İğneada’da tatil bir başka oluyor

İğneada’da tatil bir başka oluyor
Kurban Bayramı yaklaşmaya başlarken bir taraftan da tatil programları yapılmaya başlandı. Bölgemizde tatili seven yerli turistler İstanbul’a daha yakın olan mekanları tercih etmekteler.
İğneada’da tatil bir başka oluyor
 
Kurban Bayramı yaklaşmaya başlarken bir taraftan da tatil programları yapılmaya başlandı. Bölgemizde tatili seven yerli turistler İstanbul’a daha yakın olan mekanları tercih etmekteler.
 
HERKES DAVETLİDİR
Bu mekânlardan birisi de Kırklareli Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesi. İstanbul Atatürk Havaalanına 215 km mesafede olan bu güzel tatil mekanı yaz kış tatil severlerin uğrak mekanlarından birisi.
İğneada’da hizmet veren otellerden beş yıldızlı tek otel olan İğneada Otel Resort yöneticisi Tezcan Önal bütün tatil severleri bu bayramda da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirterek İğneada’nın bölgede eşsiz güzelliklere sahşp olduğunu söyledi.
 
İĞNEADALILAR SICAKTIR
Tezcan Önal bir İğneadalı olarak bölgenin eşsiz özelliklerinden dolayı tatil için vazgeçilmez yerlerden birisi olduğunu rahatlıkla söylerken bu şehre böyle güzel tesis yapan patronlarını da ayrıca taktir ettiğini belirtti.
 
İŞTE TEZCAN ÖNAL’IN ANLATIMIYLA OTELİN ÖZELLİKLERİ
5,000 m2 alan üzerine kurulu İğneada Resort Otel denize sıfır konumda olup toplamda 126 odadan oluşmaktadır Atatürk Havaalanına 215 km mesafededir
İğneada Otel Yarım Pansiyon sistemde hizmet vermektedir Sabah ve akşam yemekleri açık büfe şeklindedir diğer tüm yiyecekler ve içecekler ücretlidir Tesiste açık kapalı restoran bulunmaktadır.
İğneada Otelde 116 standart, 10 suit oda bulunmaktadır Standart odalarda telefon, lcd Tv, mini buzdolabı, emanet kasa, merkezi klima, saç kurutma makinesi, zemin halı, küvet veya duşakabin bulunmaktadır.
Tesisimizde 1 kapalı yüzme havuzu, 1 jakuzili kapalı yüzme havuzu ve çocuk havuzu mevcuttur Otelin 100 metre uzunluğunda kum plajı mevcuttur Plajda şemsiye, minder, havlu ücretsizdir. Haftanın belli akşamlarında canlı müzik yapılmaktadır.
Hamam, sauna, jakuzi, buhar odası, masaj, aile banyosu, çocuk bakıcısı gibi ücretsiz aktivitelerimiz vardır.
Tesislerimize; 0288 692 20 20 telefon numarasından ulaşabilirsiniz…
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.