Tepecikspor isim değiştirdi…

Tepecikspor isim değiştirdi…
Tepecikspor isim değiştirdi…
Tepecikspor isim değiştirdi…
 
Yeni sezonda bölgemizi TFF 3.Ligde temsil edecek olan Tepecikspor dün B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün de katıldığı bir törenle adını Büyükçekmece Tepecikspor olarak resmen değiştirdi.
Hem iç transfere hem de dış transfere yönelik toplu imza törenini de gerçekleştiren Büyükçekmece Tepecik Spor da geleceğe yönelik büyük umutlar vaad ediyor.
B.Çekmece Eser Otel’de gerçekleştirilen imza töreninde toplam 30 futbolcu ile sözleşme imzalandı.
 
İmza törenine Dr. Akgün’ün yanı sıra Tepecikspor Kulüp Başkanı Temel Eyüboğlu, İdari Menajer Mehmet Eyüboğlu da katılırken geçtiğimiz sezon son 11 haftada görev yapan teknik heyetin de sözleşmesi bir yıl uzatıldı.
İmza töreni sonrası bir açıklama yapan B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün futbolculara çeşitli tavsiyelerde bulunarak önce kendileri için sonra aileleri sonra da çevreleri için oynamaları gerektiğini söyledi. Sözlerine geçtiğimiz sezonun kısa bir değerlendirmesini yaparak başlayan Dr. Akgün şöyle dedi “Çeşitli hatalar nedeniyle 2.Ligden düşen Tepecikspor’un federasyon nezdinde sahipsiz olması beni ve bölgemizi rahatsız etmiştir. Bu sene şunu telaffuz etmek zorundayız. Tepecikspor ismi çeşitli nedenlerden dolayı yıpratılmıştır. Tepecikspor’un B.Çekmece ilçesinin bir mahallesinin ismini taşıması, 3.Ligde ya da 2.Ligde olan bir takım için doğru bir şey değil. Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle bir dünya markası haline gelen B.Çekmece ismini taşımasını her zaman arzu ediyoruz. Ancak bu sezon bu konuda bir çalışma yapmamıza rağmen hukuki anlamda önümüze engeller çıktı. Ancak bizler belediye ve kulüp yönetimi olarak bu konudaki girişimlerimizi devam ettireceğiz. Amacımız birleşme sağlansaydı Tepecikspor’u B.Çekmecespor yapmak, B.Çekmecespor’u da B.Çekmece İdman Ocağı ya da B.Çekmece Gençlik Ocağı yapmaktı. Ancak bunun önünde hukuksal engeller olduğunu bilmiyorduk. Hukuki olarak da bunu aşacağız.” Dedi.
Gençlere de çeşitli tavsiyelerde bulunan Dr. Akgün sözlerine şöyle devam etti “Sizin sadece zevk için futbol oynamaya hakkınız yok. Ancak biz zevk için haftada bir gider halı sahada topumuzu oynarız. Sizler bu işi zevk için değil profesyonelce yapıyorsunuz. O zaman ben hem futbolcu olayım hem de sigara içip barlarda eğleneyim diyemezsiniz. Ayaklarınız sizin hayat garantinizdir. Bizler de Belediye olarak Başta Tepecikspor olmak üzere B.Çekmece, Güzelce ve diğer mahalle takımlarımıza destek olmaya çalışacağız. Başarılı olanlara ve hak edenlere daha fazla destek vermeye sonuna kadar devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
 
“Büyükçekmece’yi temsil ediyoruz”
 
Tepecikspor Kulüp Başkanı Temel Eyüboğlu imza töreni sırasında yaptığı açıklamada her ne kadar B.Çekmece ile hukuki baz da bir birleşme olmadıysa da bu sene TFF 3.Ligde B.Çekmece’yi temsil edeceklerini söyledi. Mahalle olarak Tepecik’ i kimsenin tanımadığını, ancak Büyükçekmece isminin tüm dünyada tanındığını, marka haline geldiğini belirten Eyüboğlu “Resmi olarak önümüzde B.Çekmece ismi olsun ya da olmasın biz B.Çekmece ilçesini temsil ediyoruz. Bu sene şanssız bir şekilde ikili averajla 2.Ligden 3.Lige düştük. Bunun nedenlerinden biri de arkamızda bir ilçe isminin olmaması. İnşallah bundan sonra B.Çekmece Tepecikspor’un hedefi 3.Ligdir. Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’den de maddi destekten çok manevi destek bekliyoruz. Manevi olarak bu sezon bizi çok desteklemesi lazım. O zaman liglerde Tepecikspor kulübünü kimse yakalayamaz. Bizler başarımızda Tepecikspor olarak değil B.Çekmece Tepecikspor olarak ön plana çıkacağız.” diye konuştu. Öte yandan yeni transferlere yapılan imza töreninde arka planda kullanılan tanıtım yazısında Tepecikspor ismi B.Çekmece Tepecikspor olarak ifade edildi. Dr. Akgün’ün de resmi olmasa da yönetime yaptıkları bu jestten dolayı teşekkür etti.  
 
  Öte yandan Tepecikspor’da imza atan ve dün kampa giden kadroda şu isimler yer aldı: Ramazan (İç transfer), Hakan (Cerrahpaşa), Adnan (Altyapı), Türker (İç transfer), Muzaffer (Küçükköy), Metin (Vefa), Adem (İç transfer), Rıdvan (Altyapı), Sercan (Bağcılarspor), Oğuz (Haliç), M.Ali, Serhat (İç transfer), Ali (Bayrampaşa), Onur (Hür Gücü), Soner (F.Bahçe Paf), K.Fırat (Altyapı), Yasin (İç transfer), Okan (Altyapı), Sinan (Arnavutköy Belediye), Selim (İç transfer), Nadir (Kasımpaşa Paf), Eser, B.Fırat (İç transfer), Kenan (Bursa Genç), Gökhan Kırıkkaya, Gökhan Çavuş (İç transfer), Mehmet (İskenderun Demir Çelik), Alper (Altyapı).
Tepecikspor’un Kocaeli Kartepe’de dün öğleden sonra başlayan kampı 25 Ağustos’a kadar sürecek. Bu arada Tepecikspor’a bir futbolcunun da kampta katılacağı, bu oyuncu hakkındaki son kararın ise teknik direktör Alaaddin Çiçek tarafından verileceği ifade edildi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.