YEREL SPOR HAKKINDA HER ŞEY!

YEREL SPOR HAKKINDA HER ŞEY!
Geçtiğimiz sezon Hadımköyspor’da forma giyen Suat, Çatalcaspor’a transfer oldu. Tecrübeli stoperin sarı kırmızılı yönetimle her konuda anlaştığı ve lisansının çıktığı belirtildi.
 
Suat’ın transferinde Başkan Yardımcısı Ersin Taşkın’ın büyük fedakarlık yaparak elini cebine attığı bildirildi.
Bu arada Çekmeköy maçı hazırlıklarını aralıksız olarak sürdüren sarı kırmızılıların son çalışmasını Cuma günü yaparak maç saatini beklemeye başlayacağı öğrenildi. Çatalcaspor Teknik Direktörü Cahit Erçevik Çekmeköy maçı öncesi yaptığı açıklamada temkinli konuştu. Erçevik “Ligde ilk maçlar her zaman zor olmuştur. Biz de elimizden gelen mücadelenin en iyisini gösterip ilk maçımızda sahadan istediğimiz puanları alarak ayrılmak istiyoruz.” Diye konuştu. Öte yandan Çekmeköy maçı öncesinde takımda sakat futbolcu bulunmadığı bildirildi.
Haber: İskender KORDU
-------- --------------
KARAGÜMRÜK- VEFA: 2-2
 
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Karagümrük ile Vefa hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karagümrük Stadı’nda oynanan karşılaşma gol düellosuna sahne olurken sahadan galip ayrılan taraf olmadı: 2-2.
 
Maça hızlı başlayan ev sahibi Karagümrük 10. dakikada Bilal’in golüyle 1-0 öne geçen taraf oldu. 40. dakikada savunmanın arkasına atılan topu golle sonuçlandıran Vefa soyunma odasına skoru 1-1 yaparak gitti. 65. dakikada Adem’in penaltı golüyle 2-1 öne geçen Karagümrük ilk yarıda olduğu gibi yine galibiyeti koruyamadı. 78. dakikada bu kez Vefa penaltıdan skoru 2-0 yaparak maçın neticesini ilan etti.
--- ----------
“ KALICI OLMAK İSTİYORUZ
 
Gazitepespor Antrenörü Rasim Destanoğlu hedeflerinin bu sezon ilk kez yükseldikleri 1.Amatör Kümede kalıcı olmak olduğunu söyledi.
 
Destanoğlu “Ligde kalıcı olmaya çalışacağız. Esenyurtspor ile oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarını iki antrenmanla tamamladık. Her şeyden önce dostluk ve Fair Play düşüncesi içinde geçen bir maç olmasını diliyorum.” İfadesini kulandı.
Haber: İskender KORDU
 
“TAKIMA GÜVENİYORUZ
 
Güzelcespor Kulüp Başkanı Tamer Canbaz ligde ilk maçların her zaman zor olduğunu belirterek S.Mimarsinan maçı öncesi temkinli konuştu.
 
Canbaz “Silivri Mimarsinan geçtiğimiz sezon çok ekstra bir takım yaparak 2.Amatör Kümede açık ara şampiyon oldu. Bu sezon da aynı başarılarını devam ettirmek isteyeceklerdir. Biz de tabi çok genç bir takımız. Hazırlık maçlarında her geçen gün daha da iyiye giden bir grafik çiziyoruz. Takımdaki futbolcu arkadaşlara ve teknik kadromuza güveniyoruz. Futbol üç neticeli bir oyun. Her türlü netice de olabilir. Kazanabiliriz de, kaybedebiliriz de ama Fair Play içinde oynanan bir maç olmasını diliyorum.” Diye konuştu.
Bu sezon çok iddialı bir kadro kurmadıklarını, mütevazi bir ekiple yola çıktıklarını belirten Canbaz “Çok iddialı bir takım olduğumuz söylenemez. Amatör futbolda şartlar her geçen gün zorlaşıyor. Takımları lige hazırlayabilmek, sahaya çıkarabilmek bile artık önemli oldu. Şartlar belli. Yönetim olarak geçen dönemdeki zaaflarımızın devam ettiğini söyleyebilirim. Son zamanlarda 7 yönetim kurulu üyesi ile birlikte toplantı yapamamanın sıkıntılarını yaşıyoruz. Yöneticilik fedakarlık isteyen bir iş. Beraber başladığımız bu işte yola eksik devam etmek benim zoruma gidiyor. Zor şartlarda elimizden geleni yapmaktayız.” İfadesini kullandı.
Haber: İskender KORDU
------- ---------
ORHUN, GÜZELCESPOR’DA
 
Geçtiğimiz sezon Muratbeyspor’da forma giyen Orhun yeni sezonda Güzelcespor’un başarısı için ter dökecek.
 
Transferi resmen gerçekleşen genç futbolcu takımla birlikte antrenmanlara başladı. Öte yandan yönetim kurulunun antrenör Bülent Özvatan’ın raporları doğrultusunda B.Mimarsinan’dan Okan, Davutpaşa’dan Yunus Emre, İ.Bulancak’tan Ümit ile prensipte anlaştığı, imzaların ise önümüzdeki günlerde atılacağı belirtildi.
Öte yandan Çarşamba akşamı B.Çekmece Stadı’nda yapılan antrenmanda antrenör Bülent Özvatan futbolculara Cooper testi uyguladı. Futbolcuların testte sınıfı geçtiği, kondisyon durumlarının ise iyi olduğu gözlendi.
Haber: İskender KORDU
----- ---------
KAAN’IN OMUZU ÇIKTI
 
Güzelcespor’da büyük şanssızlık. A takımla birlikte antrenmanlara çıkan genç takım oyuncularından Kaan’ın omuzu ikili bir mücadele sırasında çıktı.
 
Son antrenmanda oynanan çift kale maçta şanssız bir sakatlık geçiren Kaan’ın ilk tedavisi sahada yapıldıktan sonra hastanede yapılan kontrollerinde en az bir ay sahalardan uzakta kalacağı belirtildi. Kolu 2 hafta boyunca alçıda kalacak olan Kaan’ın sahalara dönmesinin en az 1 ay süreceği öğrenildi. Bu arada hastalığı devam eden kaptan Serdar son antrenmana çıkmazken hafta sonunda trafik kazası geçiren Mehmet Fidan’ın durumunun iyi olduğu, ancak ligin ilk maçında görev almayacağı belirtildi.
Haber: İskender KORDU
----- -------------
ASLIHAN TERÖR ESTİRDİ!
 
Yeni sezon hazırlıklarını Silivri Stadı’nda sıkı bir şekilde sürdüren Fenerköyspor’un Çarşamba akşamı yapılan son antrenmanında teknik direktör Tekin Aslıhan adeta kükredi. Taktik ağırlıklı çift kale maçı sık sık keserek oyuncularını uyaran Aslıhan sahada terör estirdi adeta.
 
Tecrübeli teknik adam oyuncularından basit oynamalarını isterken, futbolcuların da uyarıların ardından Aslıhan’ın dediklerini yapmaya çalıştıkları gözlendi. Yaklaşık olarak 2 saat süren antrenmanın her anını adeta yaşayan teknik direktör Aslıhan, İdealtepe maçı öncesi işi sıkı tuttuğunu gösterdi. Antrenmanda futbolculara göz açtırmayan Aslıhan’ın futbolcuların adeta beyinlerini yıkadığı gözlendi. Antrenmanı başından sonuna kadar takip eden genel kaptan Mustafa Eren’in de zaman zaman teknik direktör Tekin Aslıhan’la bir araya gelerek fikir alışverişi yaptıkları öğrenildi. İdealtepe maçına büyük önem veren Aslıhan’ın ligin ilk haftası öncesi gösterdiği müthiş konsantrasyon futbolcular üzerinde de doping etkisi yaratmış durumda.
Haber ve fotoğraf: İskender KORDU
-         ----- ----
BURAK, FERİKÖY’DE KALDI
Tuncay Soyak döneminde Darıca Gençlerbirliği’nden Hadımköyspor’a transfer olan Burak, geçtiğimiz sezon forma giydiği Feriköyspor’la sözleşmesini bir yıl daha uzattı. Bu sezon takım kaptanlığına getirilen tecrübeli futbolcu imzayı atar atmaz takımla birlikte antrenmanlara başladı. Dün yapılan çift kalede göz dolduran tecrübeli oyuncuya verilen ücret ise açıklanmadı. Bu arada daha önce Hadımköy ve Güzelce formaları giyen Türkiye Plaj Milli Takım futbolcusu Kerem de dün itibariyle Feriköy’le antrenmanlara başladı. Tecrübeli oyuncu hakkındaki son kararı ise performansına göre teknik direktör Erdoğan Beysüngü’nün vereceği ifade edildi.
Haber: İskender KORDU
----------- -------------
 
- ------- ------------
U 17 KURALARI ÇEKİLDİ
 
U 17 Ligi grup kura çekimleri önceki gün Kağıthane Belediyesi, Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Bölge takımlarından oluşan 1.Grup ve 2.Grup ilginç eşleşmelere sahne oldu.
 
1.Grup: Celaliye, Silivri, S.Mimarsinan, Alibey, Çatalca, Beyciler, B.Çekmece, Y.Esenyurt. 2.Grup: Selimpaşa, Ovayenice, Esenyurt, B.Mimarsinan, Çantaköy, S.Kadıköy, Ömerli, Gürpınar.
3.Grup: İ.Beylikdüzü, Araphan, H.R.Paşa, Güngören, Çeliktepe, G.Doğuş, K.Çekmece, Mahmutbey.
4.Grup: Çapa, Taşoluk, Atakent, F.K.Gümrük, Rumeli İ.Y., B.Evler Olimpik, Bahçeköy, Topkapı.
5.Grup: B.P.Tuna, Akatlar, Çıksalın, İ.Bafra, Cevizli, Zara Ekinli, Levent, B.Bahçe.
7.Grup: Kosova Güç, Gazi Mah., Z.Yıldız, Altıntepsi, Azim, K.Ayasofya, K.Ok, AYazağa.
9.Grup: E.Bayburt, Nişantaşı, Şirinevler, H.Çetinkaya, Telsiz, Y.Ufuk, Yeniköy, Selvi.
11.Grup: Zekeriyaköy, Beyoğlu, İst. Demir, Güneşli, İ.Artvin, Gürzafer, Of Hayrat, Tepebağ Kültür.
12.Grup: Taşköprü, G.Birliği, Nurtepe, M.K.Paşa, İFA, Hür Gücü, Kartaltepe, E.Örnek İ.Y.
14.Grup: Arnavutköy Bld., Özmurat, Erok, İstinye, Ö.Y.Selim, İ.Gümüşhane, Esenler, A.Ç.Çeşme.
15.Grup: K.K.Bekir Mevlana, E.Tokat, Alemdar, S.Çeşme, Ulus, Bakırköy, Sefaköy.
17.Grup: Taksim, Kuştepe, Bağcılar, Kanarya, M.Şevketpaşa, Giresun Emeksan, Ferahevler.
18.Grup: Avcılar Belediye, Örnektepe, Ambarlı Işık, K.M.Paşa, Etiler Kartal, Üçyüzlü, Bahçelievler.
22.Grup: B.Y.Çarşı, Eroğlu, K.Yeşilova, H.Edip Adıvar, Mecidiyeköy, Alibeyköy, Firuzköy.
23.Grup: GOP Şemsipaşa, Ç.T.Ümit, Tozkoparan, Gültepe Özgençlik, İst. Trabzon, CFS Bağcılar, Vefa.
24.Grup: H.Taştepe, P.İ.Köprülü, Sadabad, İ.Kastamonu, Z.Hürriyet, Merkezefendi, Altınyıldız.
25.Grup: Sakarya İMÇ, İGDAŞ, N.Gökay, İst. Sinop, Damla, Altınova, Çelik.
26.Grup: Harmantepe, Şehzadebaşı, Reşitpaşa, Şişli Yayla, Şirintepe, Filiz, Parseller.
Haber: İskender KORDU
------ -----
SİLİVRİ PUSUYA YATTI
Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Silivrispor cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Kağıthane maçının hazırlıklarını dün akşam kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Akbulut yönetiminde taktik ağırlıklı geçen antrenman sonrası dinlenmeye çekilen mavi kırmızılı ekip Kağıthane maçı için geri sayıma geçti. Sakatlığı nedeniyle takımdan uzun süre ayrı kalan Yasin Özbudak’ın tam olarak iyileştiği ve cumartesi günkü maçta teknik direktör Kadir Akbulut’tan görev beklediği öğrenildi.
Öte yandan defansif bir ortasaha oyuncusu arayışlarını sürdüren yönetimin Akbulut’un raporları doğrultusunda görüşmeleri hızlandırdığı kaydedildi.
Haber: İskender KORDU
---- -----------
AKBULUT DİKKAT ÇEKTİ
Silivrispor Teknik Direktörü Kadir Akbulut, cumartesi günü Silivri Stadı’nda oynayacakları Kağıthane maçı öncesi temkinli konuştu. Akbulut ligdeki ilk maçların her zaman zorlu geçtiğine dikkat çekerek dikkat çekti. Akbulut “İlk maçlara dikkat etmemiz lazım. İlk maçlar her zaman sürpriz sonuçlara açıktır. Bunu daha önce defalarca yaşadık, gördük. Çocuklar son derece arzulu ve istekli. Taraftarın da desteği ile lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.” Diye konuştu.
İskender Kordu
---- ---------
K.ÇEKMECE SANTRAFOR PEŞİNDE
K.Çekmecespor Teknik Direktörü Şirin Berber, iyi bir santrafor alarak transferi kapatacaklarını söyledi. Santrafor dışında bir eksiklerinin olmadığını belirten Berber “Aşağı yukarı takımı yaptık. Hala iyi bir santrafor arıyoruz. Geri kalan mevkilerde bir sıkıntı yok. Tüm gücümüzle lige hazırlanıyoruz.” Dedi. Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdüren K.Çekmecespor’un cumartesi günü dinlenerek Pazar gününden itibaren yeniden 4 gün boyunca çift antrenman yaparak hazırlanacağı belirtildi.
Haber: İskender KORDU
------ ---------
K.YEŞİLOVA İDDİALI
K.Yeşilovaspor Antrenörü Ercan Yerdak, Pazar günü Mecidiyeköyspor’la deplasmanda çıkacakları maça galibiyet için gideceklerini söyledi. Grupta diğer rakipler tarafından fazla ciddiye alınmadıklarını, bunun da kendileri için önemli bir avantaj olduğunu belirten Yerdak “Pazar günü Ayazağa Stadı’nda oynayacağımız Mecidiyeköy maçına kazanmak için çıkıyoruz. Bu maçı kazanıp ondan sonraki maçlarımızı düşünmeye başlayacağız.” Diye konuştu.
------- ----------
MAÇ PROGRAMI
18 Eylül Cumartesi
Ayazağa Stadı
12.00 M.Ş.Paşa- S.Kartal
Çatalca Stadı
16.00 Kestanelik- Çiftlikköy
Esenyurt Stadı
14.00 Esenyurt- Gazitepe
16.00 Y.Esenyurt- Bağcılar
Halkalı Etap Stadı
16.00 İst. Demir- İst. Artvin
Sefaköy Kartal Stadı
16.00 İst. Sinop- Ortaköy
Silivri Stadı
14.00 Akören- Kavaklı
16.00 Silivri- Kağıthane
Tepecik Stadı
14.00 Güzelce- S.Mimarsinan
16.00 Batıköy- Muratbey
Z.Hasan Doğan Stadı
16.00 Z.Yıldız- Alibey
19 Eylül Pazar
Avcılar Stadı
16.00 Avcılar Bld.- Muratpaşa
Çatalca Stadı
16.00 İhsaniye- Akalan
Hadımköy Stadı
16.00 Hadımköy- İstiklal
Gürpınar Stadı
16.00 B.Ç.Mimarsinan- Hasköy
Halkalı Etap Stadı
16.00 THY- Topkapı
İFA Stadı
14.00 İkitelli- Şişli Yayla
16.00 İFA- A.Hisarı
Tepecik Stadı
16.00 T.Anadolu- Gürpınar
Zara Ekinli
14.00 Onur- M.K.Paşa
16.00 Sultangazi- Gümüşyaka
 -------- ---------
 
 
B.MİMARSİNAN’DA İMZA YAĞMURU
Süper Amatör Küme ekiplerinden B.Çekmece Mimarsinanspor yeni sezon öncesi bombaları patlattı. Lacivert kırmızı beyazlı yönetim daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Güzelcesporlu İlhan ve İstanbul’a geri dönüş yapan Kadir’i resmen renklerine bağladı. İki oyuncuyu yeni sezon öncesi renklerine katan B.Çekmece Mimarsinanspor’da bu transferlerin bitirilmesi için yönetim kurulu üyesi Erkan Akyollu’nun büyük bir çaba sarfettiği belirtildi. Takımın yaptığı son antrenmanı sonuna kadar takip eden Akyollu gazetemize yeni sezon öncesi yaptığı açıklamada da “Geçtiğimiz sezon elde ettiğimiz başarıyı bu yıl da tekrarlamak arzusundayız. Yaptığımız transferlerle birlikte daha iyi bir takım haline geldik. Ligde B.Çekmece Mimarsinanspor’u en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” diye konuştu.
Öte yandan son antrenmanını Çarşamba günü B.Çekmece Stadı’nda yapan B.Çekmece Mimarsinanspor’da takıma yeni katılan oyunculardan Kadir takımdan ayrı düz koşu yaparken İlhan da takımla birlikte çalıştı. Taktik ağırlıklı çift kale şeklinde geçen antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi. Yönetim kurulu üyelerinin de tam kadroya yakın olarak takip ettikleri çift kale kıran kırana geçti.
Haber: İskender KORDU
--------- ------------
 


 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.