BÜYÜK MÜBADELE DERNEĞİ İFTARDA BULUŞTU

BÜYÜK MÜBADELE DERNEĞİ İFTARDA BULUŞTU
Büyük Mübadele Derneği önceki akşam gerçekleştirilen iftar yemeğinde biraraya geldi. B.Çekmece Çevre ve Güzelleştirme Derneği’nin açık bahçesinde denize nazır olarak yapılan iftar yemeği sonrasında derneğin aktiviteleri konusunda fikir alışverişi yapıldı

BÜYÜK MÜBADELE DERNEĞİ İFTARDA BULUŞTU

 

Büyük Mübadele Derneği önceki akşam gerçekleştirilen iftar yemeğinde biraraya geldi. B.Çekmece Çevre  ve Güzelleştirme Derneği’nin açık bahçesinde denize nazır olarak yapılan iftar yemeği sonrasında derneğin aktiviteleri konusunda fikir alışverişi yapıldı.

 

Yönetim kurulu üyelerinin tamamına yakının katıldığı iftar yemeği oldukça neşeli bir ortamda geçerken iftar sonrası da karşılıklı sohbet ve esprilerle günün stresi atıldı. Büyük Mübadele Derneği Başkanı Aşkın Eken, iftar yemeğinin birlik ve beraberlik amaçlı verildiğini belirterek “Bugün bir araya gelmemizin haricinde maddi durumu yetersiz olanlar için maddi yardımda bulunmak için bir araya geldik. Bunun içinde dernek yönetim kurulu üyelerimize de bu konuda bilgi vermek ve karşılıklı fikir alışverişini sağlamak amacıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bunun yanı sıra derneğimizin hatırasını yaşatmak amacıyla Mübadil Hatıra Ormanı, Atatürk Kültür Merkezi’nde bir tiyatro gösterisi, Ekim ayında da Yunanistan gezisi olacak. Dedelerimizin doğduğu toprakları gezmeye gideceğiz. Ayrıca B.Çekmece Halk Eğitim Merkezi ile ortak bir proje üzerinde çalışıyoruz. Bu proje kapsamında halk oyunları kursu, sırtaki kursu açılacak. Çatalca’da da kasım ayı içinde mübadele müzesi açılaak. Bu konuda da yönetim kurulu üyelerine bilgi verilecek.” İfadesini kullandı.

Haber: İskender KORDU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.