Esenyurt'ta Film Sahnesi Gibi Kurtarma Operasyonu

Esenyurt'ta Film Sahnesi Gibi Kurtarma Operasyonu
Esenyurt'ta bir sitenin elektrik saatlerinde küçük çaplı patlama oldu.
Esenyurt'ta bir sitenin elektrik saatlerinde küçük çaplı patlama oldu. Yaşanan patlama sonrası evlerinde duman nedeniyle mahsur kalan vatandaşları itfaiye kurtarırken çalışmalar film sahnelerini aratmadı. 

Yangın, Esenyurt Akevler Mahallesi 1064. sokakta bulunan bir sitenin blokunda meydana geldi. Apartmanın bodrum katında çıkan yangın ve yoğun duman nedeniyle ufak çaplı patlamalar olduğu da öğrenilirken evlerinde yangına yakalanan vatandaşlar büyük panik yaşadı. Dumanlar kısa sürede bütün apartmanı sararken olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi de sevk edildi. Vatandaşların dumandan etkilenmesini önlemek amacıyla çok sayıda itfaiye ekibi, merdivenlerle 5 katlı binanın üst katlarında mahsur kalanları dışarıya çıkardı. Bu sırada çocukların ve ailelerinin panik yaşadığı gözlendi. Yaşanan kurtarma olayı film sahnelerini aratmazken olayda can kaybı ve yaralanan yaşanmadı.

Yangın sırasında evde olan bir vatandaş yaşananları anlatarak, "Aniden bir patlama oldu ama dumandan etkilendik biz göremedik. Mahsur kaldık dışarı çıkamadık. Çok sayıda insan vardı mahsur kalan. İtfaiyeden Allah razı olsun dışarı çıkardılar bizi" dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.