Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Mehmet Okur: Basın olmazsa olmazımız

Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Mehmet Okur: Basın olmazsa olmazımız
Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, ilçede görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Burada konuşan Okur, “Görevini layıkıyla yapan basın demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından birisidir” dedi
 

Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, Cemil Hoca Restaurant'ta gerçekleşen kahvaltılı toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya; Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ercan Özmen, İstanbul Gazeteciler Dernek (İGD) Başkanı Mehmet Mert, Yerel Basın Birliği Başkanı Nezir Karayün ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

İstediğiniz an bize ulaşın

İstedik ki ilçemizde görev yapan yayın organı temsilcileri ve basın mensupları ile bir araya gelelim” diyen Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Her zaman görevini doğru bir şekilde yapan basın organlarının yanındayız. Bana ve ilçemizde görev yapan tüm birimlerimize, halkımıza daha doğru bilgiyi vermek için istediğiniz an ulaşabilirsiniz. Görevini layıkıyla yapan basın demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından birisidir. Hepinizin iyi niyetli olarak mesleğinizin hakkını vereceğinize inanıyorum. Çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”

Kamu görevi yapmaktayız

İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanı (İGD) Mehmet Mert ise Kaymakam Okur'a teşekkür ederek, “Bir basın mensubu veya bir basın yayın organı yaşadığı yerde, çevreye, doğaya, halka, kamuya karşı sorumludur. Kullandığı kaleminde hakkaniyetli davrandığı sürece, tarafsız ve ilkeli yayın anlayışıyla görevini yaptığı sürece, bir basın mensubu aynı zamanda kamu görevi yapmış sayılır. Beylikdüzü Kaymakamı Sayın Mehmet Okur da biz basın mensuplarını bir araya getirdiği ve dilediğimiz an kendilerine ulaşabileceğimizi ilettiği için bu anlayışa, yani basının kamu görevi yaptığı ilkesine sahip çıktığını göstermektedir” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.