Dr. Selçuk Aytaçevlendi...

Dr. Selçuk Aytaçevlendi...
Büyükçekmece’nin tanınmış simalarından, 1989 yılı yerel seçimlerinde DYP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı, 2004 CHP’den 1. sıra belediye meclis üyesi seçilen Dr. Selçuk Aytaç 2. kez dünya evine girdi.

Dr. Selçuk Aytaç ve bankacı Nalan Yıldırım artık aynı yastığa baş koyacaklarBüyükçekmece’nin tanınmış simalarından, 1989 yılı yerel seçimlerinde DYP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı, 2004 CHP’den 1. sıra belediye meclis üyesi seçilen Dr. Selçuk Aytaç 2. kez dünya evine girdi.

 Eski eşi eczacı Rana hanım genç yaşta kansere yenilince yaklaşık 15 yıldır yaşamını yalnız sürdüren Dr. Aytaç sonunda hayatını Güzelce’nin seçkin ailelerinden Yıldırım ailesinin bankacı kızları Nalân Yıldırım ile birleştirdi.

 Büyükçekmece Belediyesi CHP meclis üyelerinden Nazan Yıldırım’ın da ablası olan Nalân Yıldırım ile Dr. Selçuk Aytaç evlerinde düzenlenen sade bir nikâh töreni ile dünya evine girdiler.

 Seçkin misafir topluluğu ve aile dostları ile birlikte Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün kıydığı nikâhta, çiftlerin şahitliğini de Nalân Yıldırım’ın kız kardeşi Meclis Üyesi Nazan Yıldırım ve ünlü Bestekâr Prof. Dr. Allattin Yavaşca yaptı.

 Başkan Akgün, aile dostu ve eski meclis üyesi Dr. Selçuk Aytaç ile Nalan Yıldırım’ın nikahlarını kıymaktan dolayı son derece mutlu olduğunu dile girerek aile cüzdanını çifte vermesi için Bestekâr Prof. Dr. Allattin Yavaşca’ya verdi.

 Bestekâr Prof. Dr. Allattin Yavaçca, böylesine bir nezih topluluk karşısında Nalan Yıldırm ve Dr.Selçuk Aytaç çiftinin nikahında şahitlik yapmaktan ve evlilik cüzdanlarını vermekten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek hayırlısı olsun temennilerinde bulundu.

 Çiftin nikâh törenine Büyükçekmece Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri, sanat camiasının bilinen Körükçü ailesinden Çetin Körükçü ve eşi Nesrin Körükçü, Turizm sektörünün önde gelen firmalarından Alesta Yatçılığın sahibi Hikmet Selçuk ve eşi Aysel Selçuk ve de aile dostları katıldı.

   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.