Durmak yok!

Durmak yok!
Ramazan ayı boyunca 2024 yılında çıkaracağı şarkıların tamamının kayıtlarını tamamlayan İrem Derici bayramla birlikte sahne maratonuna yeniden start verdi.

Derici bir yandan konser verirken diğer yandan da klip çekiyor ve “Çalıştığım zaman değil durduğum zaman yoruluyorum” diyor

Yıl boyu sahneden sahneye koşarak konser rekoru kıran İrem Derici Ramazan ayında ara verip stüdyoya kapanmıştı. Bu süre içinde 2024 yılında çıkaracağı tüm şarkıların kayıtlarını tamamladı. Ünlü söz yazarları, besteciler, aranjörler ve müzisyenlerle çalışan İrem Derici hayranlarını şaşırtacak sürprizlerle birlikte bu şarkıları art arda sevenleriyle buluşturacak.

Şarkılar tamam
Bayram konserlerinde de rakiplerine fark atan İrem Derici tatil boyunca üç gün üst üste İstanbul’da sahne aldı. Ardından Almanya, Hamburg’da sevenleriyle buluştu. İrem Derici “Ben çalıştığım zaman yorulmuyorum. Durduğum zaman yoruluyorum. Ramazan ayı boyunca konser olmayınca ilk bir hafta tatil yaptım. Sonra baktım evde durmaktan sıkılıyorum, hemen kendimi stüdyoya attım. Şarkılarımın okumasını tamamladım” dedi.

Çalışkan bir isim


Çalışkanlığı ve işine olan düşkünlüğü ile bilinen İrem Derici geçen ay çıkardığı “Milyonda Bir” şarkısı ile de müzik listelerinde üst sırada yer alırken şimdi de önümüzdeki ay yayınlayacağı yeni şarkısının klip çekimleriyle meşgul.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.