Öğretmenevinde siyasi toplantılar yapılmasın!

Öğretmenevinde siyasi toplantılar yapılmasın!
Öğretmenevinde siyasi toplantılar yapılmasın!
Öğretmenevinde siyasi toplantılar yapılmasın!
 
Ak Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı Büyükçekmece Öğretmenevi’nde toplantı düzenledi. Vatandaşlar ayağa kalktı ve öğretmen evleri resmi kurumlardır burada siyasi toplantılar yapılmamalı dediler…
 
BARİ EĞİTİM CAMİAMIZA GİRMEYİN!
Ak Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı halka açık toplantılarından birisini geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece Öğretmenevi’nde gerçekleştirdi.
Gazetemizde de yayınladığımız bu toplantıya bildiğiniz gibi İstanbul Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu’da katılmış ve CHP ile MHP’yi topa tutmuştu.
Haberi okuyarak Büyükçekmece Öğretmenevi’nden bir istekleri olduğunu kaydeden bazı siyasiler ‘Bizim bildiğimiz öğretmen evleri devletin resmi kurumlarıdır. Hele hele eğitim gibi önemli bir görev yerine getiren öğretmenlerin; barındığı, yediği, içtiği, eğlendiği bir mekanda siyasi toplantı yapmak ne kadar doğru’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.
 
HER SİYASİ PARTİYE AÇIK MI?
Öğretmen evlerinde siyasi toplantılar düzenleyen partililere seslenerek ‘Bari eğitim kurumlarımızın binalarını rahat bırakın’ diyen yurttaşlar Büyükçekmece Öğretmenevi yönetiminin bu imkanları her partiye verip vermediklerini de merak etmekteler.
Bugün Ak Parti teşkilatı burada toplantı yapmış, yarın CHP, MHP, İP, SP, DP ve hatta BDP teşkilatı da Büyükçekmece Öğretmenevi’nden salonunu istese öğretmen evi yönetimi salonunu bu siyasi partilere de açacak mı diyen vatandaşlar öğretmen evlerinde bu tür toplantıların yapılmasının doğru olmadığını belirttiler.
 
MHP’de yapmıştı!
MHP Büyükçekmece İlçe teşkilatı da geçtiğimiz yıl 'Çaresizseniz Çaresizsiniz' konulu yemekli toplantısını Büyükçekmece Öğretmenevi’nde yapmış ve toplantıya; Parti yöneticilerinden Mehmet Ekici ile MHP İl Başkanı İhsan Barutçu da katılmıştı.
 
YÖNETMELİK UYGUN!
Yurttaşın bu sorusunu Büyükçekmece Öğretmenevi yöneticilerine sorduk. Müdür Ufuk Dilgar adına konuşan bir yönetici ‘Öğretmenevimize müracaat eden her siyasi partiye kapımız açıktır. Yönetmelik buna uygundur. Daha önce birçok siyasi parti bazı toplantılar düzenledi zaten’ diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.