Çatalca yollarında asfaltlama çalışması

Çatalca yollarında asfaltlama çalışması
Çatalca Belediyesi asfalt çalışmalarında ilçenin her köşesine hizmet ulaştırmaya devam ediyor.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatları doğrultusunda ilçede çalışmalarını hızla sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin birçok noktasında yoğun asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor.


Olumsuz hava şartları, bölgedeki trafik sirkülasyonunu ve Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda asfalt ihtiyacı ortaya çıktığını belirten Çatalca Belediyesi ekipleri alt yapı çalışmalarının tamamlanması ardından bozulan, yıpranan yollara yeniden asfalt seriyor. Ulaşımın daha sağlıklı ve rahat bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında öncelikli olarak okul, ibadethane, imar ve mahalleler arası bağlantı yollarının asfaltlanması çalışmalarına ağırlık verilerek birçok cadde ve sokağa asfalt dökülürken, ekipler son olarak Ziya Otçu Caddesi, Martı Parkı,Sanayi altı yolu, Atatürk Spor Kompleksi’ne çıkan imar yolu, Küheylan Sokak, Mescit Sokak, İtfaiye yanı, Kız Meslek Lisesi imar yolu, Örnek Sokak, Çağlayan Ege Sokak, Alipaşa Sokak, Beşkavakaklar mevkii alanında toplamda 4500 ton asfalt kullanarak asfaltlama çalışması yaptı.


 Başkan Cem Kara yerinde inceledi


“Çatalca’nın cadde ve sokaklarını daha yaşanabilir  alanlara dönüştürmekte kararlıyız” diyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, birçok cadde ve sokakta asfalt çalışması yaptıklarını söyledi. Çalışmaları yerinde büyük bir titizlikle inceleyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalcalıların rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için ekiplerin gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Başkan Cem Kara, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek amacıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Trafikte riskleri en aza indirmek ve güvenli bir ulaşım oluşturmak için asfalt çalışmalarına önem veriyoruz. Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz yoğun bir mesai ile çalışmalarını sürdürüyor”  sözleriyle asfaltlama çalışmalarının belirlenen program dâhilinde tüm ilçeye yayılarak sürdürüleceğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.