Bebeğin biberonuna yanıcı madde koydular

Bebeğin biberonuna yanıcı madde koydular
Malatya'da bir bebek biberondan süt içerken fenalaştı. Bebeğin anne ve babası içerisinde yanıcı benzeri bir maddenin bulunduğu belirtilen mamayı kendilerinin hazırlamadığını ileri sürdü.
Malatya'da biberondan süt içerken fenalaşan bebeğin biberonunu koklayan anne tiner benzeri bir koku aldığını söylerken, anne ve baba mamayı kendilerinin hazırlamadığını iddia etti. Ekipler evde inceleme yaparken, bebeğin hastanedeki tedavisi devam ediyor.

İHA'nın haberine göre olay, Battalgazi ilçesine bağlı Zafer Mahallesi'nde gece 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Zafer Mahallesi'nde ikamet eden B.P. ile Ç.Ç.'nin yaşadığı evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen 21 günlük bebeğe iddiaya göre annesi B.P. biberonla süt vermek istedi. Biberondan birkaç damla alan bebek tepki verince anne durumdan şüphelenerek biberonu kokladı. Biberondan tiner benzeri ağır bir koku alan anne apartmanda karşılaştığı bir kişinden yardım isteyerek bebeği Malatya ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beydağı Çocuk Acil Servisi'ne götürdü.

"BİZ HAZIRLAMADIK" DEDİLER

B.P.'nin, bebeğin tiner kokusu gelen biberondan süt içtikten sonra rahatsızlandığını belirtmesi üzerine durum polise bildirildi. Olayın ardından B.P. ve Ç.Ç. polis ekiplerince ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olayın gerçekleştiği adreste ekipler detaylı çalışma yaparken, B.P. ve Ç.Ç. emniyetteki ifadelerinde bebeğe verilmek üzere hazırlanan ve içerisinde yanıcı benzeri bir maddenin bulunduğu belirtilen mamayı kendilerinin hazırlamadığını ileri sürdü.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılan B.P. ve Ç.Ç.'nin ailelerinin bebekten haberlerinin olmadığı da öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken 21 günlük bebeğin hastanedeki tedavisine devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.