Milyonda Bir Rastlanan Doğum

Milyonda Bir Rastlanan Doğum
Karnında bir sürprizle dünyaya gelen 9 günlük bebek ölüm riski %80 olan operasyon için bıçak altına yattı.
Hindistan bir bebek karnına yapışık parazit ikiziyle dünyaya geldi. Sadece 9 günlükken hayati operasyon için bıçak altına yatmak zorunda kaldı.Daily Mail'in haberine göre Hemlata Singh, Sonni ismini verdiği sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi ancak bebek karnında yapışık parazit ikiziyle geldi. Üstelik Sonni'nin kalbinden karaciğerini paylaştığı deforme parazit ikizine kan pompalanıyordu.

Beyni gelişmeyen bebeğin bağırsakları veya midesi de yoktu. Bu da hayatta kalma şansının olmadığı anlamına geliyordu. Ayrıca ikiz kardeşinin hayatını riske atıyordu.Sonni, sadece 9 günlükken hayati operasyon için bıçak altına yattı. Operasyonda ölüm riski %80'di ancak Sonni her şeye rağmen hayatta kalmayı başardı. Ameliyatla alınan parazit ikiz beklendiği üzere operasyondan hemen sonra hayatını kaybetti.

Sonni'nin sağlık durumunun her geçen iyiye gittiği belirtildi.Parazit ikiz vakalarının milyonda bir rastlandığını söyleyen Sonni'nin doktoru Anurag Singh, kendisinin daha önce hiç karşılaşmadığını da ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.