En çok Tarık Akan'ı konuştuk

En çok Tarık Akan'ı konuştuk
Geride bıraktığımız Eylül ayında sanat dünyasında en çok, Türk Sineması’nın ünlü ismi Tarık Akan’ın vefatının konuşulduğu ortaya çıktı. Medya Takibi Ajansı Interpress’in ulusal, bölgesel ve yerel üç bine yakın gazete ile dergide çıkan haberlere yönelik ar
 Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı…

Magazin gündeminde Türk Pop Müziği’nin Megastarı olan Tarkan, verdiği konserler ve Pınar Tevetoğlu ile evliliği başta olmak üzere 697 haberle yer alırken, Cem Yılmaz’ın ise Ebru Şallı ile yaşadığı aşk iddiaları başta olmak üzere toplam 375 haberle konuşulduğu saptandı. Türk Pop Müziğinin ünlü ismi Murat Boz, yaz boyunca yurt içi ve yurt dışında verdiği konserler ve tek başına katıldığı düğünde ünlü şarkıcı Hadise ile yaptığı dansla gündeme gelirken, yakışıklı şarkıcı hakkında yazılı basında 305 haber yer aldığı belirlendi. Açıklamaları ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları ile çok konuşulan ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın da yazılı basında geçen ay 293 haberle gündeme geldiği tespit edildi.


Interpress’in yaptığı haber araştırmasında, Eylül ayında magazin sayfaların da yer alan ve çıkan haber adetlerine göre oluşan ilk on sırada yer alan diğer ünlü isimlerin ise Ajda Pekkan, Ebru Şallı, İrem Derici, Sibel Can ve Ebru Gündeş olduğu saptandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.