Evli yıldızlar gece kulübünde

Evli yıldızlar gece kulübünde
Fenerbahçe'nin yıldızları, önceki akşamki galibiyeti Reina'da kutladı. Evli olan Nani ve Van Persie'nin de aralarında olduğu 6 yıldıza, 5 güzel eşlik etti!
 Fenerbahçe'nin yabancı yıldızları, hızlarını eğlence hayatında da konuşturdu. Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ile karşı karşıya gelen Robin Van Persie, Luis Nani, Simon Kjaer, Bruno Alves, Lazar Markovic ve Michal Kadlec maçtan çıkar çıkmaz soluğu Reina'da aldı. 120 dakika mücadele etmelerine rağmen enerjileri bitmeyen yıldızlar, hep beraber mekana girdi. 

SAAT 05.00'E KADAR EĞLENDİLER 
6 yıldızdan yarım saat sonra, futbolcuların Reina'ya geldiği VIP minibüsten 5 güzel indi. Güzeller soluğu futbolcuların olduğu locada aldı. Saat 05.00'e kadar eğlenen yıldızlardan Nani ve Van Persie, güzellerle samimi bir şekilde dans etti. 

Kjaer, Kadlec ve Markovic taksi ile Reina'dan ayrılırken; Nani ve Van Persie, VIP minibüse bindi. Arka kapıya taksi çağırtan ikili, güzellerden 3'ünü taksiye bindirdi. Reina'dan Sarıhan Çorbacısı'na giden grup, trafikte güzellerin bulunduğu taksiyle arka arkaya giderken görüntülendi.

GÖZLER EŞLERİNDE
Maçtan birkaç saat sonra soluğu Reina'da alan ve burada gizemli güzellerle eğlencenin doruğuna çıkan Nani ve Van Persie, evli! Futboldaki başarılarından sonra şimdi de çapkınlıklarıyla gündeme gelen ikilinin bu gecesine eşlerinin ne diyeceği ise merak konusu. (Milliyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.