DÜNYANIN EN İYİ MODELİ TÜRKİYE’DE

DÜNYANIN EN İYİ MODELİ TÜRKİYE’DE
Paris’te tarihi Gymnase Marie-Bell tiyatrosunda düzenlenen Best Model Of The World’ün bu sene ki birincisi Aslıhan Karalar oldu.

30. Best Model Of The World, 50 ülkenin katılımıyla Paris’te tarihi Gymnase Marie-Bell tiyatrosunda gerçekleşti. 2017 Best Model Of The World birincilik tacını kazanan Türk kızı Aslıhan Karalar’a tacını geçen yılın Best Model Of The World birincisi Onur Seyit Yaran taktı.

Türkiye’nin ardından Karalar; “Böyle bir ödülü Paris’te almak beni ayrıca heyecanlandırdı. 2 ay önce Kıbrıs’ta gerçekleşen Best Model Of Turkey yarışmasıyla Türkiye’nin en iyi modeli seçilmiştim. Şimdi de dünyanın en iyi modeliyim. Ülkemin adını böyle bir yarışmada duyurabilmek beni mutlu etti. Destek veren herkese çok teşekkürler” dedi. 2016’nın en iyi erkek modeli seçilen Onur Seyit Yaran ise tacını sri Lankalı Janulca Rajapaksha’ya devretti.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisinde oynayan yakışıklı oyuncu; “Tacımı Türkiye’de almıştım Paris’te teslim ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkürler” diye konuştu.

30. Best Model Of The World’ün jürisinde dünyaca ünlü modacı Stephane Rolland, Enrico Macias, Dalidanın kardeşi Orlando, Christine Haydar, Christophe Carrer gibi 25 ünlü isim yer aldı. Enrico Macias, Şevval Sam gibi başarılı isimler geceye katılanlara unutulmaz dakikalar yaşattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.