Avcılar'da Zafer Şarkıları

Avcılar'da Zafer Şarkıları
Etkinlikler şehri Avcılarda 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu tam bir şölen havasında geçti. Ünlü Rock sanatçısı Haluk Levent, kendisini izlemeye gelen Avcılarlıya muhteşem bir gece yaşattı.

Haluk Levent 30 Ağustos Zafer Gecesinde Avcılar'ı salladı


Türk Milletin en önemli Bayramlarından birisi olan Zafer Bayramı sebebiyle düzenlen etkinlikler kapsamında Avcılarda sahne alan Haluk Levent söylediği sosyal içerikli şarkılarla izleyicilere duygulu anlar yaşattı.

Ben bir sosyalisttim diyen Haluk Levent Çanakkale Türküsünü Avcılar halkı ile birlikte seslendirmesi büyük alkış aldı. Haluk Levent Bosna Srebrenitsa yaşanan katliamlara değinerek Avcılara bir anıt yapılması için baştan söz aldı.

 

ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Zafer Bayramı törenlerinin Atatürk Parklarından kaldırılmasını fena öfkelendi. Kızgın, hırçın ve ateşli bir konuşma yapan Değirmenci, “Biz Atatürk Parkında yıllardır çelenk koyuyoruz. Bir takım güçler bunlara yasak getirdi. Ama biz bu vatanın kurtarıcısı ulu önder Atatürk’ümüzün adının olduğu Parklara çelenk koymamızı sürdüreceğiz. Bu gün böyle yaptık. Halkımızla birlikte çelenklerimizi coşku ile koyduk. Bu vatan için can veren şehitlerimizi düşünerek onlara saygımızı Atamızın huzurunda ifa etmenin mutluluğunu yaşadık. Yarında dün olduğu gibi devam edeceğiz. Kimse engel olamayacak. Atatürk’ten ne zarar gördünüz. Biz inadına sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

BİZİ KİMSE BÖLEMEZ BÖLDÜRMEYECEĞİZ

Mustafa Değirmenci Türkiye Cumhuriyetinde bu güne kadar lazı, kürdü Çerkez’i Alevisi Sunnisi herkesin kardeşçe yaşadığını belirterek, “Biz güçlü bir Milletiniz. Hepimiz kardeşiz. Huzurumuzu bozmak istiyorlar. Fırsat vermeyeceğiz. Bu oyunlara gelmeyelim. Kardeşçe yaşayalım” dedi

 

ATATÜRK HEYKELİNE ANLAMLI JEST

Değirmenci Konuşmasının ardından Haluk Levent’e çiçek ve Atatürk Heykeli hediye etti. Avcılar Halkının Haluk Levent’i çok sevdiğini ifade etti. Haluk Levent ise kendisinin yıllar önce Avcılarda oturduğunu söyledi.

Ünlü sanatçı Atatürk anıtına çelenk konulmasının yasaklanmasına büyük tepki göstererek, “Bunlar çok utanç verici şeyler. Ben bir Sosyalistim. Ayıplıyorum” dedi. Haluk Levent konuşmasının ardından Çanakkale Türküsünü seslendirerek. Bu vatan için yurdun dört bir yanından giderek Çanakkale de şehit düşenlere selam gönderdi.

 

HALKIN ARASINDA

Haluk Levent’in dansçıları ve kemancısı ise konsere damgasını vurdu. Sahnede şarkılar söylenirken birbirinden güzel dansçı kızlar konseri renklendirdi. Haluk Levent’in kemancısı ise resital yaptı. Sahneden halkın arasına inerek şarkılarını söylemeye devam eden Levent ise büyük alkış aldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum