Kurban almaya gittiler, Kurban oldular

Kurban almaya gittiler, Kurban oldular
Kurban almaya gittiler, Kurban oldular Bagajın da 3 koyun bulunan resmi plakalı otomobil minibüs’e çarptı 2 ölü 12 yaralı
Kurban almaya gittiler, Kurban oldular
Bagajın da 3 koyun bulunan resmi plakalı otomobil minibüs’e çarptı 2 ölü 12 yaralı
 
Kırklareli’nin Babaeski ilçesinden Büyükçekmece kaymakamlığına ait resmi plakalı otomobilin bagajına yüklediği 3 kurbanlık koyun ile yola koyulan 25 yaşındaki Gökhan Akı hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen servis minibüsüne çarptı. Kazada Gökhan Akı ve yanında bulunan Mehmet Şimşek öldü 12 kişi de yaralandı.
 Kaza, Önceki gün saat 18.00 sıralarında D-100 karayolu Babaeski çıkışında meydana geldi. Bagajında 3 adet kurbanlık koyun ile İstanbul istikametine giden Büyükçekmece Kaymakamlığı'na ait 34 ZD 8603 resmi plakalı Kartal marka otomobilin sürücüsü 25 yaşındaki Gökhan Akı, hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen ve Babaeski'ye 08.00-16.00 vardiyası fabrika işçilerini taşıyan 43 yaşındaki İbrahim Çetin Çelik yönetimindeki 34 TK 6252 plakalı servis minibüsüne çarptı.
Kazada hurda yığınına dönen otomobildeki Akı ve yanında bulunan 33 yaşındaki Mehmet Şemşek olay yerinde hayatını kaybetti.
Minibüste bulunan sürücü İbrahim Çetin Çelik (43) ile işçiler İbrahim Başmergen (40), Şeyda Ayaşlı (27), Seçkin Kocakara (34), Doğan Erol (34), Sebahattin Balkan (37), Hatice Budayan (39), Akyan Işık (29), Ziya Erdi (36), Sıdıka Buran, Vedat Yavaş ve Oktay Özay yaralandı.
Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Babaeski Devlet Hastanesi, Kırklareli Devlet Hastanesi ve Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırıldılar.
Yaralıların sağlık durumlarını iyi olduğu belirtildi.
Kaza sonrası otomobilin bagajından yola fırlayan 3 koyun ise telef oldu.
Yetkililer, Büyükçekmece Kaymakamlığı'nın 2 ay önce kullanması için otomobili Büyükçekmece Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne tahsis ettiğini belirtti.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.