Ender görülen 'kanlı ay' tutulması bugün..

Ender görülen 'kanlı ay' tutulması bugün..
BUGÜN “Kanlı Ay tutulması” olarak ifade edilen tam Ay tutulması gerçekleşecek
Ender bir astronomi olayı olan kanlı Ay tutulması, Ay tutulmasının gündoğumu veya günbatımı ile çakışması şeklinde gerçekleşiyor.

Bu olay sırasında önce Dünya’nın gölgesine giren Ay, daha sonra bu gölgeden çıkıyor ve tam da bu esnada kırmızı rengin farklı tonlarını yansıtıyor. Özellikle ABD’den gözlemlenecek tam Ay tutulması, kimi astrologlara göre felaket, savaş, çatışma, kriz anlamına geliyor. Kimi astrologlara göre ise Dünya’nın olağan döngüsü ve afet gibi olaylarla bağlantısı kanıtlanmış değil.

Bugün ne yapılabilir ?

Bugün hemen öğleden sonra Koç burcunda gerçekleşen Ay tutulması günün ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar açısında çok heyecanlı geçeceğini anlatmakta. Beklenmedik kopmalar, özgürleşmeler ve duygusal taşkınlıkların yaşanabileceği bir gündeyiz. Böyle zamanlarda duygusal alanda aydınlanmalar ve ani kararlar içerisinde olabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ?

Doğal olarak bu kararlarımız duygusal açıdan çok dengeli sonuçlar yaratmayabilir. Kariyerimizde ve genel olarak ilişkilerimizde süprizlere açık olmalıyız. Bugünlerde cesaret göstererek ortaya koyabileceğimiz pek çok şey söz konusu. Aynı zamanda beraberliklerimizde bizi zorlayan, baskılayan koşullarla karşılaşabiliriz. İlişkilerimize yukarıdan bakmayı öğrenmeliyiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.