Bakırköy'de buz pateni keyfi

Bakırköy'de buz pateni keyfi
Bakırköy Belediyesi tarafından yenilenen Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü Buz Pisti’nde Bakırköylülere ücretsiz buz pateni kursu düzenlenecek.
Daha önce suni olan buz pistini tadilat yaparak gerçek buz pistine dönüştürdüklerini açıklayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları ifade etti: “Daha önce suni olan buz pisti salonumuzuda geniş tadilat gerçekleştirerek gerçek buz pistine dönüştürdük.


Buz pistimiz gündüz saatlerinde ücretsiz kurs hizmeti verilecektir. Akşam saatlerinde de kulüplerimiz  antrenman için buz pistinden yararlanacaklar. 20 Ocak 2018-Cumartesi gününden itibaren tüm Bakırköylüleri ücretsiz buz pateni kurslarımıza bekliyoruz.


”Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, buz pistinin bağlı olduğu Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 414 96 32 numaralı telefonundan da ayrıntılı bilgi alınabileneceğini de söyledi.Başkan Kerimoğlu,’Bakırköy’de spor yapmayan kalmayacak’ sloganıyla hareket ettiklerini ve Bakırköy’ü sporun ve sporcunun kenti yapmak için ellerinden gelen tüm çabayı artırarak devam ettireceklerini de sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.