Çatalca Belediyesi Sünnet Şöleni Çocuklarımızı Bekliyor!

Çatalca Belediyesi Sünnet Şöleni Çocuklarımızı Bekliyor!
Çatalca Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile geleneksel hale getirdiği Sünnet Şöleni 2018 kayıtları başladı.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine ve sağlığına büyük önem vererek sayısız hizmete imza atan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, çocuklar ve ailelerinin en önemli günlerinde de yanlarında oluyor.

Göreve geldiği günden bugüne büyük bir aile olarak gördüğü Çatalca’da her bir çocuğa anne baba titizliğinde yaklaşan Başkan Kara, okullara yaptığı yardımlar, oyun alanları, yaz kış devam eden spor okulları, müzik, tiyatro, resim kursları, tiyatro gibi kültürel ve sosyal aktivitelerle onları yarınlara en iyi bir şekilde hazırlamak için uğraşıyor. Başkan Cem Kara, çocukların ve ailelerinin unutulmaz günleri arasında yer alan sünnetlerinin de anılarında ölümsüzleşmesi için muhteşem bir sünnet şöleni düzenliyor. Her yıl Erguvan Festivali kapsamında geleneksel olarak gerçekleştirilen sünnet şölenine sayılı günler kaldı.

Ailelerin ve çocukların yüzleri gülüyor

Sünnet için kaydı alınan çocuklara, sünnet günü geldiğinde Çatalca Belediye’si tarafından sünnet kıyafetleri hediye ediliyor. Kıyafetlerini alan çocuklar ve aileleri servisler ile hastaneye götürülerek, erkekliğe adım atacak çocukların ameliyathanelerde hijyenik koşullar altında, sorunsuz bir şekilde sünnetlerinin gerçekleşmesi sağlanıyor.

Kayıtlarımız devam ediyor

Sizlerde çocuklarımızın güvenli bir ortamda sünnetlerinin gerçekleşmesini istiyor iseniz Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne 10 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar müracaat edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.