Avcılar'dan 'Şehitlerimize Gidiyoruz' projesi

Avcılar'dan 'Şehitlerimize Gidiyoruz' projesi
Avcılar Muharip Gaziler Derneği tarafından gerçekleştirilen Avcılar Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün destek olduğu projeye Avcılar bölgesinden Gaziler katıldı.
“Şehitlerimize Gidiyoruz” projesi kapsamında, Avcılar’lı Gaziler yurdun birçok yerine ziyaretler gerçekleştirerek şehitlerimizi andılar. Program en son olarak Sarıkamış 103. Yıl törenlerinde sona erdi. 26 aralık 2017 günü Çanakkale’den alınan toprak  7 Ocak 2018 günü Sarıkamış felaketinin 103. Yılında Sarıkamış’a bırakıldı.Avcılar’dan yola çıkan ekip, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ı ve Yozgat İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’nu ziyaret ederek Avcılar Belediyesi Başkanı Handan Toprak’ın gönderdiği hediyelerini teslim ettiler. Düzenlenen akşam yemeği organizasyonundan sonra Gaziler, Kars’a doğru yollarına devam ettiler.


Sarıkamış yürüyüşü etkinliğine katılarak Şehitler için yapılan törene katıldılar.Avcılar Muharip Gaziler Derneği’nin yaptığı açıklamada; “ "Şehitlerimize Gidiyoruz" projemiz kapsamında Sarıkamış’taki törenlere gitmek için Avcılar’daki derneğimizde toplandık. Bu onurlu, gururlu törenlere gitmek için bizlere katılan, beraber olan tüm Kahraman Gazi arkadaşlara, 90 bin şehitimizin izinde yürümemize olanak sağlayan başta Avcılar Belediye Başkanı Sn. Dr. Handan Toprak Benli’ye ve emeği geçen herkese çok teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.