Akgün, Ahmet Hakan'ı evinde ziyaret etti

Akgün, Ahmet Hakan'ı evinde ziyaret etti
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, evinden önünde 4 kişi tarafından saldırıya uğrayan gazeteci Ahmet Hakan'ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

 

Objektif ve tarafsız bir gazeteci

 

Önceki gün evinin önünde 4 kişinin saldırına uğrayan Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ı evinde ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün Hakan'ın sağlık durumu hakkında kendisinden bilgi aldı. Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Başkan Akgün, Ahmet Hakan'ın her zaman objektif bir gazetecilik yaptığını ve tarafsız gözle olaylara yaklaştığını belirterek; "Gazeteci Ahmet Hakan'a yapılan saldırı basın özgürlüğüne ve demokrasiye karşı yapılmıştır. Demokrasilerde olmazsa olmaz kural basın ve ifade özgürlüğüdür" ifadesini kullandı.

 

Büyükçekmece'nin gururu

 

Ahmet Hakan'ın gazetecilik yaşantısına Büyükçekmece'de başladığını ve Büyükçekmece'nin gururu olduğunun altını çizen Başkan Akgün; "Büyükçekmece de yetişmiş ,gazetecilik mesleğine Büyükçekmece de başlamış Ahmet Hakan'a geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Kendisinin sağlık durumu iyi. Doğru bildiği yolda da kararlılıkla yürümeye devam edeceğini söyledi" açıklamasını yaptı.

Gazeteci Ahmet Hakan'a, 12. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nde, festival komitesi tarafından da "basın onur ödülü" verilmişti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.