Acun Ilıcalı'nın Yeni İşi

Acun Ilıcalı'nın Yeni İşi
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, internette alışveriş sitesi kuruyor. Acun Ilıcalı kızı İlknur Banu Ilıcalı ve kardeşi doktor Ömer Cenker Ilıcalı ile birlikte 'Sekiz İnternet Alışveriş Pazarlama' adlı bir şirket kurdu.

Ünlü televizyoncu farklı bir projeyi hayata geçirmek için kolları sıvadı.




Sekiz, Acun Ilıcalı'nın Acun Medya, Devler Ligi Organizasyon, A F Havacılık ve A F Yat İşletmeciliği'nin ardından 5. şirketi oldu. Yeni şirketin faaliyet alanına hazırgiyimden kişisel bakıma, takılardan teknolojiye birçok ürünün internet üzerinden satışı giriyor.

Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı da bu ay halkla ilişkiler, organizasyon ve reklamcılık sektörlerinde faaliyet göstermek için 'Teşekkürler Organizasyon ve Reklamcılık' adlı bir şirket kurmuştu.

ACUN NELER SATACAK?

Faaliyet konusu olarak "Tekstil, konfeksiyon, ayakkabı, çanta, güzellik, kişisel bakım, oyuncak. dekorasyon, temizlik ve bakım ürünleri, teknolojik ürünler, aksesuarlar ve donanım dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere bütün tüketici mamullerini ithal ve ihraç etmek, telefon ve internet üzerinden de dahil olmak üzere toptan ve perakende satışında bulunmak ve ilgili hizmetleri sağlamak, her türlü altın, gümüş, bronz, pırlanta, yakut, safir, elmas, inci, zümrüt vediğer kıymetli madenler ve taşlar mamul, her türlü mücevherat, bilezik, kolye, yüzük gibi takı ve süs eşyalarının alımını, telefon, internet ve mağazalar aracılığıyla satışını, ithalat ve ihracatını yapabilir" ifadeleri yer alan Sekiz İnternet Alışveriş Pazarlama ve Dış Ticaret A.Ş.'nin ticaret sicil gazetesinde tescil ilanı da 19 Şubat 2013 tarihinde gerçekleşti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.