocaeli Kartepe’ye 14 günlük kamp için hareket edecek olan bordo mavi beyazlıların kampta günde çift antrenman yaparak bayram arifesinde İstanbul’da olacağı belirtildi.
Haber: İskender KORDU
----------- --------------
----------- ---------------- ---------
AVCILAR, BAKIRKÖY’E KARŞI
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Avcılar Belediyespor’un cumartesi günü hazırlık maçında Bakırköyspor ile karşı karşıya geleceği bildirildi. Avcılar Belediye Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın saat 18.00’da başlayacağı belirtildi. Öte yandan iç transferde henüz anlaşma sağlanamayan Uğur Urtekin’in imza aşamasına geldiği, görüşmelerin olumlu geçtiği kaydedildi.
Haber: İskender KORDU
---- ---------------
SİLİVRİSPOR KAMPA GİDİYOR
 
Silivrispor son Galata maçının ardından oyuncularına verdiği 4 günlük iznin bitmesinin ardından dün ilk idmanını gerçekleştirdi. Ligin başlamasına bir ay kalmış olması dolayısıyla son hazırlık maçının ardından verilen izin dün bitti.
 
Silivrispor A takımı verilen iznin ardından toplanarak sabah ilk idmanını Silivri Stadı’nda gerçekleştirdi. Teknik sorumlu Kadir Akbulut nezaretinde sabah yapılan idmanda eksik ve sakat oyuncu bulunmazken bugün kampa hareket edileceği bildirildi. Perşembe gününü iki idmanla günü geçiren Silivrispor Cuma günü saat 10.30’da Bolu’da yapacağı bir haftalık kamp için hareket edecek. Bolu kampında iki tane hazırlık maçı da yapacak olan takım bir hafta burada kalacak. Yoğun geçmesi beklenen kamp programına altyapıdan en az 5 oyuncunun da götürülmesi planlanıyor.
----- -------------
S.M.SİNAN ALTYAPISI ŞEVKİ'NİN!
 
Yeni sezonda 6 kategoride liglere girmeye hazırlanan Silivri Mimarsinanspor’da altyapının başına Şevki getirildi. Geçen sezon grubunda şampiyon olarak bir üst kümeye çıkan Silivri Mimarsinanspor’da altyapıda revizyona gidildi. A takımın başında devam kararı alan Cemil Kenar’dan sonra altyapının geleceği için aktif oyuncu olan Şevki getirildi.
---------- ------------------
 
------ ------------------
SEFAKÖY TENEOĞLU’NUN
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sefaköyspor’un yeni sezonda Hakan Teneoğlu’na emanet edildiği açıklandı. Yeni sezonda genç, koşan ve yırtıcı bir takım oluşturmak isteyen Sefaköyspor’un son kararı Teneoğlu oldu. Yaklaşık olarak 2 buçuk haftadan beri takımı lige hazırlayan Teneoğlu’nun tam yetkiyle takımın başına getirildiği açıklandı. Öte yandan Sefaköyspor önceki gün İstanbulspor U 19 takımı ile oynadığı hazırlık maçını 3-2 kaybetti. Kulüp Başkanı Fikret Teneoğlu da yaptığı açıklamada “İyi bir takım yaptığımıza inanıyorum.” Diye konuştu.
Haber: İskender KORDU
-------- -----------------
FURKAN İMZAYA KALDI
Ömerlispor’da hazırlık döneminde gösterdiği üstün performansla göz dolduran Furkan’ın transferine artık kesin gözüyle bakılıyor. Hazırlık döneminde gerek kişiliği gerekse de çalışkanlığıyla antrenör Volkan Dönmez’den tam not alan genç futbolcu için önümüzdeki günlerde kesin kararın verileceği öğrenildi. Antrenör Volkan Dönmez’in olumlu rapor vermesi halinde kulüp başkanı Vedat Dönmez’in genç oyuncuya hemen imza attıracağı belirtildi.
Haber: İskender KORDU
------ ------------
 
Y.UFUK’TA ONAT SESLERİ
Yeni sezonda 2.Amatör Kümede mücadele edecek olan Y.Ufukspor’un altyapının başına M.Kemal Onat’ı getirmek için teklifte bulunduğu öğrenildi. Onat’ın da Y.Ufuk’un bu teklifine sıcak baktığı belirtildi.
Haber: İskender KORDU
-------- -------------
TUNCAY K.YEŞİLOVA’DA
Geçtiğimiz sezon Karadenizspor’da forma giyen Tuncay yeni sezon öncesi K.Yeşilova ile her konuda anlaştı. Hafif sakatlığı nedeniyle hafta sonunda Ömerli’ye karşı hazırlık maçında forma giymeyen tecrübeli futbolcunun kulübe olan maliyeti açıklanmadı. Gazetemize transferinin ardından ilk açıklamasını yapan Tuncay “Buraya K.Yeşilova’nın başarısı için geldim. Bu sene takımı çıkaracağız.” Diye konuştu. Öte yandan K.Yeşilova yönetiminin Edirnespor’da stoper olarak forma giyen Erim’le de her konuda anlaşmaya vardığı belirtildi.
Haber: İskender KORDU
--- ----------------
ÜMİT B.M.SİNAN’DA
B.Çekmece Mimarsinan’da Abdullah Yılmaz’dan boşalan sol kanada Çatalcaspor’un eski futbolcusu Ümit transfer edildi. Askerden dönen tecrübeli futbolcunun her geçen gün formunu yakaladığı belirtilirken lige kadar da hazır olacağı ifade edildi. Transferin bitirilmesinde önemli rol oynayan asbaşkan Hakan Gören, Ümit’ten bu sezon beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi. Gören takım için yaptığı açıklamada da “Takım birbiriyle yeni oynamaya başladı. Takım gelecek için umut veriyor. Eksiklerimiz var. Hocamızla birlikte bu konuları görüşerek takıma gereken takviyeleri yapacağız.” Dedi. Öte yandan takıma transfer olan Ümit de bu sezon elinden geleni takım için sahaya yansıtacağını söyledi.
Haber: İskender KORDU
------- ----------
 
 
M.ZAİM K.ÇEKMECE YOLUNDA
Geçtiğimiz sezon B.Çekmecespor’da forma giyen Murat Zaim’e K.Çekmecespor yolu gözüktü. B.Çekmecespor ile yolları ayıran tecrübeli futbolcunun yeşil beyazlı kulüple yaptığı ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. Teknik direktör Şirin Berber’in tecrübeli futbolcuyu yeni sezonda takımda görmek istediği kaydedildi.
Haber ve foto: İskender KORDU
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.