Erener: Sibel Can ile aynı ekranda olmak istemiyorum

Erener: Sibel Can ile aynı ekranda olmak istemiyorum
'Sesi Çok Güzel' adlı bir müzik yarışmasında aynı jüride yer alacak olan Sibel Can ve Sertab Erener hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.
 Sertab Erener ve Sibel Can, 'Sesi Çok Güzel' adlı bir müzik yarışmasında birlikte jüri koltuğuna oturacak. Erener; Eurovision'u kazandığı 2004 yılında, Sibel Can'la birlikte Ali Kırca'nın sunduğu ana haber bültenine konuk olacağını öğrendiğinde, ortalığı ayağa kaldırmıştı. Ardından "Ben Sibel Can'la aynı ekranda olmak istemiyorum. Beni bu kadınla aynı programa nasıl çıkartırsın!" diyerek faturayı menajeri Elmas Dereci'ye çıkarmıştı.

Erener'in eski menajeri Dereci, önceki gün Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlandı ve şunları söyledi:

"Sertab Erener, o gün Sibel Can'la yan yana geldiği için çok sinirlendi ve beni işten çıkardı ancak şu sıralar Sibel Can'la birlikte jüri üyeliği yapacakmış; duyunca gerçekten çok şaşırdım. Bu olay yıllar önce beni meslek değiştirecek kadar çok üzmüştü." Sertab Erener'in 11 yıl önce Sibel Can'la yan yana olmak istememesine rağmen şimdi onunla birlikte program yapmasının maddi kaygılara bağlı olabileceğini akıllara getirdi. Öte yandan bu olaydan habersiz olan Can'ın tepkisi de merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.