Gökhan Özoğuz'dan Çok Konuşulacak İmamoğlu Paylaşımı: Bugünün Atatürk'ü!

Gökhan Özoğuz'dan Çok Konuşulacak İmamoğlu Paylaşımı: Bugünün Atatürk'ü!
Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Özoğuz, Ekrem İmamoğlu için "Bugünün Atatürk'ü" ifadelerini kullandı.
Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, Twitter'daki paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.

YSK'nın İstanbul seçimlerini yenileme kararının ardından paylaşımlarda bulunan Özoğuz, Ekrem İmamoğlu için "Bugünün Atatürk'ü" ifadelerini kullandı.

İŞTE ÖZOĞUZ'UN ÇOK KONUŞULAN O PAYLAŞIMLARI:


10 Kasım 1938'ten bu yana ilk defa bir siyasi; Duruşu, Doğruluğu ve İleri Görüşü ile Atatürk den sonraki sancağı eline almıştır! Dönemler şartlarına göre değerlendirilir! Benim için; ilklerini benimseyişi, edebi ve kucaklaması ile "Bugünün Atatürk'üdür kendisi!"



PAYLAŞIMINA TEPKİ GELDİ

Gökhan Özoğuz'un kullandığı bu ifadelere Twitter kullanıcıları tarafından tepki topladı. Tepki yorumlarına daha fazla dayanamayan Özoğuz, açıklama paylaşımlarında bulundu.


İŞTE O AÇIKLAMA:

Yahu Neyi abartmak? Bu özelliklerde kimse geldi mi? Sancağı alan ilk kişi olduğunu düşünüyorum. Bugünün Atatürk'ü demek "Devam ettiren kişi demek "zaten yahu. İlla bir abartma çıkaracaksınız.

Bugünün Atatürk'ü ne demek? Duruşu, edebi, doğruluğu, ilkelerini benimseyişi, kucaklayışı birleştiriciliği yani sancağı taşıyan kişi demek! Kendisine Atatürk demek ne demek yahu! Yuuuuhhh!


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.