HABERDAR’a kutlamalar sürüyor…

HABERDAR’a kutlamalar sürüyor…
HABERDAR’a kutlamalar sürüyor… Büyükçekmece Cumhuriyet Savcısı Ahmet Algül’de HABERDAR’ı kutladı. Büyükçekmece Algül, Emekliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte HABERDAR’ı ziyaret ederek gazetenin 9. yaşını kutladı.
HABERDAR’a kutlamalar sürüyor…
 
Büyükçekmece Cumhuriyet Savcısı Ahmet Algül’de HABERDAR’ı kutladı. Büyükçekmece Algül, Emekliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte HABERDAR’ı ziyaret ederek gazetenin 9. yaşını kutladı.
Daha önce İkinci Bahar Derneği olarak hizmet veren Emekliler Dernek Başkanı Av. Uğur Sayaner ve yönetim kurlu üyeleri; HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert’i ve ekibini doyurucu bir gazete hazırladıkları için tebrik ettiler.
Büyükçekmece’deki gelişmeleri anında ve objektif olarak HABERDAR’dan takip ettiklerini kaydeden Emekliler Derneği Başkanı Avukat Sayaner şunları söyledi; ‘Biz Mehmet Mert’i uzun yıllardır takip ediyoruz. HABERDAR’dan önce de kendisini okuyorduk. Ancak şimdi kendi gazetesiyle birlikte daha başarılı işlere imza attığını görüyoruz. Tüm HABERDAR ekibine nice 2000. sayılar diyoruz’.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.